Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nestea10

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

5850 crossfire ile 50 fps altını görmedim, çoğu yerde 60 bazen 70 oluyor . 4x aa tüm ayarlar very high

E arkadaş tek 5850 ile 40-70 arası alıyorum diyor sanırım o yanlış baktı yada grafikleri ayarlayamadı.

o bahsedilen arkadaş doğru diyor da olabilir tabi , çünkü ben işlemci darboğazı yaşıyorum athlon 2 x4 ile. onun sistemine bakmak lazım

O zaman benim daha fazla fps almam gerekmiyor mu?

işlemciyle fps o kadar yükselmez.bendede q9650 var.arkadaşın işleemcisi q8800.fps çok büyük oranda ekr kartına bağlıdır.sanırım arkadaş xp de dx9 da falan oynuyor ya da oda crossfire :)

• quote:

Bu arada Vipre ile bilgisayarımı taratırken oyunda virüs buldu ve oyunu sildi sizdede böyle birşey var mı?

launcher.exe yi avira da virüs olarak görüyor. ayarlardan o dosyayı güvenilir olarak gösterin .. bir spidrow klasiği işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Önceki sayfalarda oyunun patchi çıkmış diyolardı. Bunu nerden indirebiliriz birde yararı nedir bilen varmı?

Oyunu oynarken 20fps altına inmiyor ama her 3-4 dakikada bir oyun donuyor ve 1 dakika falan bekleyip yeniden 20fps üstünde oynamaya devam ediyorum.

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Sistem yetmiyor diyenler olabilir ama o donduğu anda işlemci %100lere vuruyor 20fps dediğim anlardada işlemci kullanımı %40-50lerde geziyor.

Cevap verecek yokmu?

google da "fear 3 patch" yazın.biçok sonuç çıkıyor.sonuçlardan ilk 2 si torrent ve gayet kullanışlı.

Onu denemiştim patchla alakası yoktu.

iyide sana dediğim üstteki 2 link kesinlikle patch.94 mb setup_F.E.A.R. 3.exe diye bi dosya iniyor.başka bişey olamaz.ben indirdim ve yükledim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Önceki sayfalarda oyunun patchi çıkmış diyolardı. Bunu nerden indirebiliriz birde yararı nedir bilen varmı?

Oyunu oynarken 20fps altına inmiyor ama her 3-4 dakikada bir oyun donuyor ve 1 dakika falan bekleyip yeniden 20fps üstünde oynamaya devam ediyorum.

Sistemim:
    Amt athlon 64 3000+
    1,5gb ram
    hd3650

Sistem yetmiyor diyenler olabilir ama o donduğu anda işlemci %100lere vuruyor 20fps dediğim anlardada işlemci kullanımı %40-50lerde geziyor.

Cevap verecek yokmu?

google da "fear 3 patch" yazın.biçok sonuç çıkıyor.sonuçlardan ilk 2 si torrent ve gayet kullanışlı.

Onu denemiştim patchla alakası yoktu.

iyide sana dediğim üstteki 2 link kesinlikle patch.94 mb setup_F.E.A.R. 3.exe diye bi dosya iniyor.başka bişey olamaz.ben indirdim ve yükledim.

Link atabilirmisin pmden.

• quote:

attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 24 Haziran 2011; 21:47:06 >
  • Online oynayacaklar steamdan ekleyebilir
    id: project2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 24 Haziran 2011; 22:10:35 >
  • quote:

quote:

attım.

Verdiğin linki biliyorum zaten. Rusça birşey yükleniyor ve oyunuda rusçaya çeviriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

quote:

Beyler bende Asus N53SN-SZ002Vvar. Özellikleri:

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Ön Bellek: 6 MB
    RAM: 4 GB DDR3 1333 mhz
    Sabit Disk Kapasitesi: 640 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı: nVidia GT550M 2GB Harici Bellek

ama en yüksekte 10 fps alıyorum. çok saçma değil mi ?

Driver, Directx güncelse bir sorun var.

benim driver da direct x te güncel 4870 ile 20 fps almamın sebebi ne olabilir ki başka?yabancı kaynaklara baktım herhangi bir cozüm onerisi veren yok

Seni bilmiyorum da galiba Asus olan arkadaşın sorunu Dx11'den kaynaklanıyo

güncelledim yine aynı. üsttei arkadaşın dediği gibi VSycn yi kapattım her şey en yüksekte veryhigh de sadece kalabalık yerlerde ufak takılma oluyor. Ama Metro 2033 masaüstünde en yüksekte her şey bunda düşürüyorum sorun ne olabilir ? :S

• quote:

quote:

quote:

attım.

Verdiğin linki biliyorum zaten. Rusça birşey yükleniyor ve oyunuda rusçaya çeviriyor.

kürek rusça yapıor oyunu.oyunun klasöründe ALI213.ini yi notepad le açıp language yazan yerleri rusça yerine english olarak değiştirirsen oyun ingilizce olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

attım.

kürek rusça yapıor oyunu.oyunun klasöründe ALI213.ini yi notepad le açıp language yazan yerleri rusça yerine english olarak değiştirirsen oyun ingilizce olur.

Peki yamanın faydası nedir?

• Oyun oldukça hoşuma gitti. Beklediğimden çok daha iyi çıktı diyebilirim rahatlıkla. Aksiyonu ve konu aktarım dozajı iyi ayarlanmış.

Ancak şöyle bir sorun var. Sanırım sadece geçen sayfada evohan bahsetmiş; Vertical Sync açık, gölge high, 2xAA ve diğerleri full şekilde oyunu 60 FPS sabit oynuyorum ancak çok rahatsız edici bir stuttering var oyunda. 60 FPS değil de sanki 20-25 FPS'de oynuyormuş hissiyatı veriyor.

Ekleme: Yalnız değilmişim:http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1939912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 25 Haziran 2011; 0:13:52 >
  • Hikayeyi takip etmek için oynuyorum ama pek zevk aldığımı söyleyemem ayrıca teknik sorunlar can sıkıcı
  • Arkadaşın dediği yamayı yükledim ama birşey değişmedi. Açıkçası neye yaradığıda belli değil.
  • oyunu bitirdim ama kısa gibi geldi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilanar

steam den multi yapmayı düşünenler varsa ekleyin: mostruash

kalabalık olabilirsek grup kurar, maçlar yaparız sanmıyorum ama.

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Online oynayacaklar steamdan ekleyebilir
    id: project2007

Sanırım 4 multiplayer modu var.Modlarda ise oyuncu sınırlaması var diye biliyorum.Bir oyun modu sanırım 4 veya 8 kişi ile sınırlıydı.16 kişilik oyun modu yok sanırım.Team Deathmatch gibi modların olmamasıda büyük eksi.Farklı olacağız diye bu modlarda kaldırılmazki.
  • zombi avlama oyununa döndük iyi mi 3.chapterda.
    arkadas levye ile geliyon tamam süperde artık sıktı walla yeter
  • Videolarda can barı göremedim ilk 2 oyundaki gibi can barı yok mu arkadaşlar?
  • oyunu point man ile bitirdimde diger elemanla oynanmıyor mu ? tek sonu mu var oyunun ? 2 karekter hala açılmadı oynayamıyıorm digeri le.
  • oyunun 2 versiyonu var skid.&darkside hangisi daha sağlıklı bilen varmı ??
  • Güzel oyun bağaı bir ilerledim oyunda ve uzun zaman sonra güzel bir fps oyunu oynadım diyebilirim.Koku öğesi sıfır yada ben korkmadım bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.