Şimdi Ara

F33L TorNaDo F5 Modifiye 'sese duyarlı neon 20.07.2007' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin bendede bu kasadan iki adet var gerçekten çok sağlam kasa
  • resim isteriz :)
  • evet kasa kurudu ve ekipmanlar yerine nakledildi dikkat ederseniz cd/dvd sürücüleri monte ederken renkli conta kullandım. hem estetik olarak hemde titreşim engelleme amaçlı. adamlar bu tarz kitleri birsürü paraya satıyo. bunları ise alırken avuçla alıyosun. bazı yerlerde renk açık pembe olarak çıkmış çünkü oralar görünmeyen yerler olduğundan direkt olarak boya vurmadım bide fotoğrafta farklılaşıyo tabi.
     F33L TorNaDo F5 Modifiye 'sese duyarlı neon 20.07.2007'

kasayı kapatınca şöyle bir görüntü ortaya çıktı. ben şahseb beğendim. boyadaki dalgalanmalar ve kotu goruntu birden ortadan kayboldu gizlendi yada

yan kapak vidalarında da renkli contaları kullandım. kasa kenarlarına boya taşmış ama kolonya pamuk ile hemen çıkıyo sorun yok yani

• Çok kıyak olmuş. Eline sağlık! Senin psunun da değişmesi lazım ama :) çizgi elektronikten alabiliriz sana!
  • neden değiştirmek lazım psu? güç olarak şimdilik yetiyor. psu lar çok pahalı yetmediği zaman ikinci bir 300watt lık psu alıp paralel çalıştırmayı düşünüyorum. mesela ekrantını 2.kaynaktan besleyebilirim. 300wattlık yeter herhalde ekran kartına?
  • ses yapıyor ya feel psular ondan dedim, ben akşamları pc yi açık bırakıyorum, işlemci, kuzey köp ve psu ları yeniledikten sonra kasa melek gibi oldu :) artık geceleri uyurken beynimde fan gürültüsü olmuyor :) eski feel psuya birkaç fan taktığım zaman, ekran kartına yeteri gücü veremeyince çalışmadı, ki üzerinde feel 550 yazıyordu. Şimdiki FSB 500 bluestorm ortalığı mafeder valla :) oc için de ideal! Bi ara ekran kartı, ram ve işlemciyi oc yapmak istiyorum ama bilgi edindikten sonra bu saatten sonra birşeyler yakmak istemiyorum çünkü :)
  • ben sana yardım edebilirim. benim ekran kartıda işlemcide overclocklu. 2.4 olan işlemci 3.37 şu anda. 500/1000mhz olan ekran kartıda 600/1200 şu anda ve feel power da yetiyo şimdilik yani. sorun yok. ayrıca ses olayında da fan değiştirdim zaten. ses için psu değiştirilirmi ya boşa masraf yani. ayrıca sende bt var boru mu ya kolay kolay yanmaz işlemci merak etme
  • dostum çok iyi fikirlerin var senin şu ucuz neonlar ne kadar parlak mavi veya yeşillleribirde çok iyi bir mod calışması olmuş başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinggokhan007

dostum çok iyi fikirlerin var senin şu ucuz neonlar ne kadar parlak mavi veya yeşillleribirde çok iyi bir mod calışması olmuş başarılar

eyvallah saol yorum için. valla neonlar gayet parlak yani. vegateknomarkette satılan sarı bir neon vitrinde yanıyor onunla aynı parlaklıkta. yani bilgisayarcıların sattığı ile aynı. hiçbir farkı yok. yanmadığı durumdaki resmi "neon lamba" konumda var. bir arkadaş resmini istemişti. ama o resimde yanmıyor. salı günü yanar durumdaki resimleri elicem o konuya. istersen konuda görürsün ona göre alırsın ama emin ol piyasadakilerin aynısı. hemde ucuza

• süper oluyor. Maşallah bir çırpıda bitti.
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM fakat fiyatlarını söylermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

süper oluyor. Maşallah bir çırpıda bitti.

yok ya ne bitmesi daha iş var sadece boya işi biten. fanlar var. ışıklar var,hız kontrol var.dur bakalım dostum daha tabi birde diğer yan panel var.
  • fortumdan kapo toplama şaka biyana kırmızı bi fortum bulayımda bende yapayım güsel olmuş aline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinggokhan007

ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM fakat fiyatlarını söylermisin

http://forum.donanimhaber.com/m_11399792/tm.htm bu linkten detaylarıını alabilrsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woxed

fortumdan kapo toplama şaka biyana kırmızı bi fortum bulayımda bende yapayım güsel olmuş aline sağlık

saolsaın ya aslında biraz aceleye geldi. daha farklı ve güzel şeyler yapcaktım ama iş güç olduğu için bayramda olabildiğince hızlı yaptım ama daha çok sey var yapacak. elimizde geldiği kadar ucuz ve kendi üretimimiz şeyler kullanmaya çalışıyoruz. yorum için saol
  • evet beyler boya işinden sonra yan kapak halledildi. photoshopta kendim dizayn ettim daha sonra reklamcıda bastırdım. beğenirsiniz umarım. bu kaplamanın üst kısmına neon koyucam. ozaman daha güzel olacak. zaten o yüzden fosforlu renkler kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 17 Ocak 2007; 23:26:05 >

• msn e ekledim biraz görüşelim seninle
  • fan kontrol devreleri hazır. her dvre ile 2 fan kontrol edicem. malum fan çok

kasanın fan manyağı olmuş hali.içine 1 adet neonda koydum ama geçici olarak koydum şöyle. kablolar filanda biraz dağınızk o yüzden. ancak fırsat buldukça yapabiliyorum. bir türlü bitmiyor. 12lik fan egsoz olarak kullanıldığından beni bile soğutuyo.bacaklarım donuyo valla soğuktan

• Hocam elinize sağlık :P Güzel olmuş ama ses sorunu olmuyor mu okadar fana? Biraz fan sayısı fazla gibi geldi . Kasa zaten feel pek ısı sorunu olacağını zannetmiyorum ... Işıl ışıl olmuş :) Kaç fan var toplam? Bir de ses sorunu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.