Şimdi Ara

koolance su sogutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette gezerken bu su sogutma kıtıne rastladım cok hosuma gıttı ya komple bır su sogutma goruntusu falanda cok guzel.
    cpu ,gpu veya nb olarak kulanılabılen bır heatsınk ve hardısk ıcın ıcın hs sı var.
    219 dolar dıyorlar yabancı bır sıtede .
    nıe bole urunlerı turkıyeye getıren fırmalar yok yaw .
    http://xoxide.com/koolanceexos.html
    yurtdısından komple su sogutma veya sadece hs getırten oldumu akadaslar acaba?

• xoxide den kasa siparis ettim kasa gelmedi.Cok ukalalar musteri hizmetleri bidahada sayfalarina bile girmedim.
    Yurtdisindan 7-8 parca tutan komple su sogutma kiti getirttim malesef gumrukte feci bi sekilde yontuldum o ayri mesele :)
    geldi ama 300mio ya yakin gumruk parasi odedim ya.
    icinde radyator pompa wb falan wardi
  • Su ana kadar gordugum en güzel tipli su sogutma diyebilirim
  • en güzeli kendin yapacaksın, işin ucunda hem bişeyler öğrenmek hemde güzel birşey yapmanın verdiği zevk var, hele birde başarılı olursa (ör:arbiter)...
  • beyler güzel ama çok pahalı.Ben onlardan daha iyisini yaptım 35$ a satıyorum.(Sadece blok tabi.)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Arthur</i>
    <br />beyler güzel ama çok pahalı.Ben onlardan daha iyisini yaptım 35$ a satıyorum.(Sadece blok tabi.)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Daha iyisini yaptım demişsin arthur. Bunu söylerken, hazır bir kit aldın, denedin karşılaştırdın mı? Senin bloğunun bilgileri veya en azından fotoğrafları var mı?
  • Koolance Exos ile ilgili inceleme:
    http://www.overclockers.com/articles636/

Görünüşe göre hazır kitler içinde en yüksek performanslı modellerden biri. (SLK800+Vantec 8cm fan kadar performans veriyor).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baba inceleme yapmadım ama bundan eminim.Adamların kullandıkları bloklar kötü gibi geldi bana.Diğer elemanlar güzel olabilir ama blok iyi olmayınca pek bi performans alınamaz bence.
  • Dünyanın en iyi hazır su soğutma sistemlerinden daha performanslısını/iyisini yaptığını iddia ediyorsan, en azından kendi sisteminde kıyaslanabilir bir ürünle karşılaştırsan arthur? Koolance'ın waterblockları kaliteli ürünlerdir, 21 ayar altın kaplama water block kullanıyorlar.

koolance su sogutma

Set olarak da gayet yüksek performans vermiş. 0.23 C/W değeri oldukça iyi bir değer.
  • heatsinkteki o kucuk pramitler hem estetik hem performans acisindan cok ise yariyo.
  • ben fazla bi fark olcanı düşünmüyorum.
  • Hiçbirşeyde "fazla" bir fark yok ki zaten. En dandik block da 0.30-0.35 C/W değeri veriyor, bu da demektir ki en "fazla" 7-8 derece fark olur :)

arthur, su-block alanı bloğun performansında en önemli etkenlerden biridir.
  • pol koolance den daha ıyı dıyebılcegın hazır bı su sogutma kıtı varmı acaba ınnovatek, swıfttech,
    waterchıll baya bı marka buldum nette ama en hoş goruntlu koolance ıdı zaten bıde corsaırden baska harıcı su sogutma kıyı gormedım.
    Daha performanslı bıldıgınız bı sıstem varmı belkı gumruksuz getırtme sansım olcak ama once rusyada bulmam lazım bu urunlerden rus bı bılgısyar sıtesı bulabılsem hem ıng. hem rusca olan bakacam ama bulamadım duzgun bı sıte.
    Bıde bu sogutmaya bakın arkadaslar lınkte baya bı testıde var sıstemın http://www.waterchill.com/default.asp?showPage=startside.asp&param=sideid&myvalue=14&contentSection=2&menuID=-1

• beyler 219 + blocklar farkettinizmi standart 330 a geliyor
  • Abi bencede okadar parayı vermeden kendi emeğin ve daha az bir miktar para ile de ii bi soğutma sistemi yapılabilir. Ben de düşünmüyor değilim yani. Ama bu hem çok beceri hem de çok zaman ister. Tabi servisi de ayarlamak lazım. Ve bunlar bittiğinde de geriye dönüp bakınca iiki yapmışım diğeceğimden de eminim.
  • tabıkı ınsan kendı emegıyle daha kalıtelı olmasada belkı daha performanslı ve cok daha ucuz sıstemler yapabılır ama benım gıbı bu ısten hıc anlamıyanlar ne yapcak. 2 ay ugrassam yapamam ben su sogutma falan cunkı hıcbı sekılde anlamam bu ısten hangı pompa daha ıyı ,hangı blok daha ıyı pompa degerlerı basınc degerlerı bı suru ıs var ımkansız yapamam yane
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 2pac</i>
    <br />tabıkı ınsan kendı emegıyle daha kalıtelı olmasada belkı daha performanslı ve cok daha ucuz sıstemler yapabılır ama benım gıbı bu ısten ... ...yı pompa degerlerı basınc degerlerı bı suru ıs var ımkansız yapamam yane

aslında su soğutma sistemi için çok fazla da bilgi gerekmiyor, sonuçta parçaları bulduktan sonra yapması 1 gün bile sürmez, türkçe bir kaynak sitesi olmaması çok kötü tabii ama ingilizce birsürü bilgi bulabilirsin (ör:http://www.overclockers.com/articles769/ ).

Ama tabii bende para var uğraşmamam gerek yok dersen oda senin bileceğin bişey, adamlar boşuna çeşit çeşit su soğutma sistemleri çıkartmıyorlar tabiiki.

• 2pac bence yapabilirsin. Biz de harala gürele başladık, 2-3 blokta hatalarımızı gördük düzelte düzelte öğrendik. Kağıttaki hesap pratiğe çoğu zaman uymuyor, ilk öğrenme süreci uzun, belki masraflı (denemeler), ama zevkli.

İşlemci için wb yaparak başla, NB ve GPU için sonra zamanla halledersin. Askere gitmesem en basitinden ayaklı bir matkap alıp (80-90 milyon) haftasonu hobisi mahiyetinde kendim uğraşacaktım. Sonuçta bakırın kilosu 8 mio, 4-5 milyon maliyete bir wb çıkardı (hoş tabi kılavuzdu, uçlardı bi 100 kaat daha tutar o ayrı).
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 2pac</i>
    <br />pol koolance den daha ıyı dıyebılcegın hazır bı su sogutma kıtı varmı acaba ınnovatek, swıfttech,
    waterchıll baya bı marka buldum nette ama en hoş goruntlu koolance ıdı zaten bıde corsaırden baska harıcı su sogutma kıyı gormedım.

Pol un da dediği gibi koolance lar en iyilerden biri, birtek corsair geçiyor küçük bir farkla.
    http://www.overclockers.com/articles373/ -karşılaştımalı test
    http://www.overclockers.com/articles746/ -corsair hydrocool

• pekı koolance nın wb sını alsam sadece burada daha ıyı bır pompa ıle falan daha yuksek degerler elde edebılırmıyım. slk 800 ve vantec 8m fan kadar performans cok cok ıyı performans deıl bence
    su sogutmaların tek artısı ses oluo o zaman?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.