Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (547. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
450.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali, Temmuz'a hard core girerek nakavt etti. Bölümün en can alıcı noktasıydı kesinlikle.

Bu bölüm Bade çok çirkindi, makyaj ve saç moedli yakışmamış, hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx
    Ezel, Ali, Cengiz, Eyşan, Tefo ve Ramiz keşke bu 6 kişi dizi bitince birde film çevirse
    Bunların birbirinden kopmasını hiç istemiyorum.

Temmuz, Ramiz dayının gençliği, Kenan Birkanın gençliği ve Selmanın gençliğindeki karakterleride favorim.

Ezelin önceki hali Ömer karakterindeki oyuncuda 10 numara

Bunların hepsi toplansın bir film çevirsinler.

eski ömere dublaj yapmasınlar :)
  • Ali nutshot yaptı Temmuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Ali, Temmuz'a hard core girerek nakavt etti. Bölümün en can alıcı noktasıydı kesinlikle.

Bu bölüm Bade çok çirkindi, makyaj ve saç moedli yakışmamış, hiç beğenmedim.

Aksine saçı topluyken çok daha güzel olmuş bence.Saçı açıkken suratı daha kaba gözüküyordu böyle yüzü güzelleşmiş sanki.

@Tummuz'un parmaklarını sayanlar ikizi var dedik anlayın işte.
  • Gelecek bölümde Temmuzun ikizi çıkarsa bunların karşısına,hortlak görmüş gibi bakarlar artık
  • Yahu ben şunu anlamıyorum. Kaç bölümdür İstanbul'un orta yerinde silahlar patlıyor, gündüz vakti bi sürü adam ölüyor, bi sürü şey oluyor. Bi tane de polis yok ortada. Ben Allah'ın Konya'sında sokakta arabayla ufak bi kaza yapıyorum polis dakikasınde ensemizde oluyor nasıl oluyorsa.
    Neyse, dizidir diyip geçiyorum.

Temmuz'dan intikam alındı sonunda.
    Ve adamım Cengiz yine döneklik yaptı, Kenan'ı al aşağı ederler bi kaç bölüme

• arkdşlr temmuzun kardeşi Mayıs denen o kişi değil miydi
  • Arkadaşlar Bade'nin,Temmuz ile akrabalık bağı olması mümkün değil.

Manolya adlı yatta teklif eden yeni sevgilisi varya hani Ezel'in gözetiminde adamına balık hazırlattığını söyleyen şahıs ondan bahsediyor.
    Haluk Bilginer,Kıvanç Tatlıtuğ ve Berrak Tüzünataç'ın bu filme giriş yapmasıyla film eski ciddiyetini kaybetti. Oysa Ramiz Karaeski ve Selma ne iyiydi,Tefo'da gitti Bahar ile daha da zevkle izlenesi yanı kalmadı.
    Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kaliteli yapımları arasında ilklerdedir vesselam.

• Ali'nin,Temmuz'u öldürdüğü sahne dışında önemli bir olay yoktu bu bölüm.Ali'nin soyun dediği an ne yapacağı belli oldu orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

3 4 bölüm kalmış zaten haftaya ne olur merak ediyorum Cengiz artık Ezel'in tarafına geçer zaten kenandan nefret ediyor

Cengiz Temmuz'un öldüğünü öğrenmiştir ve kesin canını kurtamak için Ezel'in tarafına geçmek istiyordur, ama artık çok geç çünkü kendi ağzıyla Tevfik'in ölüm emrini verdiğini söyledi. Henüz Ali bunu bilmiyor öğrendiğinde Ezel bile tutamaz onu, benim tahminime göre Ali Cengiz'i Ezel'de Kenan'ı öldürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Mayıs 2011; 0:19:09 >
  • Ölen manolyaydi herhalde. Temmuz daha ölmedi yani mustafa
  • Unutma,herşeyden iki tane.finalde ezel,ali,temmuz ve eyşan kalsın.kalanlar farketmez.:-D
  • Ali
    hangi bölümde temmuzun parmağını kesmişti bilen yokmu
  • Güzel bölümdü.

• Temmuz'un GTA stil araba kaçırmasına çok güldüm

Benim hatırladığım Temmuz'a protez parmak takmışlardı. Ateş ederken kullanıyordu hep, şimdi mi dikkatinizi çekti ?

Ayrıca Manolya kız ismi, ölen o falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 18 Mayıs 2011; 1:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

Ali

2. sezon 1. bölüm yani 34. bölüm keserken göstermedi. Kesilmiş elini kanlı halde gösterdi
  • Sonunda temmuz kendine yakışır şekilde geberdi. Haftaya ki bölümde ölen olmaz büyük bir ihtimal ayrıca bölüm gerçekten güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

Ali

Sezon finalinde olması lazım(Sezon finalinde başlayıp ikinci sezonun başında kesti).Temmuz Azadı iskelede beklerken kerpeten ali fırlayıp çıkmıştı arkadanSonra Kenana teslim ettiler parmaksız halde(hatta artık bir işe yaramaz dediler yanlış hatırlamıyorsam).Araştırdım 34 bölümmüş

• Eyşan yine yaptı yapacağını...
  • Ezelin 1-2 bölüm önce nereye gittiği hala belli değil değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.