Şimdi Ara

Facebook Uygulama Boyutları Hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son gelen güncelleme de fark ettim ki Facebook ve Messenger uygulasının toplam boyutu neredeyse 600 MB' a ulaşmış durumda.

Bu uygulamaların boyutu neden bu kadar yüksek oluyor merak ediyorum. Ayda 2 defa güncelleme gelse kafadan 1.2 GB gitmiş olacak.

Bunların lite sürümü falan filan yok mu ??

• Cache dosyaları şişiriyor. Yoksa çok yer kaplamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cache dosyaları ile alakası yok kendi boyutları o kadar.

Aşağı daki resim direk appstoreden alınma orda da aynı.

• Bunu ben de merak ediyorum. Aslına bakarsan uygulamanın içinde hiçbir veri yok. Tüm datayı online çeken bir uygulama nasıl bu kadar yer kaplar ben de anlamam... Aynı olayın androfik cihazlarda da olduğu söyleniyor.
  • En iyisi silip tarayıcıdan girmek sanırım her hafta bu boyutlarda güncelleme veriyor hem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer77

En iyisi silip tarayıcıdan girmek sanırım her hafta bu boyutlarda güncelleme veriyor hem.

senelerdir ne androidde ne de ios'da facebook'un hiçbir uygulamasını kullanmam. kesinlikle kötü kodlanmış, gereksiz enerji ve donanım kaybı yaşatıyor cihazlara.

tarayıcı gayet iş görüyor. facebooktan mesaj atanlar da pcden bağlanana kadar cevap alamayacaklarını bildikleri için (1 hafta sonra gördüğüm oldu) artık kimse oradaki msj servisini kullanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

quote:

Orijinalden alıntı: lawyer77

En iyisi silip tarayıcıdan girmek sanırım her hafta bu boyutlarda güncelleme veriyor hem.

senelerdir ne androidde ne de ios'da facebook'un hiçbir uygulamasını kullanmam. kesinlikle kötü kodlanmış, gereksiz enerji ve donanım kaybı yaşatıyor cihazlara.

tarayıcı gayet iş görüyor. facebooktan mesaj atanlar da pcden bağlanana kadar cevap alamayacaklarını bildikleri için (1 hafta sonra gördüğüm oldu) artık kimse oradaki msj servisini kullanmıyor

Bende uygulama var ama facebooku gezmek için değil sadece oyunlarda ve uygulamalarda giriş yapmak için kullanıyorum yoksa asla uygulamayı açıp facede gezmem zaten face de kullanmam tamamen sahte hesap oynadığım oyunlarda kullandığım için var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz program.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Friendly isimli uygulamayi tavsiye ederim. Lite surum gibi ve de mesaj geldiginde bildirim alabiliyorsunuz. Daha kucuk ve daha basit bir uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Friendly isimli uygulamayi tavsiye ederim. Lite surum gibi ve de mesaj geldiginde bildirim alabiliyorsunuz. Daha kucuk ve daha basit bir uygulama.

Dediğin programı indirmi ama bir sorun var.

Uygulamayı kapatıyorum arka planda da kapatıyorum birden bildirim geliyor. Gelen bildirimde '' NOTİFİCATİONS ARE NOW TURNED OFF. TAP HERE TO RESTART. '' yazıyor. Tekrar başlatıyorum ama gene aynı bildirim geliyor sorun nerde anlamadım.
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Uygulama arka planda calisir halde kalmali bildirim gonderebilmesi icin. Arka planda kalsin uygulama. Sadece home tusu ile cikin uygulamadan. Tamamen kapatmamaniz gerekiyor.

Ve de o bildirime tiklayin. Bildirimlerin tekrardan gelmeye baslamasi icin bu gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixBurn -- 1 Nisan 2017; 22:30:27 >
  • İnternet konusunda AKK'yi heralde facebook ve messenger bitiriyor. Sürekli bir güncelleme

• birde bu uygulamalar neden ön bellekte veri tutuyor ?
    onu anlamış değilim.

facebook uygulaması 184mb
    belgeler ve verileri 424mb

instagram 56mb
    belge ve verileri 260mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

birde bu uygulamalar neden ön bellekte veri tutuyor ?
    onu anlamış değilim.

instagram 56mb
    belge ve verileri 260mb

Yeni ıos 10.3 versiyonu ıle cache dosyalarınıda sılemez olduk
  • facebook maşallah yakında 1gb alana hükmeder.

O değilde facebook un lite vardı sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatmirkelam

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

birde bu uygulamalar neden ön bellekte veri tutuyor ?
    onu anlamış değilim.

instagram 56mb
    belge ve verileri 260mb

Yeni ıos 10.3 versiyonu ıle cache dosyalarınıda sılemez olduk

hangi versiyonda silinebiliyordu ?
  • zaten face kapatmayı düşünüyorum birde böyle şeyler hepten soğutuyor beni. yani intten çalışan program neden bu kadar yer kaplıyor.
  • Eskiden facebook uygulamasından mesaj alıp gönderebiliyorduk, neden messenger gibi bişi çıkarttılar. Hadi çıkarttın neden uygulama boyutu artıyor. Twitterı silmiştim, sanırım faceide silcem...
  • Twitterde cacheyi silebiliyoruz

• Bi face kullanmama karizması almış başını gidiyor ama face'siz de olmuyor arkadaşlar. facem yok diyince millet bi garip bakıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.