Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yada Ramiz ve Yeğeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

BEzelye olabilir :Pp

yada Ramiz ve Yeğeni

Konu dışında bi üye Ezel yerine Dizel olsun demişti
  • Adı da değişiyormuş hayırlı olsun
  • Salı gününün sonuna geldik.Bir analiz yapmak istiyorum:

Yeni bölümün yayınlanacağı için söylenen tarih 25 Ocak'tı.Ama atv'de ne fragman var ne de Ezel ile ilgili bir tanıtım.Hiç izlememe rağmen sırf bunun için bu kanalı takip ediyorum arasıra haberlere de gözatıyorum ama orda dahi birşey yok.Eğer atv Ezel'i gerçekten almış olsaydı bangır bangır reklamını yaparlardı, öyle değil mi kardeş?Demekki işin içinde bir bit yeniği var.Ezel'in resmi sitesine de baktım, atv logosu koymuşlar ama ne bir açıklama ne de bir bilgi mevcut değil.Nasıl resmi site anlamadım?Transfer olmuşsa ilk olarak resmi siteye yazmalar mı bunu?Örnek: KVP.

Geçelim diğer bir konuya.Dün Show'un dizinin tekrarını vermesi, sözleşmedeki maddeden dolayı ezel'in izinsiz başka bir tvde yayınlanamayacağı ibaresi olması, çiğnenmesi sonucunda mahkemeye başvurulacağı ve dün ay yapımdan yeni bölüm kasedini istemeleri bu konuda Show'un elinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.Ayrıca sözleşmelerin 13+13 şeklinde yapıldığını ve Ezel'in 14. bölümünün de yayınlandığını düşünürsek demekki 2. 13 bölümlük anlaşmanında yapılmış olduğunu görebiliriz.Bunların eldeki somut belgeler olduğunu hesaba katarsak sonuç tek bir kapıya yani ay yapım'a çıkıyor.Burada bir yamuk yapılmışsa tahminimce bunu yapımcı şirket yapmıştır.Yapmışsa da zaten mahkemede ortaya çıkar.Benim 8-9 gündeki gözlemlerim ve düşüncelerim bunlar.Süreç nasıl gelişir ne olur bilemem ama bu iş bu haftada çözüme kavuşturulmazsa güzelim dizinin sonu gelir.İzleyici 25 Ocak günü tv başına oturup diziyi göremeyince çoğunun bir daha Pazartesi ezel için tv başına geçeceklerini düşünmüyorum ben de dahil olmak üzere.İçimde hala Show'da yayınlanmasına dair bir ümidim var, umarım gerçek olur.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stevie G. -- 19 Ocak 2010; 19:37:11 >
  • Ezel the Prisoner
  • İnşallah haftaya yeni bölümünü koyarlar
  • Yeni ismi Ecel olsun . Şaka maka inşallah dizinin tadı kaçmaz kanal değiştiren diziler çabuk bitiyor . Bide showdayken kamera çekimleri iyiydi inşallah görüntü ve ses atvde de aynı olur.
  • Herkese hayırlı olsun, ATV'nin sitesine fragman eklenmiş.

25 Ocak Pazartesi Ezel'in yeni bölümü.

Tıkla ve izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Herkese hayırlı olsun, ATV'nin sitesine fragman eklenmiş.

Tıkla ve izle.

vay arkadaş her hafta bulanıyor daha beter...

indirmek için:
    i.atv.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://i.atv.com.tr/video/2010/01/25/731321876250.flv

• e ali öğreniyor ve ölmüyor...
  • quote:

Tıkla ve izle.

fragman bomba olmuş.baya bi olay olacak demekki.ama ezel show tv de daha kara çıkıyodu,şimdi hepsi bembeyaz çıkıyo.atv nin renginden galiba.o eski puslu görüntüsü kalmamış gibi
  • Reis,fragman için teşekkürler.
    -----------------
    Dizinin yeni ismi Dizel olsun Dizel.
  • Yeni fragman.

• quote:

vay arkadaş her hafta bulanıyor daha beter...

indirmek için:
    i.atv.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://i.atv.com.tr/video/2010/01/25/731321876250.flv

Teşekkürler indirip izledim

• Fragmanı buradan izleyin.
  • Dizi ATV'ye daha çok yakışmış gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

quote:

Tıkla ve izle.

fragman bomba olmuş.baya bi olay olacak demekki.ama ezel show tv de daha kara çıkıyodu,şimdi hepsi bembeyaz çıkıyo.atv nin renginden galiba.o eski puslu görüntüsü kalmamış gibi

Puslu hava daha iyi bir etki yaratıyordu sanki?
  • dayı yine döktürüyo

Arkadaşlar artık yapıcak bişey yok,tecevüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın demişlerbizlerde öyle yapalım
  • bu dizi bitmiş arkadaş..hem yeni kanala geçti diye diyorum..hemde olayları çok çabuk bağlıyorlar.sanırım proje 1 sezonluktu.nerdeyse sona geldi gelinecek.kişisel görüşüm bu yönde..keşke vadi denen zımbırtı bu kadar süreceğine ezel bu kadar sürse...

• e ali elinde tutuyor dosyayı.hemde yüzünü değiştirdiği dosyayı.demekki öğrendi.nasıl olcak læ bundan sonra
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.