Şimdi Ara

Ezreal build ve birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezreal ı free olduğu zaman denemiştim çok hoşuma gitmişti şimdi birikmiş param var hemde 4800 ip miş yeni fark ettim. Skilleri de güzel tutturması zor ama zamanla alışırım hemde flash yerine geçen skili var kaçmak içinde çok işe yarıyor. Asıl sorum ben bu ezreal ı hep ad kasardım ama son zamanlarda blue bilmemne bişey yapıyormuşlar ne şeydir anlamadım ad değil ap gibi değişik birşey kasılıyor ezreal ı ap kasmakmı ad kasmakmı iyidir birde 2 si içinde en uygun eşyaları türkçe mümkünse resimli yazabilir misiniz ?

• En iyi bu build herhalde
     Ezreal build ve birkaç soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ballers. -- 2 Ağustos 2013; 10:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue kasıyorum fakat botrk yerine bt alıyorum böyle daha iyi bence
    Yani:İonia Çizmeleri-muramana-son fısıltı-kanasusamış-Buzdoğan Eldiven- son itemde duruma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 2 Ağustos 2013; 12:42:27 >
  • Botrk , as bot , Ie , Lw , Bt , Pd iyidir

• ap ile penta attıgımı bilirim ( e w e w ) + ulti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Botrk , as bot , Ie , Lw , Bt , Pd iyidir

Türkçe yaz şunları anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

Blue kasıyorum fakat botrk yerine bt alıyorum böyle daha iyi bence
    Yani:İonia Çizmeleri-muramana-son fısıltı-kanasusamış-Buzdoğan Eldiven- son itemde duruma göre

bt ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Probuilds e göz gezdiren arkadaşlar olduysa bu aralar tanrıçanın gözyaşı , mahvolmuş kralın kılıcı , son fısıltı çıkılıyor genelde. Denedim güzel gidiyor.
  • Bloodthirster / Kanasusamış
    @Julimezar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essence Flux -- 2 Ağustos 2013; 13:55:23 >
  • AP Ez çok daha iyi. Blue Build useless.
  • ben lizard elder yerine bt alıyorum.

lizard elder = kertenkelenin ruhu gibi bişiydi

bt = kanasusamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

AP Ez çok daha iyi. Blue Build useless.

Hii useless.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi ezreal da q tutturman lazım yetenek işi o yüzden becere miyosanız yapmayın derim. bide kertenkelenin ruhu kasımasınız sebebi pasifi gerçek hasar vermesindendir mahvolmuş kralda kasılmasının sebebi pasifidir.
  • Ben blue yerine as bot-bt-shiv-ie-iceborn-lw/ga alıyorum yeterince iyi bence blue zayıf kalıyo gibi geliyor
  • Mavi Dizilimde eskiden Büyük Kertenkele'nin Ruhu çıkılırdı artık onun yerine Kanasusamış çıkılıyor. Bunun nedeni de item nerf yedi sanırım.
    Yani şöyle yazayım eğer Mavi Dizilim yapacaksan (Sıra ile yazmıyorum): Mahvolmuş Kralın Kılıcı, Manaveren (Daha sonra Muramana olacak.), Ionia Çizmeleri, Kanasusamış, Buzdoğan Eldiven, Son Fısıltı. Artık bu şekilde yapılıyor Mavi Dizilim.
    Normal Dizilim ise (Yine sıra ile değil): Savaş Çizmesi, Kanasusamış, Üçlü Kuvvet, karşıya göre hangisini önce çıkman gerekirse Son Fısıltı ve Ebedi Kılıç, ve yine karşıya göre bir adet defans itemi.
  • ionia çizmeleri, kanasusamış ,buzdoğan ,manamune , mahvolmuş kralın kılıcı ,son fısıltı ama tanrıçanın gözyaşını ilk base atışında al

• quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

AP Ez çok daha iyi. Blue Build useless.

aynen doublelift eziq qnq blue kasıyo tam noob

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

ionia çizmeleri, kanasusamış ,buzdoğan ,manamune , mahvolmuş kralın kılıcı ,son fısıltı ama tanrıçanın gözyaşını ilk base atışında al

manamune ne yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

ionia çizmeleri, kanasusamış ,buzdoğan ,manamune , mahvolmuş kralın kılıcı ,son fısıltı ama tanrıçanın gözyaşını ilk base atışında al

manamune ne yav ?

hocam manaveren işte güyya türkçe yazdım ama alışkanlık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

manamune ne yav ?

hocam manaveren işte güyya türkçe yazdım ama alışkanlık

İlk başlarken doranın kılıcı ile mi başlıyım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.