Şimdi Ara

Facebook Sohbet Baloncuğu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s 32 gb kullanıyorum. Ve alalı 1seneyi geçti ve kendi facebook adresimi girdiğimde baloncuk çıkmıyor ama başka bir arkadaşım kendi facebookuna girdiğinde baloncuk çıkıyor kaç kere silip yüklediysemde olmadı yardım edecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

İphone 5s 32 gb kullanıyorum. Ve alalı 1seneyi geçti ve kendi facebook adresimi girdiğimde baloncuk çıkmıyor ama başka bir arkadaşım kendi facebookuna girdiğinde baloncuk çıkıyor kaç kere silip yüklediysemde olmadı yardım edecek olan var mı?

Ne baloncuğu?
  • Sohbet baloncugundan bahsediyorsan o android de var

• Eski sürüm kullanıyordur hocam arkadaşınız. Yeni versiyonda iPhonelarsa sohbet baloncuğu çıkmıyor artık. Şuan sadece android cihazlarda çıkıyor. iPhonelarda çıktığı zamanda sadece facebook içinde çıkıyordu. Facebooktan çıktığınız zaman gene çıkmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzaNE.

Eski sürüm kullanıyordur hocam arkadaşınız. Yeni versiyonda iPhonelarsa sohbet baloncuğu çıkmıyor artık. Şuan sadece android cihazlarda çıkıyor. iPhonelarda çıktığı zamanda sadece facebook içinde çıkıyordu. Facebooktan çıktığınız zaman gene çıkmıyordu.

Tekrar yapacaklar mı bu sohbet baloncuğunu çok pratik

• Sohbet baloncuklari kısa bir sure aktif oldu su anda messenger uygulamasını kullanmak icin yönlendirir durumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter bildirim sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Chromeda Facebook Sorunu ! ! ! !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.