Şimdi Ara

Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanı, Limonlu, 2000 ml 14.90 Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• fiyat uygun geldi. Ayrıca amazon satıyor dün aldık az önce teslim edildi Eskisehirde

• 4 litre pril 16 - 17 Lira zaten. Fırsat bunun neresinde hele gardaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vassoss V kullanıcısına yanıt
    Fairy Pril den hep pahalı hocam.
  • Fairy daha iyidir muhakkak ama HB'de Pril 4 kg İNG indirimiyle 14 liraya geldi.

Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanı, Limonlu, 2000 ml 14.90 Amazon

• Teşekkürler bence iyi fiyat 1350 gr.olanı bu paraya veriyolar. Üstelik yeni üyelik açınca ilk alışverişte kargoda bedava oluyor

• aslangs06 A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• 4lt pril alsam önümüzdeki 10 yıl bitiremem,

Millet 4 lt pril ile duş mu alıyor ne ?

Bulaşık makinası sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 13 Ağustos 2020; 11:48:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros toz şeker 3 kg 25.35
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prilde kullandım, fairy de. fairy bariz daha iyi. kullandım derken yanlış anlaşılmasın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Küçük bebeği olan aileler bidon prili yüzey temizliğinden tutun da cam temizleme vb durumlar için de kullanıyorlar iyi de temizliyor denedim. Domestos vb temizlik ürünleri bebekleri olan aileler için pek tercih edilmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende evdekiler için aldim ve sordum evdekiler de fairy daha iyi diyor kesinlikle.

• uzun zamandır fiyat 14.90 zaten

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    bulaşık makinesi herkeste var ama buda lazım oluyor. bulaşık makinesine atamadığınız şeyler var mecburen elde yıkıyorsunuz. bir arkadaş bahsetmiş küçük çocuk varsa yerleri silersiniz aracınız varsa araba yıkarsınız ki çok güzel parlatır

tek bir amaç için düşünmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Küçük bebeği olan aileler bidon prili yüzey temizliğinden tutun da cam temizleme vb durumlar için de kullanıyorlar iyi de temizliyor denedim. Domestos vb temizlik ürünleri bebekleri olan aileler için pek tercih edilmiyor.
    Acayip yap sökücüler. Özelliklede priş ve fairy. Kıyafetlerde yağ lekesi bırakmıyor. Lekenin üzerine az sürüp, 15 dakka beklet, at makinaya, yada elde yıka! Gömlek yakaları filan pırıl pırıl oluyor.

• Oto yıkamacılar da Prill tercih ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

bulaşık makinesi herkeste var ama buda lazım oluyor. bulaşık makinesine atamadığınız şeyler var mecburen elde yıkıyorsunuz. bir arkadaş bahsetmiş küçük çocuk varsa yerleri silersiniz aracınız varsa araba yıkarsınız ki çok güzel parlatır

tek bir amaç için düşünmeyin
    Emin miyiz hocam? Hazır kayınvalidenin bahçeli evindeyken arabayı kendim yıkayasım var, elde başka deterjan da yok. Pril zarar vermez mi?
  • Vassoss V kullanıcısına yanıt
    Sen yenisin galiba...

Hiç bir şey bilmiyorsanız susun bari ve Elma ile Armut u kıyaslamaktan vazgeçin artık 🤮

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    bir üst mesajda ki arkadaşta yazmış çoğu yıkamacı da bu deterjanları kullanıyor. iyi köpürüyorlar iyi parlatıyorlar. siz kullanmasanız da birileri aracınız da kullanıyor
    çok uzun vade de belki zararı vardır ama onu ben umursamıyorum. 13 yaşında arabam var çizikleri mevcut günü gelince komple boyatacağım.
    bizim ülkede boya sevmez kimse ama bende insanları umursamıyorum. güzel güzel binemedikten sonra ne yapalım arabayı
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünün...

Oto yıkamacının kullandığı ne olduğunu bilmediğiniz hatta merdiven altı kimyasal mı daha zararlı olabilir yoksa Pril gibi marka bilinirliği olan hatta el ve gıdaların tüketilmesinde kullanılan materyallerin temizliğinde kullanan temizlik maddesi mi aracınıza zarar verebilir? 😌

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonny Stark

Şöyle düşünün...

Oto yıkamacının kullandığı ne olduğunu bilmediğiniz hatta merdiven altı kimyasal mı daha zararlı olabilir yoksa Pril gibi marka bilinirliği olan hatta el ve gıdaların tüketilmesinde kullanılan materyallerin temizliğinde kullanan temizlik maddesi mi aracınıza zarar verebilir? 😌
    Öyleyse fırsat bulduğumda girişirim o işe Bi de bulaşık süngeri yerine yüzeyi geniş sünger buldum mu tamam.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Boya kafaları bi dünya değişmez millet.. Hele değişen takıntısı tam bir rezillik!

Bütün dünyada bir aracın orjinal parçası ile değişmesi makbuldür. Örneğin sol ön kapınıza çarptılar, orjinal kapı ile mis gibi değişmesi lazımken binlerce çekiç darbesi, macun ile boyanması daha iyiymiş güya ... Yersen ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.