fahri trafik müfettişi olmak istiyorum

-
-
yazdığım ceza başına komisyon veriyorlar mı?
-
Her cezadan %20 komisyon veriyorlar
-
Hocam oranlar güncellendi yanlışınız var. GÜvenilir haber sitelerinde şöyle geçiyor:
"FTM ceza karşılığı komisyon oranları 2024 yılı için güncellendi. FTM Cezalarının güncellenmesi gündemde. FTM ceza komisyonlarına gelen güncelleme gerçek mi? Cezaların güncellenip güncellenmediği merak konusu. Özellikle internette "Oranlar güncellendi mi?" sorusunun cevabı merak ediliyor.En çok sorulan sorulardan biri de FTM ceza komisyon oranları 2024 FTM ceza oranları 1 Ocak tarihinden itibaren T.C. Resmi Gazete'de yayınlanan karar neticesinde yazılacak cezalarda güncellenerek 35% seviyesine geldi..."
Bilginize...
-
%38 değil miydi?
@turbolineam; fahri trafik müfettişliği gönüllülük esasına dayalı olarak yapılmaktadır, herhangi bir ücret almazsınız.
-
arkadaşlar başlık sahibine dikkat edelim lütfen. küfür falan etmeyin.
-
bugünde buna gülüyorum, eyvallah
ben oranı artırayım %50 olması lazım yarı yarıya
hatta 10 ceza sonrası eve kutu gönderiyorlar...süprüz kutusu
-
sen 10-15 sene öncesinde falan lineanın en dolu versiyonunu almıştın yanlış hatırlamıyorsam şu üst paket olanlardan doğrumu hatırladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 25 Mart 2024; 16:15:55 > -
bu tip şeyler için ftm olmaya gerek yok video çekip trafik şubeye elden götürürsen bizzat yanında yazıyorlar zaten. Bisürü nitelikli dolandırıcı falan var mesela git sanayide aracını götür çıkınca arıza yapınca anlarsın. Misal git onlara dava aç vatana millete hizmet etmiş olursun. Ben sana birçok adres verebilirim bu konuda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 1 Nisan 2024; 11:29:20 > -
en son aracına motor yaptırıyordu sanayide söktürmüştü yanlış hatırlamıyorsam
elinizde video olduktan sonra şikayette bulunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 26 Mart 2024; 7:31:16 > -
Adana kebap mı acılı oluyor, urfakebap mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cola mı ,fanta mı? Sarı kola neden denir
adana acılı olur neden hocam
-
Adananında herşeyi güzel oluyo be
Ayran iççen mi ?
Gürcüstan a götürücem seni söz verdim sana
-
olayı nedir?
-
Gürcü gacı da ısmarlıcak mısın?
konu sahibini bi araştırırsanız iyi olur
diyecektim ki profilini kilit yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 31 Mart 2024; 23:26:16 > -
Vatandaşın çektiği vidyo veya foto ile ceza kesilemiyor kanunen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

arkadaşlar başlık sahibine dikkat edelim lütfen. küfür falan etmeyin. |
Benzer içerikler
- hyundai accent blue 1.6 crdi
- renault clio 1.4 8 valf motor yorumları
- ssangyong tivoli
- araç gizli özellik açma zararları
- 1.3 multijet motor ömrü
- bmw m4 csl
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- byd piyasa değeri
- toyota crown sport
- tesla batarya ömrü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X