Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Fragmanı gördüm de‚ muhakkak gözler alışacaktır ama yemin ediyorum şu ATV´nin logosu bile yakışmıyor bu diziye‚ garip geliyor insana cidden

fragman paylaşımı içinde teşekkürler

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

e ali elinde tutuyor dosyayı.hemde yüzünü değiştirdiği dosyayı.demekki öğrendi.nasıl olcak læ bundan sonra

Dosyayı kaldırmamış Ali.Aşağıdan çekiyorlar.

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Kamera masanın altından çekiyor.Resime iyi bakarsan görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufffyusufff -- 19 Ocak 2010; 22:33:13 >
    Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08)
    http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
  • Hani dizinin ismi değişiyordu?

Hani kadroda değişikliğe gidilmek zorunda kalınıcaktı?

Hani günü değişiyordu?

pazartesi yayınlanacak deniliyor ama ya show tv yayınlanmaması için tedbir koydurursa???

Orijinalden alıntı: Am@deus

Ezeli beğenerek arada bir izlesem'de bazı sorular aklıma takılıyor yanlışım varsa düzeltilsin ,

Yakın arkadaşı tarafından aldatılıp hapse gönderiliyor , Aynı yakın arkadaş sevdiğinide elinden alıyor ( Ana sebep zaten bu )

Hapisanede hayatla ilgili dersleri veren bir öğretmen ve kaçışıda bir şekilde bu adam ayarlıyor ,

Dışardaki paranın kaynağınıda yanılmıyorsam bu vatandaş söylüyor ,

Ve bu adam hapisaneden başka adam olarak dönüyor , sadece zayıf yönü sevdiği eski sevgilisi ,

Ulen boşuna izlemeyelim okuyalı bayağı zaman oldu ama biraz biraz hatırlıyorum bunun adı ezel filan değil , Monte Kristo Kontu

İlk 3 bölümü izlemeden diziyi izlemenin bir anlamı yok.Gerçi zamanın varsa bütün bölümlerini izlemen şiddetle tavsiye edilir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1903can -- 19 Ocak 2010; 23:19:07 >
  • Ne oluyor abi ya? O ne biçim fragman öyle?

Fragmanı izledikten sonra aklıma gelen ilk şey "ulan bu dizi sonraki bölüme bilemedin ondan sonrakine biter" oldu.
    Neredeyse her şey ortaya çıkıyor yahu.

Hani ismi falan değişiyordu? Aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufffyusufff -- 19 Ocak 2010; 23:48:12 >

ezelin sitesinde atvde

atvnin sitesinde ezelle ilgili bilgi yok

Showun sitesinde ise hala ezelle ilgili bilgi var

Ve atv ezelin fragmanını yayınlıyor.... İyice allak bullak oldu bu iş.... Resmen dizi konusu olur bu :D

Bakarısınız yakında showda yenı bır dızı baslar... Show'un atvden intikamı dıye :D

Orijinalden alıntı: polatcanbazz

beyler biri bana şu foto mevzusunu anlatabilirmi nerden çıktı o ömerin değişim fotoları falan? kaçırdım o kısmını

Omer'in degisim fotolarini doktor saklamis. Tefo ve Ali'de oraya gittiklerinde doktor o dosyaya bakiyordu.

• dün fragmanlara baktım ezel yazıyordu dizi isminde herhangi bir değişiklik yok..ay yapım atv ile anlaşmış bu arada sorun çözüldü dizi atv de ay yapımda atv için yapıcak dizileri artık..isim sanmıyorum değişssin ama dikkat ettinizmi show tvde fragmanlar biraz daha çekici gizemliydi..hemen belli etmiyorlardı ne olucagını..ama atv resmen diziyi anlatmış fragmanda... acaba banamı öyle geldi.. ama sanrıım atv yi sevmeyen arkadaşlara bir anlam veremiyordum.ama sanırım haklılar..ama görüntü kaLİtesinde sanmıyorum bir problem olsun en azından benim panelde yok öyle bir sorun... birde bir şey sorucam madem atv ye geçti kesindi neden gecen hafta atv yayınlamadı diziyi tamam kapalıçarsı vardı ama başka bir güne gecici olarak koyamazlarmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 20 Ocak 2010; 11:38:51 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.