Şimdi Ara

F33L TorNaDo F5 Modifiye 'sese duyarlı neon 20.07.2007' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PVH

Çok süper olmuş herşey.. eline sağlık.. Hocam o wallpaperı çok beyendim.. atabilirmisin rica etsem ?

wallpaper derken avor yazısının olduğu yan kapaktaki wallpaperdan mı bahsediyosun? gerçi başka ta bir wallpaper yok konuda ama akşama atarım.
  • kardes kasan isil isil olmus... ben bu kadar isikli kasalari sevmiyorum... cizim falan yaparken isiklar gozumu aliyo tabi bu isler zevk meselesi... kasanin neolu halini simdiden merak ediyorum... calismalarinda kolayliklar dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorobardi

kardes kasan isil isil olmus... ben bu kadar isikli kasalari sevmiyorum... cizim falan yaparken isiklar gozumu aliyo tabi bu isler zevk meselesi... kasanin neolu halini simdiden merak ediyorum... calismalarinda kolayliklar dilerim...

bu benim ilk modum. aslında benim kafamda da tam olarak bu şekilde bir düşünce yoktu. ancak fanları takınca bu şeklide oldu. biraz ilk acemilikte var ama çok ta şikayetçi değilim. bu seferki ışıldak modeli oldu bundan sonrakini daha farklı yapıcam. yorumun için saol. ayrıca gözümü alma olayı olmuyor.
  • kasan güzel olmuş ama cok ışıklandırma olmuş kötü durmuş ama ayakları süper
  • gorobardi ye dedim gibi ben aslında tam olrak boyle istemiyordum ama oldu işte fakat memnunum. çok ışık olayı zevk meselesi tabi. ışıl ışıl uzay mekiği gibi duruyor ışıkları kapatınca. ayak ışıkları konusunda bende aynı fikirdeyim yorum için saol
  • evet bir süre ara vermiştim ama tekrardan birşeyler koyalım artık
    fan kontrollerini taktım sonunda ama sanırım 2 tanesinde problem var. boyutlarında küçültme yapmam gerekti o sırada arızalandı herhalde. şimdilik gündüz resimleri. gece ışıklı resimlerini de eklerim.
     F33L TorNaDo F5 Modifiye 'sese duyarlı neon 20.07.2007'

• kasa çok güzel olmuş o öndeki fanı yuvasının kapağınıda turuncu yapsan daha güzel olacak gibi
  • o potansiyometrelerin önündeki düğmelerin altına plexiden ışıklı bir sistem yapılabilirmi? Demek istediğim düğmelerin tam altında halka olarak. Komple 5.25 yuva kapağı değil yani Sence öyle bir imkan varmı syn avor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 10 Mart 2007; 14:38:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirana11

kasa çok güzel olmuş o öndeki fanı yuvasının kapağınıda turuncu yapsan daha güzel olacak gibi

hiç düşünmedim ama aslında olabilir bir denerim saol
  • demek istediğini anladım. aslında olabilir tabi ama bence biraz uğraştırır. çünkü plexy kesiceksin o boyutlarda ve yuvarlak. onu sıkı bir şekilde yuvaya yerleştireceksin filan. onun yerine potansın dibine 2. bir delik açıp led yerleştirilebilir. led gözükmez pot başından ama etrafına ışık yayar olabilir. vakit bulurdu potları tam çalışır hale getirebilirsem bunu da bir deneyim. böyle fikir veren arkadaşları seviyorum. 2 adet yeni fikir aldım bile saolun beyler
    quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

o potansiyometrelerin önündeki düğmelerin altına plexiden ışıklı bir sistem yapılabilirmi? Demek istediğim düğmelerin tam altında halka olarak. Komple 5.25 yuva kapağı değil yani Sence öyle bir imkan varmı syn avor?

• ne demek. Yaratıcı olmayı ve paylaşmayı seviyorum. Birde biz bir aralar msn de görüşüyorduk ama artık görmüyorum sizi msn e girmiyormusunuz yoksa?
  • Tebrik ediyorum bende yapmak istiyorum kıskandımmm ama ilk önce adam gibi kasa lazım FEEL HURRİCANE gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

Tebrik ediyorum bende yapmak istiyorum kıskandımmm ama ilk önce adam gibi kasa lazım FEEL HURRİCANE gibi

valla benimki hurricane değil. evet kasa belki önemli ama her kasadan çok güzel işler çıkabilir dostum yeter ki hayal gücü olsun yorum için saol
  • evet beyler bir süredir uzak kaldım ancak tekrar dönüyorum. hafta sonu işlemler devam edecek. dün tt big typhoon aldım ve yarında gidip arctic cooling accelero x2 mi alıcam ankaradan sipariş geldi. makina hem sessiz hem daha soğuk olacak artık. sıcaklık sonuçlarını detaylı bir şekilde vericem. big typhoona bu akşam takmdan elektrik verdim ve gerçekten fan çok sessiz dönüyor. evet biraz sanki hava akışı biraz az gibi ama sonuçta yeterli ki etkin soğutma sağlanabiliyor. yine uçak motoru gibi ses çıkara 1800gto stock fanından sonra takıcam yeni soğutucunun sonuçlarını buradan vericem. ilgilenen arkadaşlar için yararlı olacaktır. freezer pro 7 yi bizzat uygar elektronikte çalışırken gördüm ve ses konusunda bt ile hayattta yarışamaz. kesinlikle ses konusunda bt ! e zaten sıcaklık düşüürme konusunda bt nin verdiği sonuçlarda ortada. o zaman bt>freezer pro 7 diyoruz elim alışsın die cd liğimde başladığım modun ilk ayağını koyuyorum. uv leri yerleştirdim. daha devamı olcak tabi sadece ışık değil
    .

• Mükemmel Bişi oLmuş bu yaa... tbkLer waLLa
  • saol dostum yorumun için ilk mod denememdi tabi bazı acemilikler var inşallah sonrakiler daha güzel olacak
  • Abi hoş olmuş makine ama biraz sünnet arabasına benzemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyR!sTaTe

Abi hoş olmuş makine ama biraz sünnet arabasına benzemiş

iyi benzetme ya bende tam olarak bu şekilde düşünmemiştim aslında ama ilk modum olduğu için bazı şeyler isteğimin dışında oldu. sonraki modlar daha iyi olur inşallah yinede yorumun için saol
  • hım avor kardes süpper olmus eline saglık ancak cok ısıklı olmus gibi geldi bana . !!
  • eyvallah saol evet biraz fazla ışıklı oldu ama olsun ya değişiklik bi de ben overclock yaptığım için ve bu kasayı yaparken stcok fan kullandığımdan kasa içine bolca hava vermek istedim ve fanları koydum. normal fan koysam siyah güzel olmayacaktı o yüzden bole oldu yani
    quote:

Orjinalden alıntı: BaRTuQ27

hım avor kardes süpper olmus eline saglık ancak cok ısıklı olmus gibi geldi bana . !!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.