Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
9
Favori
4.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımda Premium müşterileri, her ay Her Şey Yanımda’da geçerli 100 TL alışveriş indirimi, her ay S Sport+ üyeliği, hediye çarkında GB garantili ikinci çevirme ile ayda 10 GB internet, Vodafone Cüzdanım’da geçerli 100 TL’lik hediye bakiyesi elde ediyor.taahhüt yok. vodafone’lu tüm bireysel faturalı müşteriler üye olabiliyor.

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TLvodafone
    Yanımda Premium Ayrıcalıkları | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/yanimda-premium

• Vodafone Cüzdanım harcamalarında 100 TL indirim!

Vodafone Cüzdanım ile yapacağınız fatura ödeme, istanbulkart bakiye yükleme vb. işlemlerde kullanabileceğiniz 100 TL hediye kazanırsınız! Üyeliğiniz boyunca bu ayrıcalıktan her ay 1 defa yararlanabilirsiniz.

Bu madde, 100 TL'ye kadar şeklinde olması gerekiyor sanırım.

Mevcut premium üyeliğim dün yenilenmeden kendiliğinden iptal edilmiş, yeni fiyattan üye olmam isteniyor sanırım.

• herşeyin saçma sapan prmeiumunu çıkardılar, 3-5 milletten koparıyorlar

• Mobil ödeme hizmeti için ücret ödeyecek miyim?

Premium’lu müşteriler mobil ödeme hizmet bedeli ödemezler! Mobil ödemeyi yalnızca Premium üyeliğiniz için kullanmanız koşulunda hizmet ücreti tarafınıza yansıtılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilavüstü@ -- 24 Ekim 2024; 12:32:23 >
  • pilavüstü@ P kullanıcısına yanıt
    100 tl akbil yüklemesi onu kurtarır.
    geriye diğer avantajlar kalır, hediye çarkı gb .
  • pilavüstü@ P kullanıcısına yanıt

Mobil ödeme premium dışında kullanılmazsa ücret kesmiyordu değişmediyse.

Bu arada premium üyelik kapsamında alınan 350/100 indirim kodu premium iptal edildiğinde hala kullanılabilir oluyor mu, deneyimleyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 24 Ekim 2024; 11:57:2 >
  • Serciey kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibiymiş mesajımı güncelledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben bu madde yi hiç anlamadım
    100/100 mu verecek
    O 100 TL nasıl kazanılacak
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Bunun bir harcama altlimiti vardır muhakkak, 40 liralık aboneliğe 100 lira öylesine vermez.

Bir indirim, bir hediye diyor zaten, daha kendileri de ne olduğunu anlamamış. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 24 Ekim 2024; 13:37:6 >
    Müşteri hizmetleri var mı bu işe bakan nasıl çözeriz 🥶🥶🥶

Vodafone'un ''müşteri hizmetleri'' olduğuna yönelik çeşitli rivayetler var. :)

• Ben 3 ay ücretsiz üye oldum. Her Şey Yanımda 100 TL indirim kodu ve Cüzdan 100 TL indirim kodlarını kullanarak HŞY dan alışveriş yaptım (360 tl idi fiyatı ürünün, 160 ödedim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadikk -- 24 Ekim 2024; 13:59:7 >
  • sadikk S kullanıcısına yanıt

İki kodu aynı anda nasıl kullandınız acaba?

• geçtikçe buna 100 +100+100 geldi harcadık 🤣

hocam direk 100 tl yuklendı cüzdana alt lımıt falan yok fatura ödemesı yaptım ben sıkıntı yok

• Arkadaşlar ilk ay 4,90 diğer aylar 40 lıra ama yıne de alınır.

Her ay 100 tl cüzdana hedıye verıyor çünkü , kısaca 60 lıra kar elde ediyoruz.

Hersey yanımda 350 ye 100 de indirimi var onunla da her ay A101 hediye çeki alırız.

Kısacası güzel fırsatlar var alınır her türlü

• robot216 kullanıcısına yanıt
    Süper o zaman
    Sadece üye oldunuz o zaman
    Biri kod değil
    Cüzdan bakiyesi
  • sadikk S kullanıcısına yanıt
    3 ay ücretsiz nasıl oldunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.