R

Teğmen
20 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
başlıkta belirttiğim gibi kampcılık yapmaya başladım ve ilk kampımdan sağlam tek parça bıçağın eksikliğini hissettim bunun için de 300-350 tl lik bir bütçe ayırdım neredeyse ömürlük bir ürün arıyorum onun için sağlam tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu yıl TED üniversitesine girmek üzereyim hazırlık senesinde intermediate veya upper derece ingilizcesi olanlar için belli bir süre kanada da bir okulda okuma fırsatı veriliyor benim aklıma takılan okulun verdiği burs bu kanada için de geçerli midir ? Bilgisi olan varsa önemli bir konu bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim
aranılan her bilgiyi hemen burada bulabilirmiyiz formuller çok insan unutuyor gerek duyulur mu yoksa al şu pdf yi çıkart işini görür derseniz onuda beklerim
Bu arkadaşın fen denemelerini çözen oldumu hocalar beğendiğini söyledi ama genede bir sorayım buraya dedim
Alanlar bir yazsın buraya nasıl denemeler olduğunu kimse yorum atmamış palme için bakalım alınır mı
Hangi genel denemeyi alıp çözmeli endemik felan nasıldır? Veya önereceğiniz denemeleri yazın herkes yararlansin
Abilerim bu sene 12 ye gectim adam akıllı bir dershane bulamadım sınıfımdaki herkes temel veya özele geçti sizin bildiğiniz güzel bi şekilde eğitim veren dershane varmı ?
Ben telefonu 1 hafta önce aldım ancak kamerayı yeni test etme şansım oldu kamera resimi çekerken yüzdeki hatları çizgileri yumuşatıyor ve bunu biraz abartılı yapıyor bunun bi çözümü varmıdır ?
Ben telefonu 1 hafta önce aldım bugun bi selfie çekeyim dedim ama fotoğrafı çekmeden önce normalken fotoğrafı çektikten sonra yüze makyaj yapıyor hangi ayarı denediysem bulamadım varmı bunun çözümü ?
Z3 compact almayı düşünüyorum ama ekşide ve bazı sitelerde ekran sol üst köşeden kalkmaya başlıyormuş ve ben telefonu 3-4 yıl kullanıcam ama ekran kalkması kafamı karıştırıyor. Başka telefon önerilerinede açığım 1500 tl ve 5,1 inch den yüksek önermesseniz sevinirim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 364
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.766 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.