Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2GB RAM
    9800 Gt hangi ayarlarda oynayabilirim
  • ben begendim 7. bolumdeyim fakat 2 tane duvardan duvara gecen adamda kaldim oluruyorlar antenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Q8400
    2GB RAM
    9800 Gt hangi ayarlarda oynayabilirim

En yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Bir önceki sayfada 9800 testi var videolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Arkadaşlar oyunda DX11'in devrede olup olmadığını nasıl anlarım.

bana da grafikler pek dx 11 gibi gelmedi nedense ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 24 Haziran 2011; 19:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Önceki sayfalarda oyunun patchi çıkmış diyolardı. Bunu nerden indirebiliriz birde yararı nedir bilen varmı?

Oyunu oynarken 20fps altına inmiyor ama her 3-4 dakikada bir oyun donuyor ve 1 dakika falan bekleyip yeniden 20fps üstünde oynamaya devam ediyorum.

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Sistem yetmiyor diyenler olabilir ama o donduğu anda işlemci %100lere vuruyor 20fps dediğim anlardada işlemci kullanımı %40-50lerde geziyor.

Cevap verecek yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Arkadaşlar oyunda DX11'in devrede olup olmadığını nasıl anlarım.

msi afterburner programını kurup monitoring ve on-screen display ayarlarını yaptıktan sonra görebilirsiniz.
  • patch falan var mı?
    fxaa ile 72 fps aldığım yerde 4xaa da 34 fps ye düşüyor oyun
    4xaa da 30 altını bile gördüm
    yuh dedim
  • quote:

quote:

Önceki sayfalarda oyunun patchi çıkmış diyolardı. Bunu nerden indirebiliriz birde yararı nedir bilen varmı?

Oyunu oynarken 20fps altına inmiyor ama her 3-4 dakikada bir oyun donuyor ve 1 dakika falan bekleyip yeniden 20fps üstünde oynamaya devam ediyorum.

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Sistem yetmiyor diyenler olabilir ama o donduğu anda işlemci %100lere vuruyor 20fps dediğim anlardada işlemci kullanımı %40-50lerde geziyor.

Cevap verecek yokmu?

hocam minimum ayarlarda mı bu şekilde?
  • quote:

quote:

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Cevap verecek yokmu?

google da "fear 3 patch" yazın.biçok sonuç çıkıyor.sonuçlardan ilk 2 si torrent ve gayet kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

patch falan var mı?
    yuh dedim

aynen bendede öyle oluyor.gtx 470 benim kart.yukarda bi arkadaş 5850 ile bütün ayarlar very high ve 4xaa da 40-70 fps aldığını yazmış.inanılır gibi değil.gtx 470 dx11 de 5850 den daha performanslı değilmiydi.bide bu dh deki sistem tabına ne oldu.kimsenin sistem tabı gözükmüyor.kaldırdılarmı o uygulamayı.
  • steam den multi yapmayı düşünenler varsa ekleyin: mostruash

kalabalık olabilirsek grup kurar, maçlar yaparız sanmıyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

patch falan var mı?
    yuh dedim

aynen bendede öyle oluyor.gtx 470 benim kart.yukarda bi arkadaş 5850 ile bütün ayarlar very high ve 4xaa da 40-70 fps aldığını yazmış.inanılır gibi değil.gtx 470 dx11 de 5850 den daha performanslı değilmiydi.bide bu dh deki sistem tabına ne oldu.kimsenin sistem tabı gözükmüyor.kaldırdılarmı o uygulamayı.

Aynen bende şaşırdım 6950 ile 50-70 fps alıyorum arkadaşta 5850 ile 40-70 fps arası alıyor hayret.
  • 5850 crossfire ile 50 fps altını görmedim, çoğu yerde 60 bazen 70 oluyor . 4x aa tüm ayarlar very high

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 24 Haziran 2011; 20:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

5850 crossfire ile 50 fps altını görmedim, çoğu yerde 60 bazen 70 oluyor . 4x aa tüm ayarlar very high

E arkadaş tek 5850 ile 40-70 arası alıyorum diyor sanırım o yanlış baktı yada grafikleri ayarlayamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

quote:

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Cevap verecek yokmu?

google da "fear 3 patch" yazın.biçok sonuç çıkıyor.sonuçlardan ilk 2 si torrent ve gayet kullanışlı.

Onu denemiştim patchla alakası yoktu.

quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

quote:

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Cevap verecek yokmu?

hocam minimum ayarlarda mı bu şekilde?

Hayır orta ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 24 Haziran 2011; 21:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

quote:

5850 crossfire ile 50 fps altını görmedim, çoğu yerde 60 bazen 70 oluyor . 4x aa tüm ayarlar very high

E arkadaş tek 5850 ile 40-70 arası alıyorum diyor sanırım o yanlış baktı yada grafikleri ayarlayamadı.

o bahsedilen arkadaş doğru diyor da olabilir tabi , çünkü ben işlemci darboğazı yaşıyorum athlon 2 x4 ile. onun sistemine bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: erulu

1.sini bitirmiştim.
    2.'sini yarıda bıraktım.
    Biri bana 2.'nin sonunu "spoiler" vererek söyleyebilir mi?
    Daha doğrusu 2 ile 3 arasında bir bağ var mı?

Oyunun sonu

burdan finali izleyebilirsin oyuna yakışan çarpıcı bir final.

2. Sorunun cevabı

Evet Devamı

Teşekkür ederim Gerçekten iyimiş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

quote:

o bahsedilen arkadaş doğru diyor da olabilir tabi , çünkü ben işlemci darboğazı yaşıyorum athlon 2 x4 ile. onun sistemine bakmak lazım

O zaman benim daha fazla fps almam gerekmiyor mu?
  • quote:

O zaman benim daha fazla fps almam gerekmiyor mu?

evet sizin daha fazla almanız gerekir ama 5850de hali hazırda güçlü bir kart . kaldı ki bahsedilen kişi karta overclock yapmış olabilir aynı şekilde işlemciye de yapmış olabilir . 5850 voltaj arttırımı ile 1ghz bile görüyor..
    ama overclocktan ziyade durum oyundan kaynaklanıyor bence , kimi oyunlarda kartlar arası belirgin farklar oluşmuyor bu da onlardan biri olmalı .
  • Bu arada Vipre ile bilgisayarımı taratırken oyunda virüs buldu ve oyunu sildi sizdede böyle birşey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.