Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi nasıl birşeydir, konu olarak falan.Çok övülüyor merak ettim.Spoiler vermeden kısaca bir açıklarsanız sevinirim.
  • Bi iş adam gibi yapılsa.Aynı kanalda başlayıp aynı kanalda sonu gereksiz yere sezonlarca uzatılmadan bitse ne kadar güzel olacak.Ama nerede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sounds From Hell

Bu dizi nasıl birşeydir, konu olarak falan.Çok övülüyor merak ettim.Spoiler vermeden kısaca bir açıklarsanız sevinirim.

bi genç var arkadaşları tarafından ihanete uğrayıp hapse düşüyor, onlar sefasını sürüyor bu cefasını çekiyor. sonra hapisten çıkıp bunların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

Orijinalden alıntı: Sounds From Hell

Bu dizi nasıl birşeydir, konu olarak falan.Çok övülüyor merak ettim.Spoiler vermeden kısaca bir açıklarsanız sevinirim.

bi genç var arkadaşları tarafından ihanete uğrayıp hapse düşüyor, onlar sefasını sürüyor bu cefasını çekiyor. sonra hapisten çıkıp bunların...

Hehe iyiymis takip ederim artik.
  • A TV

Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Mennu bitemez

• Oh be sonunda bitiyor bu iki eziyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 19 Ocak 2010; 10:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

ben reklam aralarında zırt bırt "türkseeeelin çekim gücüüü türkseeelin çekim gücüüü" diye başımın şişmeyecek olmasından dolayı sevinçliyim atv'ye geçmesinden. gınaa geldi çünkü türkselin reklamlarından kardeşim.
  • Ezel dizisin yayınlanmayan müziği diye bi video gördüm

• Ezeli beğenerek arada bir izlesem'de bazı sorular aklıma takılıyor yanlışım varsa düzeltilsin ,

Yakın arkadaşı tarafından aldatılıp hapse gönderiliyor , Aynı yakın arkadaş sevdiğinide elinden alıyor ( Ana sebep zaten bu )

Hapisanede hayatla ilgili dersleri veren bir öğretmen ve kaçışıda bir şekilde bu adam ayarlıyor ,

Dışardaki paranın kaynağınıda yanılmıyorsam bu vatandaş söylüyor ,

Ve bu adam hapisaneden başka adam olarak dönüyor , sadece zayıf yönü sevdiği eski sevgilisi ,

Ulen boşuna izlemeyelim okuyalı bayağı zaman oldu ama biraz biraz hatırlıyorum bunun adı ezel filan değil , Monte Kristo Kontu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Ocak 2010; 5:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Ezeli beğenerek arada bir izlesem'de bazı sorular aklıma takılıyor yanlışım varsa düzeltilsin ,

Yakın arkadaşı tarafından aldatılıp hapse gönderiliyor , Aynı yakın arkadaş sevdiğinide elinden alıyor ( Ana sebep zaten bu )

Hapisanede hayatla ilgili dersleri veren bir öğretmen ve kaçışıda bir şekilde bu adam ayarlıyor ,

Ve bu adam hapisaneden başka adam olarak dönüyor , sadece zayıf yönü sevdiği eski sevgilisi ,

Ulen boşuna izlemeyelim okuyalı bayağı zaman oldu ama biraz biraz hatırlıyorum bunun adı ezel filan değil , Monte Kristo Kontu

Tebrikler, yanlis saymadiysam bunu soyleyen 98932623423. kisisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Ezeli beğenerek arada bir izlesem'de bazı sorular aklıma takılıyor yanlışım varsa düzeltilsin ,

Tebrikler, yanlis saymadiysam bunu soyleyen 98932623423. kisisin.

Demekki arkadaşlarla aynı düşünmüşüz.
  • Acaba yeni ismi ne olacak , ne eklenicek merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Acaba yeni ismi ne olacak , ne eklenicek merak ettim..

benide merak ettirdin şimdi aklıma takıLdı.... ezel şeytan üçgeni kerpeten ali,kumarbaz cengiz,ve serdar....aslında bunun üçgen degil eşkenar dörtgen olması lazım eyşan da var onunda nicki ihanetsever...
  • Esaretin Bedeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Esaretin Bedeli

hocam Ezel ismi kalıcak, başına yada sonuna eklenecekmiş...

ezel vakti yada çapkın ezel gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Esaretin Bedeli

Çapkın Ezel
  • quote:

quote:

Esaretin Bedeli

Ezel-Esaretin Bedeli

• ezel -intikam yemini..
  • Ezel Bayraktar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

quote:

Esaretin Bedeli

Çapkın Ezel

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.