Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (444. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: oGuxXx*
    cd yi vermese cengizi tutuklamaya niye gelsinler?

benim de dikkatimi çekti, hepsi hapiste şu an. Ali vermiş herhalde cdyi. Yoksa dayı mi verdirdi.. Izlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

Ünsal geldi.
    Demek ki Vadi'de ölümü yakın.

ne alaka?

harika bölümdü..

ezel'in ünsalı dövmesi manyak oldu,bir nevi aldı öcünü
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Serkanı döverken nasıl rahatladım ya, müthiş aldı intikamını, diğerini de bi elden geçirdi:)
    Ali gene yaptı yapacağını , nasıl da cdyi kapmaya çalıştı ezelin elinden. Ama cd yi verecek herhalde ya da dayı verdirecek. Ya eysan bişeyler yapsın alsın ezeli hapisten..
    Ulan selma da neymiş yollu şerefsizim, iyi gideri var ama:)
    Ulan tefo da tüm kinini attı aliye karşı:) nasıl konuşuyo nasıl dövüyo insan bi garip oluyor değil mi:)
    Ulan salak ezel yeter bizi kanser ettin ver cdyi at şunları hapse kendin de eysanla evlen dicem ama bade ne olacak, yeni bölüm merakla beklenecek gene....
  • Ali fazla havalara girmişti Tefo iyi yaptı.

Ezel'in geçmişte sorguya çekildiği kişiyi aynı şekilde döverek intikamını alması güzeldi.

Fragmana göre Ali dvd'yi vermemiş demekki Ali'ye de güven olmazmış dikkat edilirse dayının adamları etrafını sarmıştı Kenan üçünüde hapse yolladım diyor. Dayı mutlaka dvd'nin başka bir kopyasını elinde bulunduruyordur ve sonradan polise vermiştir, aynı zamanda Ali'yi de test etmiş oldular tahminime göre gelecek bölümde Ezel hapisten çıkacaktır Ali için durum vahim Cengiz'i evinden polislerin almasını izlemek zevkli olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Şubat 2011; 23:34:38 >
  • Bu hafta pek güzel gelmedi.

- Ali'nin artisliği yetti. Alsınlar artık içeri.

- Eskilerde iyice baydı artık.

- Ramiz, mission accomplished.

- Ünsal, gittiği yerde dayak yiyor. Dizinin en iyi sahnesi buydu bence.

- Haftaya daha kötü bir bölüm bekliyor gibi geldi.
  • izleyeceğim son bölümdü sürpriz birşey olmadı gibi..

selma

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Ezel boşu boşuna girmedi hapse hepsinin bir nedeni var izleyip göreceğiz

Aynen yine bir planları var acaba güven meter diye birşey çıkardı bakalım Ali ne yaptı eğer cdyi verdiyse Ali'ye güveni artacak. Eyşan iyi oynarsa onada güveni artacak tabi Cengiz'ide Kenan çıkartırsa Cengiz'in Kenan'a olan güveni artacak her türlü güven artacak ama olan Ali'ye olacak. Gerçi Cengiz hapise atılmasının sebebi olan şey Kenan'ın dosyayı polise vermesi olacakta Cengiz bunlara aldırış etmeyecek. Tabi Ezel portakal güzelini iyi benzetti onun için birşeyler verecekler.

umarım tecavüzcüler koğuşuna verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Ünsal a her vuruşunda ben bir rahatlama oldu nedense.

bu bölümde hoşuma giden nadir sahnelerden biriydi...orda çok hoş şeyler hissettim..bi de dayıyla-selmanın aganiginaganigi..o sahne de hoştu...

eyşan tam bi şeytan

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • İşler iyice sarpa sardı.İleriki bölümlerde türlü türlü oyunlar dönecek.

• Ezel sadece Ali'ye güvenerek böyle bir enayilik yapmaz, yapmamalı Üstüne bir de portakallı polisi haşladı, ondan da intikamını aldı. Kesinlikle güvendiği başka birşey var, hadi Ezel yaptı böyle bir hata bu sefer Dayı var, böyle göz göre göre Ezel'i bir daha göndermez oraya. Mutlaka oyun var.

Ali'ye gelince dizide aslında çok güzel bir mesaj veriliyor, Cengiz nasıl Eyşan için Ezel'i yine sattıysa, Ali de yılların verdiği itilmişlik ile ikinciz kez ayağına kadar gelen vurgun fırsatını tepmeyerek satacaktır yine Ezel'i. Can çıkar, huy çıkmaz diye boşuna söylenmemiş.

• Ali ile Tefo'nun kavga sahnesi süperdi.
    Ünsal iyi dayak yedi.

ama hala alinin ömeri asıl satma sebebini söylemediler sinir oldum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.