Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
220.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: flexii_87

telefonu alanalar adama gibi inceleme yapmıcaklarmı

(örnek: reis.in n73 icin yaptıgı ana topic gibi)

bende onu bekliom alsam yaparımda hemen almicam
  • Gercektende cok daginik gidiyor topik N73 gibi sorunlar, cözümler, ayrintilar, incelemele,r hatalar, kullanim kolayligi vs vs. hakkinda bir topik lazim tertemiz
  • telefonun çıktığı haberi çıktığı anda topik patlama yaptı yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: erken51

arka tarafı.kamereya manuel kapak iyi olmuş.

((F|    'N95' ve 'N95 8 GB'     |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((||

kardeş telefonunun rengine hayran kaldım bence en güzel rengi buu
  • gps denedim biraz izlenimlerimi aktarayım.Kapalı mekanlarda gps çekemiyor.Uydu durumunu öğrenmek için eğer maps programı açıksa (options-view-satellite info) basarak kaç uyduya bağlandığını,çekim gücünü ve numaralar görünüyor.Eğer uyduyu bulup bağlanmayı bekliyorsa waiting for GPS yazıyor.Bu durumda biraz bekleyin çekmesi için daha iyi yerler bulmaya çalışın irtibatı kurduktan sonra hazır hale geliyor ve uydulardan bağlantıyı kolay kolay koparmıyor.Eğer no satellite derse mekanınızı değiştirin çünkü ne kadar bekleseniz de ordan gps çekmez. (gps data programında options-satellite status basarak öğrenebilirsiniz)

Gelelim herkesin beklediği navigasyon özelliğine.Önce internetten türkiye haritasını indirdim,sonra programda navigasyon özelliği için türkçe ses desteğini yükledim (cep telefonu üzerinden).Denemek amaçlı 1 aylık navigasyon (sesli yönlerdirme) 8 € aldım (programla 2 saniyede kredi kartı bilgileri girilerek alınabiliyor,1 yıllık 60€, 3 yıllık 70€.Ayrıca internete bağlanıp seri numarasını kontrol ediyor kaçak kullanımlar için)
    Maps programı için bir de gprs bağlantınız olması gerekiyor.Bunun için yine deneme amaçlı turkcellin 2mb lık 25 kontore internet paketini aldım.Ayrıca araba tutacağına ihtiyacınız var şimdilik dandik bir tutacak aldım ama orijinal n95 tutacağı varsa veya kaliteli bildiğiniz (nerede ve ne kadara satılıyor bilmiyorum) söylerseniz iyi olur.Neyse tüm ayarlamaları yaptıktan sonra navigasyonu deneme fırsatım oldu.

Gideceğiniz rotayı gprs üzerinden arayarak seçiyorsunuz program haritayı çıkarıyor ve sesli yönlerdirmeyle (aynı zamanda anlık hızınız,geçen süre,kalan mesafeyi) gösteriyor

İstanbulun tüm sokaklarını incelemedim ama ilk bakışta çok ayrıntılı harita olarak görünmüyor daha sonra iyi bir inceleme yaparsam yazarım.Sizin de bildiğiniz symbian üzerinden çalışan ist haritalı gps programları var mı bir de onları deneyeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

Gercektende cok daginik gidiyor topik N73 gibi sorunlar, cözümler, ayrintilar, incelemele,r hatalar, kullanim kolayligi vs vs. hakkinda bir topik lazim tertemiz

@KADOM ve @flexii_87

Az once ben yeni bir baslik actim soylediginiz gibi, umarim faydali olur. Diger N95 sahibi arkadaslarin yardimi ile cok daha detayli bir inceleme yapabiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_13541961/tm.htm

• Konuyu cok dagitmak istemiyorum ama N95 icin oyun indirebilecegimiz bir yer var mi? LOST'un oyunuda cikmis onuda indirmek lazim:D
  • bugün izmir konakta N95 gördüm bi dükkanda, kvk/genpa garantiliymiş, bugün gelmiş..

Fiyat olarakta 2450 YTL dediler, nakit mi dedim, evet dedi adam..

YUHHH... YUHH...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

bugün izmir konakta N95 gördüm bi dükkanda, kvk/genpa garantiliymiş, bugün gelmiş..

Fiyat olarakta 2450 YTL dediler, nakit mi dedim, evet dedi adam..

YUHHH... YUHH...

gerçekten çok pahalı
  • ben 2450'ye 2 tane dandik falan ama dizüstü bulurum.ama oks'yi kazanayım alacam bi tane bundan Allah'ın izniyle
  • ya beyler abartmayın şunun fiyatını 2hafta sonra 1800-1700 sonra 1500...
    2000ytl ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

ben 2450'ye 2 tane dandik falan ama dizüstü bulurum.ama oks'yi kazanayım alacam bi tane bundan Allah'ın izniyle

dandik filan değil basbayağ çift çekirdekli-1024 ramli-256mb ekran kartı laptop alınır o fiyata gerçekten milleti kazıklıyorlar.
  • 2500e sağlam bi dizüstü alınır elbet ama bence karşılaştırma yapmak gereksiz
    bi ceptelefonuyla dizüstü aynı şeymi
    aynı vazifeyimi görüyolar
    deki bana 2tane N73 alırım tamam
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41422
    ereyonda böyle yaparsa... paralel ithalat bu arada.

bide indirimde diyo ya kahrolcam

neyse beklices artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41422
    ereyonda böyle yaparsa... paralel ithalat bu arada.

bide indirimde diyo ya kahrolcam

neyse beklices artık

http://www.teknoalisveris.com/index.php?p=show&pid=323&k_id=0
    Kdv Dahil : 2,155.00 YTL

http://www.gelsene.com/index.php?p=show&pid=733&k_id=0
    Kdv dahil : 2,165.00 YTL

Sana aynen katiliyorum ve ohaaaaaa diyorum bu korkunc fiyatlara. Bu ne ya, Nokia Turkiye bir an once bu telefonu piyasaya cikarsin. Bu adamlar resmen 1000YTL haksiz kazanc elde ediyor. Yurtdisi fiyatini bilmesek neyse, bu fiyatlar nedir resmen rezillik.

• daha güzeli var buneki yaww:D:D komik rakamlar bunnar

METROCİTY EMRE VODAFONE 12 AY TAKSİT'Lİ FİYAT 2960YTL
    PEŞİN 2650YTL!! ADAMA Bİ LAF EDİCEKTİM TERBİYEMİ BOZMİM DEDİM YUHH BEE ADAM RESMEN MAYTAP GEÇİYO MANYAKLAR YAWW ama metrocity nokia shop hani nisanın 1inde çıkıoydu ya direk ithalat yapıomş finlandiya'dan hani diyolarya haziran başı diolar geçen de cevahire sordum onlar şuan kargoda bikaç gune gelir dediler telefonda da mayıs sonu diyolar ama emre vodafone resmen maytap geçiyoo bill gates olsam kendi paramdan degil adamlara okdr para kazandırmamak için almam be yuh:D:D
  • dün bende Metrocity Vodafone'da gördüm gerçekten dış görünüm olarak hoş bir telefonbanada 2400 peşin dediler :-) ne diyelim hani atasözü misali "koyunun olmadığı yerde..." resmi olarak Türkiye satışı başlayana kadar böyle sallama fiyatlarla karşılaşacağımız kesin ancak bu fiyatlara itibar edipte atlayan arkadaşlar olmazsa bu uyanıklarında ellerinde kalır bu uçuk fiyatlı satış rüyaları ...saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: Romuald9

daha güzeli var buneki yaww:D:D komik rakamlar bunnar

METROCİTY EMRE VODAFONE 12 AY TAKSİT'Lİ FİYAT 2960YTL
    PEŞİN 2650YTL!! ADAMA Bİ LAF EDİCEKTİM TERBİYEMİ BOZMİM DEDİM YUHH BEE ADAM RESMEN MAYTAP GEÇİYO MANYAKLAR YAWW ama metrocity nokia shop hani nisanın 1inde çıkıoydu ya direk ithalat yapıomş finlandiya'dan hani diyolarya haziran başı diolar geçen de cevahire sordum onlar şuan kargoda bikaç gune gelir dediler telefonda da mayıs sonu diyolar ama emre vodafone resmen maytap geçiyoo bill gates olsam kendi paramdan degil adamlara okdr para kazandırmamak için almam be yuh:D:D

• adamlar uçmuş abi...
    tutamassın ki
    bende ilk n93 çıktıında 2000ytl demişlerdi ataköy atriumda sonra 1500-1400
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

adamlar uçmuş abi...
    tutamassın ki
    bende ilk n93 çıktıında 2000ytl demişlerdi ataköy atriumda sonra 1500-1400

tamam 3 tarafımız denizlerle cevrili ama biz kefal degiliz

bu serbest piyasa olduktan sonra daha neler görcez
  • Sevgili Arkadaşlarım...internet-mp3-radyo-fotğraf-video-gps gibi birçok eğlence içeriğini birarada sunan ve bizim gibi teknolojiyi seven gençliğe hitap eden nokia'nın bu en üstün vasıflara sahip cihazına bu kadar da eleştiri getirmek,bizler gibi araştırmacı ve yenilikçi bir gruba yakışıyor mu? Bahsettiğiniz bir cep telefonu.iyi fotoğraf istiyorsanız gidin fotoğraf makinesi alın.iyi video istiyorsanız gidin video kamera alın.Bu pazarlama stratejilerini artık anlayın.Bu sadece nokia için değil her marka teknolojik ürün için geçerlidir.hiçkimse tam performanslı full özellikli ve kullanışlı bir ürün çıkarmaz piyasaya.Burda eleştirmeyelim demiyorum,yanlış anlamayın.tabiki eksikler yanlışlar ve temenniler konuşulacak fakat bazıları sadece kötülemek için bilmeden anlamadan yorum yapıyor.Bazıları bilgiçlik taslıyor bazıları fakir edebiyatı yapıyor.Beyler bu alet minimum 1700 ytl olur.Bu parayı verebilecek ya da gözden çıkarmış arkadaşlar var.Bazıları bu dostlarımıza enayi muamelesi yapıyor.Sayın forum yöneticisinin N95 konulu forum sayfalarında düzenleme yapmasını rica ediyorum.seviyeli,araştırmazı,objektif ve empati içerikli sohbetler diliyorum...

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.