Şimdi Ara

Faker neden yayın yapmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda hiç açıklamasına falan denk gelen oldu mu? Gerçekten çok fazla para kazanabilir çünkü. Hayır şuanda da fazlasıyla kazanıyor ama neden arttırmak istemesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bjovi LXIX

Heyecanlanıyormuş

Faker neden yayın yapmıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Not: Yok lan yok, böyle işinin piri adamlar, en iyi olan adamlar kimliklerini gizli tutar genelde işin espirisi orada zaten ortalıkta olmaması bile prim geliri sağlıyordur merak etmeyin yani. Bütün sırrı bozmaya gerek yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

Fakir olduğu için kamerası felan yok olsa da yapmaz onun burun karıştırmasını izlemememizi tercih eder.

Onlarca kişinin izlediği maçta yapmaktan çekinmediyse bunda niye çekinsin?
    yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası.
    düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • Bi aralar yapıyordu ping 70'in üstüne çıkıyordu bu seferde benden bi farkı kalmadı yayını kapattı o gün bu gün bi daha açmadı.

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

İhtiyacı yok babadan efsane zengin zaten.

Efsane zengin derken?

• Naru abi varken faker senpai neden yayin yapsin

• Geçen sene yazın Rapidstar ve faker ın katıldığı yaz dersleri videosunda bize biraz bildiklerinden göster demişti sunucu. O da pek sırlarımı paylaşmayı sevmem ama sizin için ufak tefek bir kaç şey anlatıp geri kalanını da oynayarak göstereceğim demişti. Buna bazıları ego diyebilir ama, SK T1 takımı normal zamanlarda günde 12 saat a yakın antrenman maçı yapıyorlarmış. Faker en son lcs de günde 16 saate yakın antrenman yaptığını felan söylemişti. Oyunculuğu adına bu kadar emek sarf eden birinin bireysel olarak sağladığı bilgi ve beceriyi başkalarıyla paylaşmaması normal geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Geçen sene yazın Rapidstar ve faker ın katıldığı yaz dersleri videosunda bize biraz bildiklerinden göster demişti sunucu. O da pek sırlarımı paylaşmayı sevmem ama sizin için ufak tefek bir kaç şey anlatıp geri kalanını da oynayarak göstereceğim demişti. Buna bazıları ego diyebilir ama, SK T1 takımı normal zamanlarda günde 12 saat a yakın antrenman maçı yapıyorlarmış. Faker en son lcs de günde 16 saate yakın antrenman yaptığını felan söylemişti. Oyunculuğu adına bu kadar emek sarf eden birinin bireysel olarak sağladığı bilgi ve beceriyi başkalarıyla paylaşmaması normal geliyor bana.

+1
  • Bence yayın yapmaması daha iyi. Yaparsa yayın işin esprisi kaçar. Onu bu şekilde profesyonel maçlarda ne yapacağını bilmeden izlemek daha güzel. Bunun dışında yayın yasağı konusuna bir şey diyemeyeceğim belki onun vardırda PoohManDu yayın yapmıştı bir kere. O yapıyorsa Faker'da isterse yayın yapar diye düşünüyorum. Ama bence zamanı yok. Faker okula devam ediyor bildiğim kadarıyla. Takımında okuluna devam eden bir tek o var. E bu adamlar bu kadar antrenman yapıyorlar. Buna ek olarak okula gidiyor bu çocuk. E ne ara uyuyacak ne ara yayın yapacak? Normal hesabına bile 10 günde bir giriyor. Ne yapsın adam antrenmanlarını mı yayınlasın?

Geçen sene yazın Rapidstar ve faker ın katıldığı yaz dersleri videosunda bize biraz bildiklerinden göster demişti sunucu. O da pek sırlarımı paylaşmayı sevmem ama sizin için ufak tefek bir kaç şey anlatıp geri kalanını da oynayarak göstereceğim demişti. Buna bazıları ego diyebilir ama, SK T1 takımı normal zamanlarda günde 12 saat a yakın antrenman maçı yapıyorlarmış. Faker en son lcs de günde 16 saate yakın antrenman yaptığını felan söylemişti. Oyunculuğu adına bu kadar emek sarf eden birinin bireysel olarak sağladığı bilgi ve beceriyi başkalarıyla paylaşmaması normal geliyor bana.

+1 ayrıca takım olarak güçlü Faker.Solo olarak feedleyeceği maçlar olabilir.Prestijini sarsmakta istemiyor olabilir.Zenginin parası fakirin ağzını yorarmış bizimkide o hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: ytako

Bence yayın yapmaması daha iyi. Yaparsa yayın işin esprisi kaçar. Onu bu şekilde profesyonel maçlarda ne yapacağını bilmeden izlemek daha güzel. Bunun dışında yayın yasağı konusuna bir şey diyemeyeceğim belki onun vardırda PoohManDu yayın yapmıştı bir kere. O yapıyorsa Faker'da isterse yayın yapar diye düşünüyorum. Ama bence zamanı yok. Faker okula devam ediyor bildiğim kadarıyla. Takımında okuluna devam eden bir tek o var. E bu adamlar bu kadar antrenman yapıyorlar. Buna ek olarak okula gidiyor bu çocuk. E ne ara uyuyacak ne ara yayın yapacak? Normal hesabına bile 10 günde bir giriyor. Ne yapsın adam antrenmanlarını mı yayınlasın?

SK t1 takımının her oyuncusunun 2 şer tane smurf hesabı var. Asıl antrenmanlarını bu hesaplarda yapıyorlar. 2 şer tane dememin nedeni 1 er smurfları adı cismi belli arasan çok rahat bulursun. Oyun konusunda kendi geliştirdikleri taktik ve stratejileri gizleme konusunda çok titizler. sonuçta bu oyunda da çok sağlam bir rekabet ve iyi paralar dönüyor.

• quote:

Sonuna kadar +1
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.