dostum harbiden piskopat bişi olmuş aynı pavyon gibi cıngıl cıngıl ya bişi sorcam akşam ışığı kapatıp oyun oynuyosundur kesin peki kasanın ışıkları rahatsız etmiyormu ya kesin eder abicim abi kasan kusursuz olmuş ama kendimce 1 kusuru var sticker a daha güzel bişey seçebilirdin onun dışında BENCE bi eksiği yok saygılar
ya sticker olayında haklısın evet. ancak işte bu ilk modumdu ve bir an önce yapmak istedim. gerçi çok problem değil söker yenisini yapıştırırız yani :) yorum için teşekkürler
2007 deki konuyu hortlatmışsınız beyler,olsn böyle modlar ölmemeli hafif bi abartı war sanki,gözel ama çok fazla farklı renkde ışık war,bide yandaki 2 fn daha iyi duruyormuş başda,içine okadar uraşmışsın,gözükmüyor,sesde yapar onlar
ama genel olarak güzel,sağlam çalışma olmuş
güzel olmuş tebrikler..
güzel olmuş hocam ama ses sorunu olmuyordur umarım süper bir çalışma
ses miktarı birçok hazır kasanınkinden daha alt seviyede. işllemci, power ve ekran kartının default fanlarının ne kadar çok ses çıkarttığını biliyorsunuz. ilk modum olduğundan herşeyi denemek istedim biraz abartı oldu ama ilk seferde olacak o kadar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme