Hidden & Dangerous 2 oyunun türkçe yamasını bulmaya çalışıyorum elinde olan varsa veya herhangi bir sitede varsa söylerseniz çok iyi olur.
Rockstar Games Faşist Bir Firmadır
Ne kadar oyunlarında iyi bir iş çıkarsalarda belki karşı çıkanlarda olabilir ancak Rockstar Faşist bir firmadır bunu bilmenizi istiyorum. Kesinlikle Türkler umurunda bile değiller ha biz konuşmuşuz ha köpek havlamış rdr2 için paralı çıkarılan yamadan sonra rdr2 ye bir yama getireceklerine bir daha Türkçe yama yapılmayacak dediler biride çıkıp demedi ki kardeşim insanların hepsi ingilizce bilemez kendi dillerinde oynamak istediler sen izin vermedin o zaman bir Türkçe yama getir zaten bunların sahibi olan 2K zaten ileri düzey Faşist ve paracı şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki İngilizce öğren kardeşim arkadaşlar İngilizce öğrenmek kolay bir iş değil öyle söylemekle olmuyor hem sen bir oyunu kendi dilinle oynadığında daha rahat edersin diye düşünüyorum https://steamcommunity.com/id/alprx/recommended/1404210/ bazı kişiler bu arkadaş ile dalga geçmiş ama bence çok haklı neyse bana katılmayanların gözlerini açmalarını istiyorum eğer gözlerini açarsanız zaten gerçekleri görürsünüz görüşürüz
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.646 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı