adam 3 günlük dünya boşver kanka diyor. ıkınarak parayı ebemde biriktirir, öyle yaşanır mı bi bıraksana diyor. ya hocam orda çalışılır mı diyor... gösterişe ona buna meraklı, mesela fakir üniversiteli kızlar levis kot giyer senin neyine la levis kot. ama onu bunu etkiliycekya... elemanın cepte 300tl para olsun, adidasın neyini alabiliyorsa onunu alır. üstünde kocaman adidas yazan bere varsa mesela onu alır, adidas yazısını göstere göstere gezer. bu adama desenki, bak 5 yıl sonra şöyle böyle yapalım. adam la yemişim 5 yılı bu akşam ne yiyoz, akşam maç var der. günübirlik yaşar, bugünde karnım doydu ve günüm iyi geçti. yarın ola hayrola der.sende 5yıl sonrasını düşün tırmala kendini zeki sanıyorsun uğraş dur saftirik der sana. ondan sonra da etrafta iyi durumda olanlara bakarak, beddua ederler. çalışarak emekleriyle biryerlere gelmiş insanlar hakkında atar tutarlar. inşallah kötü duruma düşer diye beddua ederler. bana vermiyor diye söylenirler. niye versin? o çalışırken sen google da teenager girls yazıp arama yapıyodun, niye versin sana kazandığını. fakirler sıkıntılı birader. zora gelemeyen, biriktirmeyi bilmeyen, eline geçenin son kuruşuna kadar a101 e yatıran, tüm gün pc tv başında oturan, kendisinin kopyası etrafında olsa onla kavga edecek tiplemelerdir fakirler. hep başkalarının sahip olduklarına odaklanırlar. bende uğraşıyım belki bende bişey yaparım demezler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 27 Aralık 2022; 20:11:10 > |
fakirler hakettiği için fakir

-
-
aynen bana şurdan bi touch blue alsana
-
1 liran varmi karsimm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakirler çalışmadığı için fakirdir ve hakediyorlardır
2023 yılında evinde internet varsa , fakirsen bu senin suçun NET
Kafasını çalıştıran ya Türkiye'de yolunu buluyor , ya da yurtdışına gidip parayı buluyor. Zeka seviyesi ile alakalı bir durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrslimshady_reloaded -- 27 Aralık 2022; 21:6:54 > -
Hamzoş ne diyo bu @hamza5806
Sen pakaji misin hocam?
Uzun zamandır forumda yoktum, gümüş konunu gördükten sonra pakaji olduğunden şüphelenmiştim, bu konundan sonra emin oldum.
-
gümüş adam haklı gümüş adamı dinleyin
fakir olacak ben ne hakketim behhğğnnnn
-
hayatin yarisina gelmemişler atip tutuyor yine
iddia ediyorum 10 sene sonra bu konuya ayni seyleri opseler yazmazsiniz
sizin fakirler tembellikten fakir
ama asil fakirler CALAMADİKLARİ CALMADİKLARİ CALMAYİ BİLMEDİKLERİ İCİN FAKİR...
understand
haydi yataklara..
hacı ben fakirliğin dibinden milyon dolara gelmiş adamım.
ortaokul ve lisede dışarlarda çalıştım.yani fakirlikten ve başka sebeplerden 12 yaşımda dışarda zor işlerde çalıştım.gösterişten uzaklaşıp uzun vade için altın gümüş biriktirilmeli yoksa kredilere bir bulaştınız mı ömrünüz gider.
-
bilmem ki şimdi ne desem...
-
fakirler fakir olduklarından ufak hesaplar yaparlar ve ufak hesaplar onları hiçbiryere götüremez. ne yapıp edip para biriktirmeliler,dışarda yemek yememeliler. yolda alüminyum kola kutusu toplama bile olabilir yada karton koli toplama yada basit dağıtım işleri gibi. kredilere bulaşmamalılar.
hepimiz bu dünyaya parasız geldik ve çalışanların çoğu asgari ücretli ayda 6 gram altın kazanan insanlar,neyi biriktiricek doğrudur ama biriktirmekten başka kurtuluş yok. biriktirirken altın gümüş biriktirmek en mantıklıdır. bankadan şuan 10liralık bile altın yada gümüş yada dolar alınabiliyor.
mesela bir insan fakirse ve haftada 4 saatten fazla oyun oynuyorsa o hakediyor. yada çalışmayıp günde 10 saat tv pc başındaysa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 28 Aralık 2022; 7:26:28 > -
Zenginlik %90 miras ile geçiyor. Dünya nüfusunda Çalışarak zengin olanlar toplam zengin nüfusun ancak %10 unu oluşturuyor.
Aile serveti ile zengin olanlar bunları 1-2 nesil içinde kaybediyor
Girip araştırıp bakabilirsin
Türkiye'de de yaratıcı fikirler ile parayı bulan bir sürü tanıdığım var
Akıllı çalışan insan yapar. Çok çalışan , yaratıcı olan ve akıllı çalışan
-
Dostum çalışarak zengin olman düşündüğünden çok zor. Başlangıç noktasında isen senden sonraki 2. 3. Jenerasyonun yani torunun zengin olabilir. Senin başlattığın çalışma ve yatırımı devam ettirmeleri şartı ile...
Miras yolu ile geçeni 1-2 nesilde kaybetmez. Eğer aptal değilse çocuklarına iyi bir eğitim verecektir. Bir Rahmi Koç, Sakıp Sabancının çocukları, torunları çok çok zenginler, sen iflas ettiklerini gördün mü. Ama istisnalar elbette olacaktır.
"Çok çalış zengin ol", bu sadece emperyalist düzenin insanları çok çalıştırmak için söylediği bir yalan.
Çok mantıklı söylemişler, efor - para eğrisinin local minimuma ulaştığı noktadan bir adım uzağa atmam
Rahatımı bozmaya gerek yok
-
Hiçbir şey başaramayacak insanın sözleri
Yazılımdan 2 yılda 4 milyon kazanan çok yakın arkadaşım var
Youtube'da 200 bin takipçisi olup ayda 30 bin tl kazanan arkadaşım var
Kriptodan parayı vurmuş arkadaşım var
Ben 19 yaşından beri borsayla ilgileniyorum , orada kazandığım sermaye ile şuan yurtdışında da yapıyorum.
Sizin hayal ettiğiniz , ulaşılamaz sanılan hayata ben dahil çevremdeki bir çok kişi ulaştı
Zeki olan insan yolunu buluyor. Kolay gelsin
-
Senin zenginlikten kastın 2 yılda 4 milyon kazanmak mıydı?
Bu mu zenginlik
Tamam ben seni yanlış anlamışım. Şimdi hak veriyorum. Dediğin gibi hem çok çalışıp, hem akıllı olup hem de yaratıcı olursan bu paraları kazanırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tuvaletteki küçük sinekler nasıl yok olur
- betnovate saç losyonu yorumlar
- columbia orjinallik sorgulama
- belediye avukat alımı
- bira içtikten sonra ağrı kesici içilir mi
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X