Şimdi Ara

F.E.A.R. 1 Türkçe Yaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yama çıktı beyler bayanlar maalesef ki ücretli Tr Game Studio üzerinden 15 TL'ye satın alabilirsinizhttps://www.trgamestudio.com/f-e-a-r-platinum-collection-pc-turkce-yama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege_Ercel -- 15 Nisan 2021; 18:12:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

F.E.A.R. 1 Türkçe Yama: Korku ve Gerilim Dolu Bir Oyun Deneyimi

2005 yılında piyasaya sürülen F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), korku ve aksiyon türlerini birleştiren birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, hayatta kalma korkusu atmosferi, gerilimli senaryosu ve üstün grafikleriyle büyük beğeni topladı.

F.E.A.R. Türkçe Yama İndir

F.E.A.R. oyununun Türkçe yama dosyası, oyunu Türkçe dilinde oynamanıza olanak tanır. Fear Türkçe Yama ve Fear Hunger Türkçe Yama gibi farklı yama dosyalarını internet üzerinden kolayca bulabilir ve indirebilirsiniz.

F.E.A.R. Türkçe Yama Özellikleri

F.E.A.R. Türkçe yama dosyası, oyunun tüm metinlerini, ara yüzünü ve altyazılarını Türkçe'ye çevirmiştir. Bu sayede oyunu Türkçe olarak oynayabilir, oyunun hikayesini daha iyi anlayabilir ve oyunun atmosferine daha fazla dahil olabilirsiniz.

F.E.A.R. Türkçe Yama Nasıl Kurulur?

F.E.A.R. Türkçe yama dosyasını kurmak oldukça kolaydır. Yama dosyasını indirdikten sonra, oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın ve kurulumu başlatın. Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Not: Türkçe yama dosyalarının kullanımı, oyunun geliştiricilerinin izni olmadan yapılmaktadır. Bu nedenle, yama dosyalarını kendi sorumluluğunuzda kullanmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Özelden mesaj attım.Yanıt gelmedi.Sanırım forumu terk etmiş olabilir.Sen aldın mı yamayı?

• aslangrtk A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim oyun sende Steam'da var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende tüm seri steam sürümü olarak mevcut ama daha denemedim

• Ege_Ercel kullanıcısına yanıt

Türkçe yamayı yayınlayacak mı yoksa steam sürümüne sahip olanlar mesaj atıp mı alacak?Steam sürümüne sahip değilim.

Yama devam ediyor sadece 1 dlc kaldı korsan veya Steam versiyonu farketmiyor yama dlcleri ile beraber bittiğinde Türk Teknik tarafından yayınlanacaktır

• 2050 ye bitmez o yama boşa yormasın kendini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • capcuk C kullanıcısına yanıt
    1 dlc yi çevirmiş uzun zamandır başka yamalarla ilgileniyordu şimdi Fear'a tam gaz devam ediyor birde yamayı paralı çıkaracaktı ondanda vazgeçti şimdi bu adamın hakkını nasıl öderiz

• O kolpacıdan yama falan beklemeyin.

Onunla nereden irtibat kurdunuz?En son bu foruma 2 hafta önce girmiş.Ben F.e.a.r yamasını bekliyorum.

YouTube'denhttps://www.youtube.com/user/jinpachimishima22?app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege_Ercel -- 25 Kasım 2020; 8:2:58 >
  • 1 dlcyi çevirmiş sadece 1 dlc kaldı daha ne istiyorsun

Onunla mesaj yoluyla mı iletişim kurdunuz yoksa videodan mı öğrendiniz?Video iki yıl önce yüklenmiş,forumda ise konu 2018 yılında açılmış.Belki çevirmen sonra yayınlayacaktır.İsterseniz size forumdaki adresi atayım.

https://forum.donanimhaber.com/silinsin--133570872

Biliyorum kardeşim herhangi bir güncel vidosuna yorum yazarak istediğin herşeyi öğrenebilirsin cevap veriyor kendileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.