Şimdi Ara

F klavye zorunlu oluyor !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
5
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. farketmez 2 ayda alışırız sorun değil.

2. :

F klavye zorunlu oluyor !!

• Ben küçüklüğümden beri F klavye kullanıyorum. Gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerinde F klavye var, hotmail şifresini girerken bile epey zorlanıyorum. Alışmak zor. Evet, Türkçemiz açısından daha uygunmuş ama q'ya alışınca ileriye ket vurma oluyor.
  • Zorla bir şeyler yaptırmaya çalışmıyorlar mı sinir oluyorum! Kullanmıyorum lan bu saatten sonra. Kullanacağım varsa da kullanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F klavye candır. Ecnebi klavyesine ne gerek.

F klavye ile yaptığım öylesine test.
  • Q candır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F klavyeyi, klavye harflerine bakarak değil, bisiklete binmeyi öğreniyor gibi parmaklarınıza harflerin yerlerini öğreterek öğrenmeniz gerekiyor. Sonrası zaten kolay, 2 hafta içinde harflerin yerlerini öğrenirsiniz sonra da hızlı ve yorulmadan ve klavye ye bakmadan yazmaya alışırsınız.

F klavye almanıza gerek yok, şu an ben laptop'ın Q klavyesini, F mod'unda kullanıyorum. Zaten, fiziksel olarak F klavye almış olsanız dahi, bölge ve dil seçeneklerinden F klavyesi eklenmeden , F dizilimine geçiş yapamazsınız.

F klavyesinde ki tek sıkıntı oyunlarda ki kontroller de oluyor. Bunun çözümü de oyuna girmeden klavye türünü Q yapmak tekrardan aşağıda ki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 14 Haziran 2014; 23:11:44 >

• A********* A********* S********

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams

Spoiler dikkat hocam.

hocam bi sene oldu ya izlemeyen kalmamıştır artık
  • Kullanmıcam! Tek tek evleri gezip hangi klavyey kullanıyosunuz diyemi araştırcaklar? Hadi masaüstünde değiştiririz klavyeyi.Laptop kullanıcıları napsın?Mobil kullaıcılar var? Çok gerekliydi harbidende (!)
  • Türkçe için en iyisi harflerin sırası değil içeriğidir. A başta olsa ne olur sonda olsa ne olur düzgün cümle kuramadıktan sonra?
  • Devam etsinler kurtaracaklar milleti, bunlar lazım bu ülkenin gelişmesi için (!)
  • Madem f kullanmamızı istiyorlar, q klavyenin satışını belli bir süre sonra durdururlar, laptopları da f olarak satarlar, telefon güncellemelerinde zorla f yüklerler.
    ancak öyle olur.
    not:f klavyeye karşı değilim.

• Hem F klavye hem Q klavye kullanan biri olarak oyunlarda ve ofiste Q klavye daha ergonomik geliyor kesinlikle. Bu arada Çinden getirtirim beni kimse durduramaz

Hadi onu geçtim telefonları ne yapacaklar

• Haberde zorunlu olacağını belirten bir yazı göremedim. Nasıl karar verdiniz zorunlu olacağına. Sadece yaygınlaştırılmaya çalışılacakmış. F'ye alışmak hiç zor değil. Birkaç ay diyen olmuş ama birkaç haftada bile öğrenilir ve çok daha rahat yazarsınız. Hükumete pislik atacaksınız ya...
  • Kralı gelse F klavye kullanmam. I harfi de Türkçe neden ı yok F klavyede ?

• ne gereksiz işler yaaa . 1995 den beri Q klavyeye alışmışım bu neyaa
  • Memlekette her sey tam bir F klavye eksin sanki

• lisedeyken bir arladas f harfini bulana kadar kanser oldu en son allahini seven f nin yerini soylesin diye bağirdi. millet gulunce anladi

• Aptallara bilime teknolojiye önem verin dedik ne anlamışlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.