Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azat aliye boş değil,ali de azata boş değil hee
  • tat vermiyo bu bölüm
  • Yürü be ali..
  • şebo da mı hain yuh ulan
  • Vay be aileler girdi işin içine.
  • mektupda ne yazıyor acaba

• Ali , arabadaki adam gülmeye başlayınca neden onu vurmaktan vazgeçti , o sahneyi tam olarak anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ali , arabadaki adam gülmeye başlayınca neden onu vurmaktan vazgeçti , o sahneyi tam olarak anlamadım?

İstese de vuramazdı.
    Araç zırhlıydı sanırım.

Ve arada cam vardı.
  • bu selma var ya az değil
  • Son reklamdan sonrasını izliyemedim nasıl bitti, Kenan kapıya geldi Ramizin kapısına sonra ne oldu?
  • ezel sen naptın ezel ya...niye yaptım ezel ya..niye dayıyı dinlemiyon ya...fo ezel of..

bide bu bölüme ali damgasını vurdu bu bölümdeki favori sahnelerimde hep o var...

kenanın annesi geldi asla alt edmicen oglumu dedi ne saçmaladı anlamadım anasını satim...anneside bilio mu acep herşeyi aradı kenana haber verdi hemen..karışık işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

ezel sen naptın ezel ya...niye yaptım ezel ya..niye dayıyı dinlemiyon ya...fo ezel of..

bide bu bölüme ali damgasını vurdu bu bölümdeki favori sahnelerimde hep o var...

kenanın annesi geldi asla alt edmicen oglumu dedi ne saçmaladı anlamadım anasını satim...anneside bilio mu acep herşeyi aradı kenana haber verdi hemen..karışık işler

Hocam dur sakin ol yahu

Bence annesi kenanla istikbarat içindeydi her şeyi söyledi ona göre hareket etti, o evdeki mektuplar onlar bunlar hepsi hikaye hepsi birer oyun mektuptan yine Ezeli farklı bir yere çekebilecek bir şey çıkcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

ezel sen naptın ezel ya...niye yaptım ezel ya..niye dayıyı dinlemiyon ya...fo ezel of..

Hocam dur sakin ol yahu

Bence annesi kenanla istikbarat içindeydi her şeyi söyledi ona göre hareket etti, o evdeki mektuplar onlar bunlar hepsi hikaye hepsi birer oyun mektuptan yine Ezeli farklı bir yere çekebilecek bir şey çıkcak.

harbi öyle olursa yuh ya...

la harbi bıktım ha..ünidede ezel gibi oyunlar oynamaya başladım milletide kendim gibi sanıyorum sonunda bişi çıkıcakmış gibi..sıyırdım iicene lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Hocam dur sakin ol yahu

harbi öyle olursa yuh ya...

la harbi bıktım ha..ünidede ezel gibi oyunlar oynamaya başladım milletide kendim gibi sanıyorum sonunda bişi çıkıcakmış gibi..sıyırdım iicene lan

Vede biraz mantıkla, 30 sene önce ölmüş adamdan hatıralardan bembeyaz hiç bir şey kaybetmemiş yeniliğinden bir zarf
  • Bu bölüm diğer bölümlere oranla biraz sönük kaldı. ( Ali ile Ezel'in diyaloğu dışında )
  • Bu kenan az değil varya içerde bi casusu daha war dikkat ettiyseniz tefo yada şebnem cengizi arayıp aliyle ilgili bişey söyledi
  • ezele ilk mektubu kim yolladı nerden çıktı? hatta tefo okumaya çalıştı falan..
  • koskoca bölümde ne oldu? koca bir hiç senaryo bu kadar mı ağırdan alınır bu ezelden kafayı mı yedi anlamadım ayağına iş gelmeye başladı, çevre yapmak için iyi bir yol neden yapmıyor bu dana? istediği bu değil miydi? dayı ile kenanın arası geçmişte yavaştan açılıyor, kenan bir anlık öfkeyle dayıyı sattı mı yoksa? sanki işin içinde selmayı ortaya atan selimin eli var gibi bkz. ezelin bulduğu mektup
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Bu kenan az değil varya içerde bi casusu daha war dikkat ettiyseniz tefo yada şebnem cengizi arayıp aliyle ilgili bişey söyledi

Bence hain şebnemDaha önce bulduğu işte Kenan vermiştir kesin.O yüzden bu kadar çok korkuyor tefoya bir şey olacak diye(Alinin yanında fazla takıldığı için).Ayrıca Ezel in ömer olduğunu da söyleyen şebnem di bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 7 Aralık 2010; 0:49:26 >
  • Dizilerde bir iskenderdir gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağılın -- 7 Aralık 2010; 2:09:07 >
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.