Şimdi Ara

Facebook Gibi Bir şirket Neden Bu Kadar ilgisiz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Durduk yere hesabım kapandı 4 gün önce mesaj attım otomatik mesajdan başka mesaj gelmedi 4.kez kimlik gönderdim az önce hala cevap yok 4 gündür bir ilgilenemediler ne ilgisizliktir bu ya ? kimlik gönderdim ben bunların keyfinimi bekliyeceğim

şimdi bahaneleri 60 milyon kullanıcı yetişemiyorlar ee kardeşim sen 60 milyon kullanıcıdan hesabımı durup dururken kapatmayı biliyorsunda iş tickete gelince yetişemiyoruzmu oluyor ya 8bin abone hiç biryerde olmayan fotoğraflarım ve 4bin arkadaşım vardı hesap 1.5 senelik foto beğenileri 500-600 organik beğenilerdi arkadaşlaırmın hepsini tanıyordum 4bininide günde 20 istek gelirdi mesaj kutumda 573 mesaj vardı şuandaki hesabımdada 1.500 arkadaş 13bin abone var buda organik bunun beğenileride 400-800 arasında ama bana o kapanan hesap lazım bu kapansa üzülmedim ben abonelerin peşinde değilim zaten açılsa aboneler gitsede razıyım ben arkadaşlarım için açılmasını istiyorum ki birdaha ekleyemeyeceğim kişiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believe745 -- 18 Ekim 2012; 0:09:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.