Şimdi Ara

F. Altaylının duyduğu korkunç idda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abdullah Avcı'nın Selçuk İnan'ı Milli Takım'da oynatmamasıyla ilgili çeşitli bloglarda ve sosyal medyada yürümekte olan tartışma ve iddialar hiç de "sportif" değil.

Buralarda yazılanlara göre Abdullah Avcı'nın Selçuk'u Milli Takım 11'inde oynatmamasının nedeni "mezhepsel".

Selçuk İnan'ın Hataylı bir "Nusayri" olduğu için Abdullah Avcı tarafından takıma koyulmadığı "dedikodusu" sanal ortamda inanılmaz bir hızla yayılıyor.

Ben bugüne kadar futbolda çok garip, çok abuk iddialar, isnatlar gördüm ama böylesine ilk kez rastlıyorum.

açıkcası bende uzun süredir avcının selçuğa bir gıcığı olduğunu düşünüyordum ama neden bulamıyordum şimdi iyice kıllandım , umarım büyük bir şehir efsansi olarak kalır

• Bence çok saçma.
  • Çok ama çok saçma . Bunun düşüncesi bile iğrenç!
  • Medyada Galatasarayı antipatikleştirme çabaları var bunları gerçekten güzel kullanıyorlar. Basit bir oyuncu seçimi hatasını nerelere çektiler.
  • bencede çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten kafayi yemis bu insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Fatih Altaylı konuları sakız gibi uzatmayı pek seviyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı adamın Alex'le ilgili efsane köşe yazısını hatırlamanız yeterli, ne kadar boş bir herif olduğunu anlarsınız böylece.
  • İnsanların mezhebinden dolayı evinin işaretlenerek saldırıldığı, sırf şehit olan askerin mezhebinden dolayı bakanların cenaze törenine katılmadığı bir ülkede, bu olayın gerçek olmasına şaşırmam. Ülke olarak neden büyüyemediğimizin cevabı bu. Daha birbirimizi çekemiyoruz. Asıl amacımız başarıdan ziyade, kendi içimizdeki çekememezlik duygusu. Etnik kökeninden mezhebine kadar birbirinin başarısızlığını isteyen bir millet haline geldik.

Ben iddia doğru mudur, yanlış mıdır bilmiyorum, lakin doğru olması durumunda da şaşırmam; ama umarım yalan yanlış bir söylentidir.
  • Bu iddanını sahibi ekşisözlükten bir bebe
  • bu adama itibar etmeyin. yazıktır günahtır ya
  • Ayıptır yahu, her şeyi unuttuk tek derdimiz Selçuk oldu. Abdullah Avcı, Engin gibi bir futbolcuyu milli takıma çağırdıysa bence art niyet yok. Zamanında Engin için, "Allah bana böyle oyuncularla çalışmayı nasip etmesin" demişti. Ama ne oldu? Milli takımın çıkarları için kendi tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı.
  • Valla kimse kusura bakmasın ama Göksel Gümüşdağ çapındaki bir adam cemaatin itelemesiyle TFF ikinci başkanı olabiyor ve yine cemaati arkasına alan A.Avcı milli takıma sıçrayabiliyorsa,F.Altaylının bu varsayamı bana çok fantastik, hayal mahsuru gelmez.
  • bende çok şaşırılmasına şaşırıyorum sanki bu tarz şeylerden ötürü özellikle memuriyette gruplaşmalar , hatta atama belirlemler olmuyor mu ?
  • Bu ülkede o kadar sacma seyler oluyorkı bunun olma ihtimali olmama ihtimalinden daha yüksektir...
  • valla kimse kusra bakmasın ama buna inanıcak kadar aptal değiliz hiç birimiz.
  • lan oğlum bunu maçtan önce ekşide adamın biri salladı trollük yapmak için şimdi gündem olmuş

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=sel%C3%A7uk+inan+alevi+oldu%C4%9Fu+i%C3%A7in+mi+kadro+d%C4%B1%C5%9F%C4%B1
  • çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

lan oğlum bunu maçtan önce ekşide adamın biri salladı trollük yapmak için şimdi gündem olmuş

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=sel%C3%A7uk+inan+alevi+oldu%C4%9Fu+i%C3%A7in+mi+kadro+d%C4%B1%C5%9F%C4%B1

Headshot

• Zamanında Ersun Yanal da H.Şükür'ü cemaate yakın diye kadroya almıyor dedikoduları vardı ki gerçeklik payıda vardır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.