Şimdi Ara

FABRİKA'DA NET %70 İNDİRİM. SON GÜN 25 MART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kışı birlikte bitiriyoruz. Tüm dış giyim ve triko ürünlerinde sadece 5 gün sürecek net %70 indirim için 25 Mart'a kadar mağazalarımıza bekliyorum.

iyi forumlar,

• Fabrika diyince aklıma real madrid altyapısı geldi," la fabrica" denir altyapısına.

Fabrika'nın ürün kalitesi nasıldır, hiç kullanmadım da. Kullanmış, kullanmakta olan biri varsa aydınlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Fabrika diyince aklıma real madrid altyapısı geldi," la fabrica" denir altyapısına.

Fabrika'nın ürün kalitesi nasıldır, hiç kullanmadım da. Kullanmış, kullanmakta olan biri varsa aydınlatabilir mi?

kisa ve oz olarak pahali ve kalitelidir hocam.

kesimleri biraz dar ve moderndir. tam degil ama neredeyse zara kesim/tasarimi diyebiliriz saniyorum.

• kesimleri harika özellikle iş hayatıyoğun olan arkadaşlar için kullanışlı ve uygun ürünleri var 250 liraya 2 adet takımını aldım hep de fabrikadan giyinen biri olarak bazı ürünlerde kaliteden ödün verebiliyor ama kesimi ile bunu kapatıyor son yıllarda alt kademeye yayılma politikasında eski kalitesi kalmadı bence ama fiyat olarak uygun ve gayet şık damat almaktansa tercih ediyorum fabrika network ürünlerini ha paraya kıyacaksam tabiki kip
  • Damat-Tween eski kalitesinden uzaklaştıktan sonra dolabım full Fabrikadan oluşmakta. Pahalıdır ama hakeder diğer markalarla kıyasladığınızda.

Ama indirime klasik ve az tutulan modelleri kalmıştır. İndirimden önce bile mağazalarında ürün kalmamıştı neredeyse.
  • online alışveriş olaydı eyiydi :)

edit:

sanırım şuradan alınabiliyor

http://www.boyner.com.tr/ShopWindow.aspx?ProductCategoryId=100000126&FilterString=7:002|2:True&SortType=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 20 Mart 2013; 16:05:40 >
  • Bir takım elbise,ceket veya pantolon nasıl online alınabilir hocam?Bunu üstüne giyip denemeyecek misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fabrika diyince aklıma real madrid altyapısı geldi," la fabrica" denir altyapısına.

2 adet takım alıp 2 ay kullandıktan sonra pantolon kısmında aşınma şikayetiyle müşteri hizmetlerine teslim ettim. "Kullanıcı hatası" dönüşü yaptılar. İlk kez kumaş pantolon kullanmadığımı farklı markalardan ürünlerde kullandığımı onlarda bu sorunu yaşamadığımı belirttim. Israrla yapabilecekleri birşey olmadığını "net" olarak belirttiler. Bende kendilerini hayatımdan çıkardım. Sokmanızı da "net" olarak önermiyorum. 10 TL ye takım veriyoruz deseler dahi çöpe atacak 10 TL'm olmadığını belirtmek isterim!

• quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

2 adet takım alıp 2 ay kullandıktan sonra pantolon kısmında aşınma şikayetiyle müşteri hizmetlerine teslim ettim. "Kullanıcı hatası" dönüşü yaptılar. İlk kez kumaş pantolon kullanmadığımı farklı markalardan ürünlerde kullandığımı onlarda bu sorunu yaşamadığımı belirttim. Israrla yapabilecekleri birşey olmadığını "net" olarak belirttiler. Bende kendilerini hayatımdan çıkardım. Sokmanızı da "net" olarak önermiyorum. 10 TL ye takım veriyoruz deseler dahi çöpe atacak 10 TL'm olmadığını belirtmek isterim!

Tüketici hakem heyetine gitmenizi öneririm.

Her hangi bir ücret ödemeden ürününüzü bilirkişiye gösteriyorlar. Sonra ona göre haklıysanız paranizi alıyorsunuz.

Arkadasım bilgisayar sorununu bu sekilde çözdü.

• Fabrikanın Ceket kesimi mükemmel ama pantolan sanki tayt yapmışlar. Denemeden aman derim.
    Çok fit bi vucudunuz varsa düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

Tüketici hakem heyetine gitmenizi öneririm.

Her hangi bir ücret ödemeden ürününüzü bilirkişiye gösteriyorlar. Sonra ona göre haklıysanız paranizi alıyorsunuz.

Arkadasım bilgisayar sorununu bu sekilde çözdü.

O dönem ki yoğunluktan verdiğim takımları bile 1 yıl sonra alabildim. Hakem heyetine gitme fırsatım (vakitsizlikten) açıkça yoktu.

• Ben de fabrikayı hiç sevmiyorum. Pantolon kesimleri iğrenç bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipodan Fabrika gömlek almistim baya kaliteli bisey cikti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde 300-tl olan takıma 1.000-tl etiket koyup, sonradan %70 "net" indirim diyen, milleti salak yerine koyduğunu sanan ama kendsinin o duruma düştüğünün farkında olmayan markalardan birisi daha...
  • Kalitesi kesinlikle piyasadaki ürünlerin üzerindedir , kimse aksini iddia edemez ama o koydukları etiketler yok mu ..
    Gerçi arada mağazaya özel aldığım ürünler de oldu . Belirli bir askılığı vardır oradan seçersen ucuz olur.
    Ancak sakın internetten almayın , gidin görün , üzerinize yapışıp kalınca kendinize gülersiniz benim gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

normalde 300-tl olan takıma 1.000-tl etiket koyup, sonradan %70 "net" indirim diyen, milleti salak yerine koyduğunu sanan ama kendsinin o duruma düştüğünün farkında olmayan markalardan birisi daha...

hocam takımları genelde 550 tl oluyor indirimsiz ve kalitesi çoğu markadan iyidir,
    eğer ihtiyaç varsa indirim zamanı mutlaka uğrayın derim,
    29 tl ye gömlek, 30 tl ye hırka alabilirsiniz (kendim aldım oradan biliyorum)
    %100 pamuk bir de, D's damattaki gibi %60 pamuk %40 polyester ürünü indirimle 40-50 tl civarına satan markaların yanında 10 numaradır,
    kısacası şimdiye kadar çok ürün kalmamıştır ama %70 indirimleri kaçırmayın

bir de Network'te fiyatlar ucuzlasa fena olmayacak hani

• Network (ki ust markasidir), cacharel, ramsey, beymen business markalarina gore daha kalitesizdir. Ancak uygun ve kampanyada iken verilen fiyati deger. Kesimleri guzel ve fittir. Daha onemlisi tarzi dinamik ve moderndir. Gomleklerini cok begenirim. Yalniz bu sezon aldigim kabani o kadar kalitesiz cikti ki daha ilk haftadan kendini saldi.

Ayrica musteri hizmetlerinin hatalarini kabul etmemesi ile unludur.

• sadece kesimleri iyidir okadar. 1 sene içerisinde kumaşları erimeye başlar.
    ilk 6 ay gayet şık bir şekilde dolaşırsınız.sonrası böyle maalesef.
  • Orta kalitede malları var.Arkadaşların dediği gibi Kalıpları dar.
    Bir orta kalite mallara normalin çok üstünde fiyatları.
    Gömleklere 150-179 TL koymuşlar o gömleğin edeceği aslnda 30-40 civarı bir şeydir.
    Aralarında kaliteleli bir şeyler bulursanız laın.
  • 2 yıl kadar önce 130 mu 140 TL mi ne öyle bir fiyata kumaş-kanvas arası siyah pantolon almıştım. gidenler varsa bilir, hafif parlak, yarım rugan parlaklığında olan pantolanlarda. ilk başta gayet güzel duruyordu.

ve yemin ederim sadece 4-5 yıkamadan sonra giyilmez bir hal aldı. o parlaklık da gitti, kumaşın oturuşu da. ihtiyacı olan bi fakir varsa göndereyim hatta, kargo parası da benden.

almayın derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.