Şimdi Ara

F klavye zorunlu oluyor !! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
5
Favori
10.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Oyun oynayanlar yandı diyebiliriz. Tek tek ayarlamak gerekecek kontrolleri falan zor iş.

• of işsizlik level: 999999
    beleşten proje yapıp para kaldırmak ne kolay ya
  • 1 Milyar versinler ciddiyim gene kullanmam ulan 10 yıldır bu klavyeyi kullanıyorum 10 parmak yazıyorum ezbereyim geçen f klavyede denedim ulan yok öyle bişey 10 saniyede 3 kelime yazdım
  • Merak ettiğim bir nokta var, ben hep üniden mezun olunca atanamazsam en kötü katip olurum diyordum. Q klavyede deli gibi yazma hızım vardır. Şimdi kamudaki bütün klavye sınavlarında da F şartı mı gelecek? Normalde isteyen F'i isteyen Q'yu seçerdi. İyice saçmaladılar.
  • kamuya destek verecek it personeline allah kolaylık versin. bi ara f klavye standart olan bi yerde az bi süre çalışmak zorunda kalmıştım da resmen kabus gibiydi.
  • milli klavye beyler.
  • Bende konudaki yorumlara katılıyorum.
    Ülke olarak tek sıkıntımız klavye dili idi,onu da karar verdiler demekki.
    Hayır F klavyeyi üreten milli bir markamız olsa,onu alın kullanın deseler yine anlarım ama ithal edilen klavyelerin F yada Q olacağına karışmaları saçma geldi.
  • artık klavyemizide yurt dışından getirticeğiz

ille de bir şey değiştireceğiz diyorlarsa bir zamanlar "milli " yazılımız olan Pardusu kullansınlar windows yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 15 Haziran 2014; 3:54:22 >
  • T klavye isterüük
  • Yazı yazmak kolay nedir bu nasıl bir mantık. F klavye de sol el parmakları için ünlüler varmış en çok kullanılan harflere en çok kullanılan harflermiş falan boş. İnsanlar q klavyede on parmak kıllanmıyor. Genç bilgisyarlarının çoğunun asdefw tuşları göçük oyundan dolayı. Yine q klavyeye alışam için f klavyeyi kullanandan farkı yok bu işin. İnsanlar global bir ortama uyum sağlarken biz yine soyutlamaya çalışıyoruz kendimizi.

Düşünsenize yurtdışına çıkan insanı dünyanın nerdeyse her yerinde q klavye genel geçer klavyedir f klavyeye alışan adam mal gibi ortada kalacak. Diğer yandan bunlarla benliğini egemenliğini kazanamazsın ya da koruyamazsın. Sözde öz dönmeye çalışan zihniyetin hep ülkeyi kördüğüme soktuğu apaçık ortada. Abuk subuk sözde adı yenilik öz de beş para etmeyecek değişimler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Oyun oynayanlar yandı diyebiliriz. Tek tek ayarlamak gerekecek kontrolleri falan zor iş.

Farklı bi açıdan bakalım dedik yani. O kadar oyun oynayan biri değilim zaten.
  • Onunla alakası yok Türkçe'de biz yabancılardan daha çok sesli harf kullanırız, bunların doğru dizilimi klavye kullanımı dilin özelliklerine göre değişir. Q klavye Türkçe için daha az uyumlu olmasına rağmen en yaygın kullanıma sahip. F klavye kullanmak zorunlu olsaydı sanırım bu tablo şuan için geçerli olmazdı. Sen ne kadar hızlı olsanda veya q klavyeye alışık olsanda F klavye kullanımını desteklemek hiç birşey kaybettirmez. Bu arada neden F klavyenin olduğunu araştırmadan veya yapılma sebebini bilmeden ve araştırmadan yorumda bulunmayın.
  • Bir çok kişi Q-Klavyeye alıştı.Bir çok kişi F-klavyeyi görmüştür ve onlarda benim gibi F'in gereksiz olduğunu düşünüyordur.Kullanması zor.Oyunlarla uyumlu değil.
  • Yasin_1903 kullanıcısına yanıt
    Türkçe'de biz yabancılardan daha çok sesli harf kullanırız, bunların doğru dizilimi klavye kullanımı dilin özelliklerine göre değişir. Q klavye Türkçe için daha az uyumlu olmasına rağmen en yaygın kullanıma sahip. Bu arada F klavyenin ne olduğunu araştırmadan veya yapılma sebebini bilmeden yorumda bulunmayın.

• Ben Q klavye ile 1 dakikada 119 doğru kelime yazabilen biri olarak ne diye F klavye kullanayım?

• Bunu ilk önce 98 99 yıllarında devlet kurumlarına yapcaklar di yeni bilgisayar alimlarinda. Şimdi iş işten geçti yav He He kısaca...

• Türkçe'ye en yatkınmış.Kolaymış falan filan...

"100 YIL SONRA GELEN KOLAYLIK." HELAL OLSUN.

Zorunlu diye birşey olamaz. Yıkarlar o "F" klavyeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Kullanalım yaw n'olacak onada alışırız

o zaman git f klavye al 1 hafta kullan bakalım dayanabilicekmsin ?
  • Kesin tayyip çoğunlukla F klavye üreten bi firmadan hisse almıştır.
  • Millet kişisel bilgisayarlara da böyle bi zorunluluk gelecek sanıyor heralde. Ya da forumun nerdeyse tamamı devlet memuru.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.