Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün show'da varmı acaba? yeni fragmanda yok. showun yayın akışına baktım akşam 20'den 23'e kadar ezel demiş. tekrar+yenibölüm bu kadar sürüyordu. bu haftaki bölümünde yayın hakkı showda olmasın sakın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bugün show'da varmı acaba? yeni fragmanda yok. showun yayın akışına baktım akşam 20'den 23'e kadar ezel demiş. tekrar+yenibölüm bu kadar sürüyordu. bu haftaki bölümünde yayın hakkı showda olmasın sakın?

bende 1 saat önce yazdım bende merak ediyorum acaba nasıl olucak diye şimdi eger atv de ise dizi show tv diziyi öldürmek için eskileri yayınlar devam da eder yayınlamaya millet bıksın diye bu yayıncılık taktigi...nasıl olcaka o kadar fox a geçti mesela star habire döndürdü eski yayınları.. ama bile n bir arkadaş çıkar bugun ezel tekrarmı yoksa özet artı yeni bölümmü... görücez... ahmet bey..
  • bu arada ezelin resmi sitesine atv logosu konmuş bile ama ne hikmetse atv daha reklamlarını döndürmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bugün show'da varmı acaba? yeni fragmanda yok. showun yayın akışına baktım akşam 20'den 23'e kadar ezel demiş. tekrar+yenibölüm bu kadar sürüyordu. bu haftaki bölümünde yayın hakkı showda olmasın sakın?

bende 1 saat önce yazdım bende merak ediyorum acaba nasıl olucak diye şimdi eger atv de ise dizi show tv diziyi öldürmek için eskileri yayınlar devam da eder yayınlamaya millet bıksın diye bu yayıncılık taktigi...nasıl olcaka o kadar fox a geçti mesela star habire döndürdü eski yayınları.. ama bile n bir arkadaş çıkar bugun ezel tekrarmı yoksa özet artı yeni bölümmü... görücez... ahmet bey..

Bugün olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok mu hala?
  • Atv'nin yayın akışında bugün için ezel gözükmüyor. Show tvde de yok. Ezel'in resmi sitesi de güncellenmiş. Sağ altta atv logosu var. Umarım Atv bu dizi için bir renk ayarı yapar. Büyük ihtimalle yapacaktır diye düşünüyorum internetteki forumları, sözlükleri takip etmeyecek kadar akılsız değillerdir heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le petit prince -- 18 Ocak 2010; 14:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Arkadaşlar Perşembe'ye koymaları imkansız.

Neden diyeceksiniz.. STAR'da KURTLAR VADİSİ var.. Şimdiye kadar KURTLAR VADİSİ'ne karşılık koyulan dizilerin hiçbirisi reyting yüzünden ayakta kalamadı hepsi yayından kaldırıldı.. Onu geçtim Kanal D'de AŞK-I MEMNU var.. O bile saat 8'de başlıyo vadiyle çakışmasın diye

Eğer olurda perşembeye geçerse dizi görürsünüz max 1,5 ay sonra reyting yüzünden yayından kaldırılır.. Zaten Atv'nin yapmadıgı iş değil reyting yüzünden dizi kaldırma olayı.

O kadar yılllık Kurtlar Vadisi izleyicisiyim, 1 bölümünü bile kaçırmadım, hepsi arşivimde vardır ama şunu açıkça itiraf ediyorum;

Şu anki haliyle Ezel, Kurtlar Vadisi'ni siler süpürür reytinglerde, keza Aşk-ı Memnu bile kaç haftadır geçiyor artık KV'yi

Eski Kurtlar Vadisi için tamam derdim ama şimdiki hali için karşısına sağlam bir kaliteli diziyi koysan söner Kurtlar...

Perşembe koyulmamasının tek nedeni Ay Yapım'ın aynı gün Aşk-ı Memnu dizisi olması, ikisini birden kapıştırmak istemezler.

Salı,Çarşamba,Perşembe Ay Yapım'ın dizileri var şu anda, bi Cuma ve Pazartesi boş
    bence yine Pazartesi'ye koyarlar...
  • show tw de yayın akışında ezel var ama yeni bölümmü bilemem.
  • hakkattan acaba show tv'deki yeni bölümmü yoksa eski bölümmü?
  • Dizi ATV geçti nasıl Show'da yeni bölüm olabilir?
  • show tv sitesinde herhangi bir açıklama yok yeni fragmanın olmamasıda bunu destekliyor ama????
  • yeni bölüm yokmu ya konuyu bayadır takip etmiyordum Cane® dizi atv'ye mi geçti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersecetu

show tv sitesinde herhangi bir açıklama yok yeni fragmanın olmamasıda bunu destekliyor ama????

herkes merakla bekliyorlar show tv de bir açıklama yapmıyor.. yani..
  • quote:

quote:

show tv sitesinde herhangi bir açıklama yok yeni fragmanın olmamasıda bunu destekliyor ama????

Adamlar hiç ''biz gerizekalının tekiyiz,altın yumurtlayan diziyi elimizde tutamadık'' der mi
  • quote:

quote:

önceki yazdıgımı unutun varsayalım....-------------
    -----------------------------------
    az önce ay yapımı aradım Basın ve Halkla İlişkiler;
    Bizce Tanıtım: 0212 258 12 47
    orada hande hanımla konuştum. kanal ile yapımcı arasında atv ye bile kesin geçti demedi... biz bile bilmiyoruz inanın dediler..bende akşam tv basına gecip kurcalıycam tv yi dedi... yani onlar bile bilmiyorsa ne diyim artık (ama şunu söyle diyebilirim acayip bir belirsizlik var..)oblar bilmesse kim bilecek.=?
  • Yayın akışında tekrar yazmıyor ama fragmanda yok.Neyse artık bekleyip göreceğiz
  • show tv'de yayın ilkesine dayanarak tekrarmı yeni bölümmü bunu ilan etmesi lazım bence
  • Arkadaşlar eğer yeni bölüm yazmıyorsa ya tekrardır yada bütün bölümlerin özeti şeklinde olan bi bölümdür

Malesef dizi gitti işte kabul edelim
  • show tv de başladı şuan özet yazıo.

atvde başka bi dizi başlıcak az sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

show tv de başladı şuan özet yazıo.

atvde başka bi dizi başlıcak az sonra.

Yeni bölüm 25 Ocak'ta zaten.
  • alalala rezillik nasıl haber vermiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.