Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
436.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hagiosmann

    Allah hindistan psne zeval vermesin...
    inşallah hatalı fiyattır yoksa son kalemiz hint psnde patladi demektir..

    Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Valla çok yazdık çizdik benim gibi yazan başka arkadaşlar da oldu ama işe yaramadı maalesef. Ne yaptıysak olmadı. Ben hayatım boyunca 10₺ lik bir oyunu bile bedavaya oynamadım hep aldım PC ye de PS3 4 e de önsipariş ne varsa aldım bilen biliyor. Bunları yazarken de durumu olmayan insanlar için de yazdım benim 500₺ oyuna verecek param da var burada sayılı kişilerde olan PC konfigürasyon u da kullandım mesele alabilmekte değil mesele sen aldıkça karşı tarafın daha da sokması. Basit bir mantıkla söylüyorum. Mortal shell şu an dünya genelinde 30$ dan ön siparişte 200₺ civarı eder Epic tr de aynı oyun 49₺ bu olayın mantığını anlatamadık arkadaş. Xbox çılığımız mı kalmadı fan boyluğımuz mu kalmadı neler dediler 5000₺ den pro sarıyorlar resmi fiyattan diyorum milletin aklını karıştırma diyorlar 5000₺ ye PS4 satan adam 3500₺ ye ps5 satma diyorum ortalığı karıştırıyorsun diyorlar bu millet hangi hayal aleminde yaşıyor anlamıyorum. Ps5 in konfigürasyon u belli o seviyede bir cihazı 7000₺ den aşağı satmazlar karaborsa olur 10000₺ den sarı siteye koyarlar diyorum muhahahaha diyorlar. Bu olanlarda ülke ekonomisinin durumu çok büyük etken ama firmaların fırsatçılığını görmek istemiyorlar adam hemen 60€ dan başlıyor toplamaya ya o fiyattan gelmiyor diyorsun babasının firması gibi savunuyor ya bir insan 500₺ oyun fiyatını nasıl savunur anlamıyorum. Burada bilmeyenler vardır vatan bilgisayar daha yeni Xbox cyberpunk2077 bundle paketini sitesinde 8000 küsür ₺ den satışa çıkardı tepki gelince fiyatı çekti. Bakın görün ps5 i bu adamlar 8000₺ den aşağı satmayacak bu mevzular insanın canını sıkıyor ben şimdi cihazı alırım her oyuna 500₺ nasıl vereceğim aldım yılda bir oyun mu alayım bunu işte bu hale getirenler muhahahaha diyenler şimdi YouTube r tayfası da ağlıyor tamam last of us bedava gelir de cyberpunk ı cebinden alacaksın 7 senede dünyanın oyunu çıkacak kaç tanesi bedava gelecek şimdi onlar düşünsün. Ben artık forumda yazmaktan zevk almıyorum (PS konusu) artık tad vermiyor garip garip yeni üyelikler çıktı birşey diyorsun hakaret vs gırla oyun eleştiren basıyor hakareti ceza yok. Eski ortam kalmadı taparcasına herşeyi övsünler. İyiye iyi kötüye kötü demedikten sonra anlamı yok yazmanın. Adam dolar Euro düşerken kol gibi zam yapıyor oyuna birşey yazdın mı sen suçlu oluyorsun alan alsın benden bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tr’de daha ucuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Artık bir araya gelip protestoda edilmez.2 katına çıkmadı ki 7 katına çıktı.İnsanlar birbirinin suratına bile bakamaz bu zamana kadar nerdeydin diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 23 Haziran 2020; 15:50:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ajapai kullanıcısına yanıt
    Geçen biri yazmıştı pri hesaba 6 kişi girdik diye sırayla oynuyorlarmış sonra satıyoruz diyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 22 Haziran 2020; 21:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byvolcan

    inşallah hatalı fiyattır yoksa son kalemiz hint psnde patladi demektir..



    Alıntıları Göster
    fairy tail mi ne o da aynı fiyata açılmış...




  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    evet yeni eklenmiş şimdi gördüm bende.
    cyberpunk alip köşeye atmak lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlara oyun almak kimse kusura bakmasın ama ahmaklıktır. Oyunu geçtim, beyaz peynirin kalıbı olmuş 50-60 lira. Siz hiç ev kirası, aidat, elektrik, doğal gaz, su, cep telefonu, internet vs. faturası ödemiyor musunuz? Ya da yaşınız gençse ananız, babanız parayı sokaktan mı topluyor?

    Ortalama bir vatandaş zaten bu harcamaları yaptığında maaş bitmek üzere oluyor. 2 kişi Kadıköy'e kafa dağıtmaya çıkıyorsun (pandemiden öncesini kast ediyorum), nereden baksan 200 - 300 TL hesap ödüyorsun.

    Ben 2017 Nisan ayında PS4 Pro'yu 1.700 TL'ye aldım. PSN hesabımda en hit oyunlar mevcut (psn tr'den digital alıyorum oyunlarımı). Fakat son dönem fiyatların gereksiz uçmasıyla beraber oyun almayı bıraktım. Days Gone, Death Stranding, Last of Us Part 2 ve ileride çıkacak yeni oyunları asla çıkış fiyatından almayacağım. 100 lira altına düşerse indirimde alır oynarım.

    Kendi adıma ben bu fiyatların keriz silkeleme olduğunu düşünüyorum. Bir mal satılıyorsa, kimse o malın fiyatını aşağı çekmez. Ama satamayıp ellerinde kalırsa direkt indirime giderler. Örneğin Ubisoft'un The Division 2'si çıktı ve iyi bir oyun olmasına rağmen rekabetçi piyasa şartlarından ötürü çok satamadı ve adamlar indirim üstüne indirim yaptılar. Çıkalı 1 sene olan oyun geçenlerde 46 TL'ye mi ne satılıyordu PC için.

    Neyse lafı çok uzatmayayım. Eğer fiyatlardan şikayetçiyseniz, göstereceğiniz tüm tepkiler arasında en anlamlısı o oyunu satın almamak olacaktır. Satamayınca mecbur indirim yapacaklar. O zaman gönül rahatlığıyla alırsınız istediğiniz oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 23 Haziran 2020; 9:49:35 >




  • Yayıncılarda sizi arkanızdan vurdu .Adam bana oyun vermediler başkalarına verdiler diye ağlıyor.Derdi oyunun 500 lira olması değil .Kimse çıkıp hadi boykot edelim şunların oyununu oynamayalım demiyor.El altından bak bu oyunu vermedin diğer oyunu ver haa kafasındanlar.Ne diyim belli bir kitleyi arkana alıp onlar üstünden geçiniyorsun fakat onların hakkını savunmak yerine olayı sadece ekonomiye bağlayıp başından savıyorsun yetmiyor üstüne hakaret ediyorsun.500 lira bir oyuna verilmez arkadaşlar insanlar protesto etmeyi öğrenseler belki bir şeyler değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 23 Haziran 2020; 4:34:32 >
  • Ne olacak seneye 1000 TL mi ? Şahsi fikrim Sony tr den yakında çıkacak oyun satamadigi için yada rusya gibi özel fiyatlandırma yapacak .ok ekonomi cidden berbat durumda bı peynir olmuş bilmem kaç tl ama arkadaş bu kadarda olmaz yahu ..almam olur biter sanki mecburuz .ps5 almayı hayal bile etmiyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

    Ne yani

    500₺ 700₺. Savunuyorsunuz yuh diyorum yuh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna tepki olarak herkes xboxa geçsin uygun fiyata yıllık gamepass ile keyfine baksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'da yaşayan biri asgari ücretle store üzerinden 26 adet oyun alabilirken, Türkiye'de 4 adet alabiliyor, yorumsuz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu geçtim bir kol 700 TL bu nasıl bir fiyatlandırma ey Sony ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su oyun fiyatları uçuk eyvallah da Sony bizim para birimine göre satsın devlet bunu zorunlu hale getirse mecbur TL ile satacak kuru falan çarpmayacagiz 3 ay önce 499 TL digital satılan NBA 22. Düştüğüne göre bir cok oyun 100 TL altına düştüğüne göre bu fiyatta satmakdan zarar etmiyor ey Sony!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus14533

    Oyunu geçtim bir kol 700 TL bu nasıl bir fiyatlandırma ey Sony ?
    kol gibi.... mantığını güdüyorlar sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    Ne yani

    500₺ 700₺. Savunuyorsunuz yuh diyorum yuh

    Alıntıları Göster
    bunlar kafayı yemiş, steamdan 186 liraya almıştım ben ön siparişi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türkiye yavaş yavaş dünyadan kopuyor. Her sektöre yansıyor bu. Pazarımız küçük. Sony tr bu fiyatlar için bir şey yapmıyor. 500tl ye alan varsa yapacak bir şey yok. Eğer tepki koymak istiyorsanız oyun almayacaksınız. O zaman belli olur sony Türkiye pazarını önemsiyor mu. Hatta konsol da almayacaksınız. Ama bu ülkede toplu direniş kültürü bitti. Çünkü 500 lirayı savunan tipler var. Kimse kur düşük demiyor zaten. Steam, epic tarzı bir fiyatlandırma politikası olsun diyor.
    Burada insanlar biraz daha ucuza almak için 40takla atarken sony tr'nin bu konuda bir rapor hazırlayıp global'e bildirmemesi çok yanlış. Etkin rol oynamıyor. Belki oynuyor ama bize hiçbir şekilde yansımıyor maalesef.

    Dünyada steamden en ucuz oyun alan ilk 3 ülkeden biriyiz. Bu sony nin umrunda değilse bizleri iplemiyor demektir. Oyun alarak buna çanak tutarsanız değil 500 750de olur 1000de olur.

    Oynamayın, daha ucuz alternatiflere yönelin. Ps 5çıktığında konsol 7bin olsa oyunlar hala 500lira. Konsola 7bin vereceksin bir de oyunlara 500 lira bayılacaksın. İnanılır gibi değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 23 Haziran 2020; 8:55:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.