Bildirim
F-35 Alımı İptal mi Oluyor??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hayırdır yan sanayi ürünlerinmi vardı.. -
F-35 projesi ABD'nin tapulu malı değildir. S-400 alımına karşı haydutluk yaparak Türkiye'nin parasını ödediği malı vermek konusunda uzatmalara oynuyor. Vermiyoruz dedi pilotların eğitimini durdurdu 7 saat sonra tekrar eğitim başladı. Keşke paramızı geri alıp bu alımdan vazgeçsek diyorum. Belçika satın aldığı bütün F-35'lerin sorunlu olduğunu açıkladı. Bu uçakları aldığımızda bile hiç bir hayır görmeyeceğiz. Türkiye o kadar seçenek varken neden bu F35'lere taktı bunu anlamıyorum. ABD bir çetedir ve onunla iş yapan herkes zararlı çıkar.
Gönlümde yatan şey Amerikan ürünlerinden uzaklaşıp kendi üretimimiz olan ürünleri kullanmak ve yerli üretimle yapılamayan şeyleri (5. nesil savaş uçağı, hava savunma sistemi, uçak gemisi, nükleer başlıklı ve uzun menzilli füze) doğu blokundan (rusya-çin) satın almaktır. Zaten konvansiyonel silah, siha, hürkuş-c, irili ufaklı savaş gemileri, kara araçları ve orta menzilli füze gibi şeyleri üretiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 3 Nisan 2019; 13:1:13 >
-
aynen kamki amariga israyil filan bizi kıskanıyor, süper gücüz.3. havaalanı alamanyayı tirtir titretiyorquote:
Orijinalden alıntı: ø
F-35 projesi ABD'nin tapulu malı değildir. S-400 alımına karşı haydutluk yaparak Türkiye'nin parasını ödediği malı vermek konusunda uzatmalara oynuyor. Vermiyoruz dedi pilotların eğitimini durdurdu 7 saat sonra tekrar eğitim başladı. Keşke paramızı geri alıp bu alımdan vazgeçsek diyorum. Belçika satın aldığı bütün F-35'lerin sorunlu olduğunu açıkladı. Bu uçakları aldığımızda bile hiç bir hayır görmeyeceğiz. Türkiye o kadar seçenek varken neden bu F35'lere taktı bunu anlamıyorum. ABD bir çetedir ve onunla iş yapan herkes zararlı çıkar.
Gönlümde yatan şey Amerikan ürünlerinden uzaklaşıp kendi üretimimiz olan ürünleri kullanmak ve yerli üretimle yapılamayan şeyleri (5. nesil savaş uçağı, hava savunma sistemi, uçak gemisi, nükleer başlıklı ve uzun menzilli füze) doğu blokundan (rusya-çin) satın almaktır. Zaten konvansiyonel silah, siha, hürkuş-c, irili ufaklı savaş gemileri, kara araçları ve orta menzilli füze gibi şeyleri üretiyoruz.
-
F35 mazotlamı çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belçika daha uçakları teslim almadı yalnız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bızımkıler tarsustaki ufo yu vermeseydı ıyıydı -
Evet hocam o ayrıntıyı yanlış girmişim. Bizimkine benzer bir durumda, parasını ödemiş uçağı almış ama getirip envanterine koymadan önce bu hataları tespit etmiş.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0
Belçika daha uçakları teslim almadı yalnız. -
Hocam neden diye sormayın. Adamlar 1 senedir diyor ki Rusya'dan S400 alırsanız F35'leri ve Patriot'ları unutun. Hala daha neden diye sormanın bir mantığı yok adamlar kendi ağzından nedenini söylüyor. -
tam zihniyetinden beklendiği üzere direk küfür etmişquote:
Orijinalden alıntı: ø
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterbu kadarını becerebiliyor işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X