Bildirim
Ezel (2009-2011) (490. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
10 bölümdür ezelden tam anlanıyla zevk alamıyorum Akıl oyunlarının yerini şiddet ve silah almış belirli kişiler birbirine aşık olmuş _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sevahm
10 bölümdür ezelden tam anlanıyla zevk alamıyorum Akıl oyunlarının yerini şiddet ve silah almış belirli kişiler birbirine aşık olmuş
Öyleydi, ama son bölüm 2ci sezonun en iyi bölümü, ilk sezonunda çoğu bölümünden çok daha kaliteliydi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Orijinalden alıntı: kunglao
Eyşan konusuna katılmıyorum ama Bade kesinlkikle hak ediyor
işte hakeden erkek düşüncesi, masum kız bade sevilmiyor acı çektiren aldatan eyşan seviliyor,_____________________________ ego primum tollo nominor quoniam leo
-
Dizinin son 8 bölümü kaldığı söyleniyor. Ramiz dayının sağlık sorunları olduğu için erkenden çıkmak istediği medyada yer almış. _____________________________ -
Dizinin DVD'si ve albümü çıkacakmış.ALbüm 15 gün sonra raflardaki yerini alacakmış.Dvd çıkış tarihi kesinleşmemiş. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Orijinalden alıntı: kunglao
Eyşan konusuna katılmıyorum ama Bade kesinlkikle hak ediyor
işte hakeden erkek düşüncesi, masum kız bade sevilmiyor acı çektiren aldatan eyşan seviliyor,
Valla hocam şu dizinin ilk başladığından beri nedense hep Eyşan ı destekliyorum.Bir tek bir bölümde nefret ettim 16.Bölümdeydi sanırım oda.Ömeri çok pis kandırıyordu.
Bade kesinlikle ölmeli
Saçma saçma hareketler yapıyor ve dizideki aksiyon unsurunu baltalıyor.
Birde bir ara Ezel hep badeden izin alıyordu ondada gıcık oldum.Gitmemi istemiyorsan gitmem gibi vs. ama dizi düzeldi sonunda
_____________________________ -
Ramiz ölmüş sebebi sağlı ksorunlarıymış sanırım
detaylı haber aşağıda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacki -- 6 Nisan 2011; 14:04:15 >_____________________________ pessimist -
_____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
şimdi izleyebildim son bölümü,harika bir bölümdü..yine götürdü beni başka diyarlara.. _____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;#8230;
-
Bu diziden sonra karar verdim idolüm Cengiz Atay
Adam bir türlü bitmiyor
_____________________________ -
cengiz çok çakal hacı adam folloş etti hepsini _____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
-
ulan ramizin ölüm sahnesini izledikçe ben bi hoş oluyorum .
2024 Q7 -
ama son sahneye bakın mucize olma şansı var . olmaz ama isteseler yaprlar
ramiz o kitabı ceketin arasından çıkartı kitab delinmiş olabilir ama yelek gmleğin altında kolundan vurulmş gibi gösterirler isteseler ondan kan olmuş olur
olamazmı aslında
2024 Q7 -
Biraz önce izleyebildim.Ne bölümdü be ! _____________________________ -
dayı kendi sıkmış diziden kendi isteğiyle kalbinde sorun varmış _____________________________ | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| -
04 NİSAN 2011 PAZARTESİ
HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANALDEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:27:31 9,49% 23,83%
2 EZEL ATV 1:39:30 6,66% 19,70%
3 ASK VE CEZA ATV 1:27:41 5,52% 14,16%
4 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 0:57:53 5,42% 14,85%
5 KANIT KAND 1:17:23 5,21% 16,86%
6 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER STAR 0:32:42 4,97% 16,18%
7 DENIZ YILDIZI. FOX 0:45:19 4,61% 13,87%
8 KARADAGLAR SHOW 1:41:27 4,59% 11,78%
9 ALI KIRCA ILE ANA HABER SHOW 0:15:29 4,20% 13,39%
10 M.ALI BIRAND'LA KANAL D ANA HABER KAND 0:45:12 4,11% 13,80%_____________________________ -
Dün gece izledim diziyi dayının olmesi kotu oldu.Şu badeye bende ayar olmaya basladim artık,biri onun kafasına sıksada kurtulsak
Haftayaki bolum beklenenin aksine hareketli olabilir,beklenmedik birileri daha olebilir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sevahm
10 bölümdür ezelden tam anlanıyla zevk alamıyorum Akıl oyunlarının yerini şiddet ve silah almış belirli kişiler birbirine aşık olmuş
Öyleydi, ama son bölüm 2ci sezonun en iyi bölümü, ilk sezonunda çoğu bölümünden çok daha kaliteliydi.
2. sezonun en ii bolumu Fırtınada ağaclar nasıl catırdar bilir misin kardeşş? bolumudur bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

cengizde tam şey çıktı ya adam folloş etti ömeri hep kandırdı