Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

Dizinin yapımcısı ATV'ye transferi yalanlamış.

burdaki habere göre de doğrulamış

ucankus
    SON DAKİKA!.. UÇANKUŞ, “EZEL” DİZİSİNİN YAPIMCISI EKREM ÇATAY’A ULAŞTI: “YAZDIKLARINIZ DOĞRU!.. BİZ EZEL’İ BUNDAN SONRA ATV’DE DEVAM ETTİRME KARARI ALDIK” DEDİ VE DETAYLARLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?.. PEKİ EZEL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?.. TIKLAYIN!..
    http://www.ucankus.com/detay/58020/son-dakika-ucankus-ezel-dizisinin-yapimcisi-ekrem-cataya-ulasti-yazdiklariniz

Daha yapımcının adını bilmiyorlar. Kerem Çatay olacak.

ay yapımın sahibi ekrem çatay. kerem çatay ise oğlu. tabi dizilerde yapımcı olark kerem çatayın ismi geçiyor.

O zaman yazıda ay yapımın sahibi ile konuştuk dese daha doğru olurmuş. Dizilerde filan yapımcı olarak Kerem Çatay'ın ismi geçiyor dediğin gibi.

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • http://twitter.com/cengizsemercio

geçmişler olsun. atv nin iğrenç renkleriyle ezel izlenmez.
    Apple iPhone 3G 16Gb 4.0.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

renk scalası çok kötü atv nin ya...zamanında kv içinde tartışmıştık..atv çok açık renk kanal d de öyle star show iyi..ki bence en iyisi show..

Anaaaaa bende diyorum bunu bi tek ben mi kafaya takıyorum acaba benim gıcıklığım mı diye düşünüyodum,demekki herkes aynı fikirde

Gerçekten yazık oldu

Zaten bi haltıda ellerine yüzlerine bulaştırmadan adam gibi verseler olmaz.

Bu arada bi çelişki var,show tv'de madem para yok niye gitti dandik ötesi es-es dizisini aldı

son bi umut taşıyorum umarım dizi gitmez atv'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

renk scalası çok kötü atv nin ya...zamanında kv içinde tartışmıştık..atv çok açık renk kanal d de öyle star show iyi..ki bence en iyisi show..

Anaaaaa bende diyorum bunu bi tek ben mi kafaya takıyorum acaba benim gıcıklığım mı diye düşünüyodum,demekki herkes aynı fikirde

Gerçekten yazık oldu

Zaten bi haltıda ellerine yüzlerine bulaştırmadan adam gibi verseler olmaz.

Bu arada bi çelişki var,show tv'de madem para yok niye gitti dandik ötesi es-es dizisini aldı

son bi umut taşıyorum umarım dizi gitmez atv'ye

İnşallah Atv ye gitmez.
  • Aslında Ezel in show da başlaması başlı başına bir hataydı..Çünkü Kv ödemelerini alamadığı için Show dan ayrıldı..Çukurova grubunun tmsf ye borcu vardı..Eğer bu borcu ödemeselerde show tmsf ye geçecekti..Bunun üzerine de karamehmet 800 trilyon para ödedi,yani bi nevi show u tekrardan satın aldı gibi bişey oldu..O yüzden dolayıda show pahalı dizileri elinden çıkarttı..Tek güvenci Acun Ilıcalı nın yaptığı programlar.Ezel Show Tv den ödemesini alamadığı için Atv ye geçmiş zaten..Kv nin geçen sezonki parası bile hala daha ödenmedi..Gerisinin siz düşünün..Açıkçası Atv ye geçmesi kötü oldu.Oda renk açısından.Bana en kaliteli gelen renk tnt ile kanal d ninki geliyor..Biraz beyaz ama olsun..Benim anlamadığım kanallar arasında neden böyle bir renk farklılığı var.Show tv ninki biraz siyaha yakın,kanal d beyazımsı,atv sarımsı,star kırmızı-siyah karışımı..Ama en güzeli Tnt kanalıninki..Tam ortada..Aynı şey ntv içinde geçerli..Ama bide şöyle bir durum var..Ay Yapım ın bugüne kadar yaptığı dizilerden bi tek Atv de yayınlanan Samanyolu dizisi başarısız oldu gibi..Çünkü reytingleri hiç iyi değil..Atv diziyi kaldırmama karşılığı olarak Ay Yapım dan Ezel in transferini diğer kanallardan önce direk almış olabilir..Yoksa Ezel i Kanal D yada Star çok rahat alabilirdi..Show tv elimizde sözleşme var diyor.Mahkemeye gidecekmiş..Eğer sözleşme şartlarında ödeme konusunda belirli bir süre varsa,yani show tv nin belirli bir süre ödememe konusunda bir madde varsa,Ezel in Atv ye geçmesi zor olur.Ayrıca Ezel in bozulacağınıda hiç zannetmem..Senaryo aynı,kalitesi aynı..Sadece renk açısından biraz farklı gelicek dizi.Eğer Perşembe gününe diziyi koyarlarsa tam bir mallık yaparlar..Aşk-ı memnu zaten o günün birincisi..Kv arkadan ikinci.Ezel onlarından arasından çıkamaz gibi geliyor.Çünkü Kv ve Aşk-ı memnunun kemik bir izleyici kitlesi var.Bide uefa maçlarınıda düşünürsek,reytingler hem 3 dizi için azlır hemde reklamdan kanalların alacak olduğu parada düşer..Zaten Aşk-ı memnunun yapımcısıda Ay Yapım olduğu için Atv ye böyle bir izni vermez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP!!!!!!! -- 14 Ocak 2010; 20:28:07 >

Show bundan sonra hangi dizi ile para kazanacak ? Es-Es ile mi melekler korusun ile mi ? Acun'a yalvarırlar artık 3-4 tane daha program yap diye. Acun Show'un kadrolu adamı oldu zaten.

Show TV komple Acun'a çalışıyor zaten.
    Hayır yakında bu herif Show'u komple satın alacak böyle giderse.

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Show bundan sonra hangi dizi ile para kazanacak ? Es-Es ile mi melekler korusun ile mi ? Acun'a yalvarırlar artık 3-4 tane daha program yap diye. Acun Show'un kadrolu adamı oldu zaten.

Show TV komple Acun'a çalışıyor zaten.
    Hayır yakında bu herif Show'u komple satın alacak böyle giderse.

Ve Acunnn varım diyorrrrrrrrrrrrr

• Oho ATV'ye güzelim dizi bırakılır mı ? 2 Hafta sonra bu siziyi de bitirirler..

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • Ezel ve eyşan da ne sapkınlarmış yahu, ezel hem o kötürüm kızı hemde ablasını götürüy yetmedi birde fantazi yapmak için eyşan o eve gitti hamile kaldığı eve,

Edit: Şu geberen kumarhanecinin oğlunu babanızın hayrınıza yolda filan görürseniz 4-5 tane tokat sallayın ağzının üstüne,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 15 Ocak 2010; 0:27:05 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • YORUM GELLLLLLLLLLLLL EKŞİ SÖZLÜK

ramiz dayı' nın kerpeten ali' den sonra önce mutlu olmasını sağlayıp, umudu verip arkasından güldüğü ikinci kişi olacaktır atv.

- mutlu olsun istedim yeğen. umudu olsun istedim ve tam o anda duysun istedim

• Cansu dere için şöyle böyle kötü oyuncu derlerdide inanmazdım.

sinir oldum son bölümde. Konuşmasın çıkmasın istedim ekrana..

mendebur karı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.