Şimdi Ara

Fake Pepsi 10Bin TL Mesajı | Adam aradı özür diliyor,yalvarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajı biliyorsunuz 2 saat yazmama gerek yok. Ben de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na numaranın verildiğini, tazminat davası açmak üzere hattının izlemeye alınacağını anlatan bir cevap yolladım.Çünkü az kalsın annem mesaja inanıp yanlış bir şey yapıyordu, benim de sabrım taştı ve böyle bi yönten denedim.Adam az önce aradı - yaşını tahmin edemiyorum ama +40 olduğu kesin- rica minnet yanlışlık olduğuna inandırmaya çalıştı, inanmadım tabi.Kapattım ve "sizinle mahkemede görüşeceğiz beyefendi " dedim, sizce bundan sonra ne yapmalıyım? [ Bu arada henüz dilekçe bile yazmadım]

• Numarası biliniyorsa bence gerçekten mahkemeye ver.
  • "10 milyarı bana verin kapatalım bu meseleyi" deyin.
  • devam et belki gerçekten adamdan 10 bin koparırsın
  • biraz korkut ama olur böyle şeyler affet büyüklük sende kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

biraz korkut ama olur böyle şeyler affet büyüklük sende kalsın

" Olur böyle şeyler " mi? Hocam sen ne diyorsun, Türkiye genelinde kaç bin kişinin cebine girdi bu mesaj biliyor musun? Adamlar belli ki nemalanıyorlar bu işten.Affetmeyeceğim(iz) kesin ama ne yapmalıyım ona da karar veremiyorum.Bir şebeke olduğu için işin içinde bulaşmak istemiyorum, diğer yandan ağır işleyen Türk Adalet Sistemi.. Ama birşeyler yapmalıyım affetmek haricinde, bu yüzden size danışayım dedim .
  • Dava aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de dava açmalısın.
  • öldür onu
  • sonuna kadar gitmeilisin
  • tanıdık avukat varsa sor danış.ben mesajın ne oldugunu bilmiyorum ama bana da "hattınız para ödülü kazandı şu numarayı arayın"diye bi mesaj gelmişti.numara da hala duruyo.hiç cevap bile vermedim öle bekliyo.sor soruştur eğer ki gerçekten para kazanma imkanın varsa dava aç koştur bence.ama yok sadece korkutucam filan diyosan.hiç bulaşma.mafya filan çıkar adamlar alırlar aklını.akıllı olmak lazım.tereyağından kıl çek
  • bul onu ağzını yüzünü kır
  • telefondan sadece tehdit etmek diye bi suç var yalan söylemek diye değil
    istersen avrupa insan hakları mahkemesine git bişey olmaz
  • adamın telefon numarasını pmden atabilirmisin rica etsem?
  • Bunu yapan adamların çok hat num. var ve organıze.. Hatta o numara kendisinin bile değildir..
  • Aç davanı gözü korksun az..Atsınlar hapise görür dünyanın kaç bucak olduğunu..İçerde "niye girdin" dediklerinde ne diyecek acaba
  • ona deki senin resmini bulup sedat abi yapıcam de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer -- 24 Kasım 2009; 17:53:23 >
  • Şantaj yap!
  • Foruma ver adam zaten cezasını çekmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

Foruma ver adam zaten cezasını çekmiş olur

numarasını istiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.