Şimdi Ara

Neon Lamba Arayanlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler AvOr kardeşiniz sizin için aradı taradı ve sonunda buldu vega,fireball,evrenshop gibi satıcılarda stoklarında olmadığını gördüğüm neon lambalardan buldum. hemde daha uygun bir fiyata. 2li olarak satıyorlar ve 20 YTL. yani iki adet neon lamba 20YTL yani tanesi 10 YTL sadece sizler için. sadece donanımhaber dostları için gel gel vatandaş. adamlardan kartlarını aldım. adresi aşağıya koyuyorum. mavi,kırmızı,çift,üç renk mevcut. sarı rengi bilmiyorum ama sarı zaten diğer bilgisayarcılarda da var. neyse adres aşağıda. isteyen alabilir. be 2 çift aldım. 40YTL bayıldım. bu arada 2 renklileri 22YTL ama ben 2 çift alınca onları da 20YTL ye verdiler. eğer renkler de sorun çıkarsa beğenmezsen farklı renk ile değiştirebileceklerini söylediler. bu arada neonlar 30cm lik. Işıkları isterseniz deniyorlarda.

24.01.2007: bugün karaköyden parça alacaktım tekrar girdim ve sordum. VARMIŞ 2 adeti 25ytl. ayrıca soranlar için mavi-kırmızı-sarı olarak 3renkli , beyaz renkli , 10cmlik mavi de bulunmakta. valla süper bir yer yani.

ADRES: Kemankeş Mah. Erişteci Sok. Abed Han. Zemin Kat no:7/9 Karaköy/İSTANBUL
    email: amirelektronik@hotmail.com
    Tel: 212 2936757

Tarif: Karaköye gidiyorsunuz. Akbank var yol kenarında onun yanından giriyorsunuz ara sokağa. sokağa girince hemen ilk sağa giriyorsunuz ve karşınızda Abed Hanı göreceksiniz. Hana girince Hanı merkezine geliyorsunuz ve orada dipte bir dükkan. Umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avor -- 29 Ocak 2007; 17:36:51 >

• ya ben ankaradayım nasıl olacak 4 tane kırmısı lasım bana
  • tanıdık yok mu hiç istanbulda kardeş. adamlara bi sor istersen belki ödemeli kargoya verirler.
  • woxed abi ben gidebilirsem alırım senin için...
    Sende havale yaparsın ;)

msni ekle konuşuruz..

Bu arada UV de warmı orda??
  • valla sormadım uv ürünüm olmadığı için. iletişim bilgilerini koydum sor adamlara ama sanırım yok gibi.
  • valla bende ankaradayım istanbuldan alma sansımda yok su aralar öss oldugu için kimse bu işlerle urasmamı istemiyor o yüzden ilgilenmiyorlar... bende gidip florosan alacam bildigim kadarıyla 6 renk onlardada var uv dahil olmak üzere artık kocaman bişi olacak ama neondan umudu kestik artık
  • dc 12v ile çalışan florasanlar var. ben neonları alırken buldum o pasaşda 8milyon filandı mor ışık 6watt lık. 12wattlık ta var hemde boyutları okadarda büyük deil. bende almayı düşünüyodum çünkü ama son anda denk gele buldum. başka isteyen arkadaşlarınız varsa toplu alın belki adamlar kargoya verirler ozaman ödemeli olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    Şarjlı led lamba. Yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

woxed abi ben gidebilirsem alırım senin için...
    Sende havale yaparsın ;)

msni ekle konuşuruz..

Bu arada UV de warmı orda??

bulamazsak yapıcaz bişiler
  • bu arada eğer isteyen olursa bende yardımcı olabilirim.
  • o kadar insan okumuş bi teşekkür yok enterasan yani. ne diyim canınız sağolsun işinize yarasın yeter diyelim...
  • yusuf kardeşim ayıp etmişsin. Söledinde biz almadıkmı bak onur kardeşime gönderecem sana da gönderirim. Ne zamandır gidecem hep bir işim çıkıyor. Sen neler istediğini sölersin bana biz zahmet.
  • Sağol kardeş bu mühim bilgi için de Ankara'da olsa harbiden şaşardım aq :D
  • dostum çok sağol
    bende arıyordum bakalım esk'de sorayım bulamazsam
    burdan alacaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiReFuL

Sağol kardeş bu mühim bilgi için de Ankara'da olsa harbiden şaşardım aq :D

abi orası karaköy boru deil. ne ararsan var ve de ucuza. mesela fan grilleri aldım. piyasa fiyatı 15 ytl tutacak grilleri 2 YTL ye aldım. 3 tane 8 cm lik 1 tane 12cm lik grill 2YTL. normalde 8lik 3.5YTL 12 lik 5YTL filan.
  • Kardeşler telaş etmeyin Gold'un 4.Levent mağazasında 2-3 hafta önce 18 YLT ye hem de Coolermaster çiftli UV lambalar vardı, hala duruyordur herhalde.
    Belki neonları da vardı dikkat etmedim. Oradan da alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attillam

Kardeşler telaş etmeyin Gold'un 4.Levent mağazasında 2-3 hafta önce 18 YLT ye hem de Coolermaster çiftli UV lambalar vardı, hala duruyordur herhalde.
    Belki neonları da vardı dikkat etmedim. Oradan da alabilirsiniz.

saolasın golda bi göz atayım dedim ama siteyi hacklemişler :)
  • Yaaa ankarada böle bi yer yokmu konya sokak diyolar ama orası nere bi türlü bulamadım
  • karaköy gibisi zor olur kardeş burası istanbul üretim merkezi üniversite merkezi
  • fireball var ya!
  • arkadaşım mümkünse resmini koya bilmisin? neonlarla ilgileniyorumda almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.