Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (396. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • İYİ Kİ ALİ HAİN ÇIKMADI ALİ HAİN ÇIKSA ÜZÜLÜRDÜM. DİZİ AÇISINDAN ÇÜNKÜ ALİ ÖMERİN KENDİNİ AFETMESİ İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALDI TEKRAR İHANET ETMESİ SAÇMA OLURDU..
  • Evet şampiyonlar ligi final maçı gibi oldu eşleşmeler.Barca Chelsea finali.Gelin maçı analiz edelim beraber.

Chelsea
    ----------
    Kenan Birkan: Eli çok güçlü, memleketin sahibi neredeyse, çokta akıllı ama alt edilemez değil, daha önce bir kere yenilmişti ramize!!!
    Babacık Serdar: Bir oyun varsa oyunu serdar kurar, hep o kazanır(dı), şimdi ne olacak göreceğiz, şimdilik kenan ın piyonu rolunde ama her an bir çakallık yapabilir.
    Cengiz : Ne mal olduğu belli, para için güç için herşeyi yapar, hesapta eyşandan bile vazgeçti ama hiç sanmıyorum.Yanardöner biri.Ama kenan ın elini güçlendirdiği kesin.
    Eyşan : Tam bir şeytan, klasik kadın vasıflarını fazlasıyla taşıyan biri, fazla söze gerek yok.

Barcelona
    ------------
    Ramiz Karaeski : Deyim yerinde ise ona barca nın messi si diyebiliriz. , her an skoru değiştirebilecek yeteneklere sahip, zeki, çevik ve ayrıca ahlaklı, takımın beyni, şu an sakatlık döneminde, bel bağlarından bir kaçı kopmuş sanırım.
    Ali: Bana göre ramiz in ezelden bile daha sağlam olan adamı, kesinlikle güvenilir, gözükara, eskiden yapmış bir cahillik satmış ömeri ama olsun iyidir ali iyi.
    Ezel: Ekibin ''mal'' ı , bütün çoraplar bu adamın sayesinde örüldü herkesin başına, parayı bulmuş ama hala eyşan diye anıran bir mal işte.
    Azad : Canım çok tatlı, ali ile mutlu olsunlar.

Tefo: Tefo şimdilik yedeklerde en yakın zamanda oyuna girmesi gerekli.

Bana sorarsanız bu maçın sonucunu, uzatmalardada olsa barca yı kupaya yakın görüyorum.Ama final maçı bu, yine de sonucu kestirmek pek mümkün olmuyor.

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Ankara-konya sehirlerarasi otobusu. Otobusun wirelessinden faydalanabilecegim ipod. Ve onumdeki sahsi mini tvden ezelin yeni bolumunu izlemek. Daha ne istenir ki :)

Yarım yamalak anca izleyebildim.

• -bu bölüm malesef hiç ters köşeye yatıramadı herşey belli etti kendini
    -eğer baştaki ekip gitmeseydi ve silahları sıksaydı, kenarda köşede gizli dayının adamları kabak gibi meydanda duran dayıları nasıl koruyacaklardı acaba? hemde suikastçiler dayının adamlarından daha yakın konumdayken dayıya..
    -cengiz girdi girdi deyip duruyolardı eyşanla ezel onu anlamadım nereye girdi.. bide elinde kartla otel odasına daldı falan o kısımları çözemedim..
    -dayıyla kenan arasında olanlar hala gizli durumda. bu konuma gelmelerinde sadece selma hünel kapışması olacağını sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Evet şampiyonlar ligi final maçı gibi oldu eşleşmeler.Barca Chelsea finali.Gelin maçı analiz edelim beraber.

Chelsea
    ----------
    Kenan Birkan: Eli çok güçlü, memleketin sahibi neredeyse, çokta akıllı ama alt edilemez değil, daha önce bir kere yenilmişti ramize!!!
    Babacık Serdar: Bir oyun varsa oyunu serdar kurar, hep o kazanır(dı), şimdi ne olacak göreceğiz, şimdilik kenan ın piyonu rolunde ama her an bir çakallık yapabilir.
    Cengiz : Ne mal olduğu belli, para için güç için herşeyi yapar, hesapta eyşandan bile vazgeçti ama hiç sanmıyorum.Yanardöner biri.Ama kenan ın elini güçlendirdiği kesin.
    Eyşan : Tam bir şeytan, klasik kadın vasıflarını fazlasıyla taşıyan biri, fazla söze gerek yok.

Barcelona
    ------------
    Ramiz Karaeski : Deyim yerinde ise ona barca nın messi si diyebiliriz. , her an skoru değiştirebilecek yeteneklere sahip, zeki, çevik ve ayrıca ahlaklı, takımın beyni, şu an sakatlık döneminde, bel bağlarından bir kaçı kopmuş sanırım.
    Ali: Bana göre ramiz in ezelden bile daha sağlam olan adamı, kesinlikle güvenilir, gözükara, eskiden yapmış bir cahillik satmış ömeri ama olsun iyidir ali iyi.
    Ezel: Ekibin ''mal'' ı , bütün çoraplar bu adamın sayesinde örüldü herkesin başına, parayı bulmuş ama hala eyşan diye anıran bir mal işte.
    Azad : Canım çok tatlı, ali ile mutlu olsunlar.

Tefo: Tefo şimdilik yedeklerde en yakın zamanda oyuna girmesi gerekli.

Bana sorarsanız bu maçın sonucunu, uzatmalardada olsa barca yı kupaya yakın görüyorum.Ama final maçı bu, yine de sonucu kestirmek pek mümkün olmuyor.

Ezelin ailesi de uefa kupasında ön eleme turları oynuyor

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

o deilde o lazer ışığı 1 saat eyşanın kafasında durduda eyşan nası farketmedi ezel hiçbişey yapmasa zaten burdan hain olduğunu anlardı

sen kafanı görebiliyorsun demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 23 Kasım 2010; 1:54:37 >
  • Durgun ama güzel bir bölümdü..

Eyşan ve Cengizin hain olması şaşırtmadı açıkcası,Şebnem hain diyordum ama görünüşe göre sonradan karşı takıma dahil olcakİhanet ederekmi yoksa casus olarakmı göreceğiz yakındır

Dayı ve Kenanın hikâyesini daha keyifli izliyorumCengiz ve Ezel karşılaşmasında Eyşanı kazanan Ezel olacak diye tahmin ediyorum,dayının hikâyesine görede öyle görünüyor ama bu seferde ters köşe yapıp Cengizi galip getirirlerse şaşırmam

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Dayı ve Kenanın hikayeleri süper ya İstanbul 1971

çok kısa tutuyorlar

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

çok kısa tutuyorlar

Yeri geldikçe veriyorlar böyle daha güzel

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

çok kısa tutuyorlar

Yeri geldikçe veriyorlar böyle daha güzel

Katılıyorum.Bu arada Ufuk Bayraktar iyi iş çıkardı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr3vladat -- 23 Kasım 2010; 12:54:29 >

• Hain'i Ali olarak söylemiştim, epey bir yanılmışım.

Demek ki ilk hain Eyşan'mış sonra Cengiz de katılmış. İyi oldu böyle. Tefo ve Şebnem'de bizimkilere dahil oldular. İleriki haftalarda Şebnem casus olarak sızdırılabilir. Kenan belki onu da kapar, belli olmaz.

Eyşan'ın Ezel'e karşı olan tüm nefreti kardeşinin katili olduğunu bilmesidir. Ezel bu yalanı bir şekilde ortaya çıkarırsa Eyşan 180 derece dönüş yapabilir ama hiç sanmıyorum. Cengiz gitti artık, dönüşü yok.

• Cengiz hain çıktıgında dedi 2. kez senı sattıgımı anlayamadın.
    aynı adam (serdar) 2. kez mümtaz amcanın ailesinden birini öldürdü anlayamadın dedi. (ömer ve mert) yani ezel in telefonuna Serdar ın öldürdügü videoyu gonderecen cengiz miydi?

anlamadığım çok önemli bi nokta var

anlamadıgım bi nokta var :

ya 2 ya da 3 bölüm öncesiydi.ezelle cengiz arabada gidiyorlar.ezel bi gazete haberi gösteriyor cengize.haberde o 1971 zamanlarında kenan ın kardeşi mi ne ölmüş.o yüzden eyşan ın kardeşini, ezel in kardeşini, kendi kardeşini (ramizi kardeşi gibi görüyordu) öldürmeye çalıştıgından baharı öldürdügünden bahsediyorlardı.cengiz küfrediyordu vay ... adamın takıntısı buymuş vsvs.
    böyle birşey var mıydı kenan ın geçmişinde yoksa daha gostermediler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 23 Kasım 2010; 14:32:50 >

Orijinalden alıntı: Kénan

Hain'i Ali olarak söylemiştim, epey bir yanılmışım.

Demek ki ilk hain Eyşan'mış sonra Cengiz de katılmış. İyi oldu böyle. Tefo ve Şebnem'de bizimkilere dahil oldular. İleriki haftalarda Şebnem casus olarak sızdırılabilir. Kenan belki onu da kapar, belli olmaz.

Eyşan'ın Ezel'e karşı olan tüm nefreti kardeşinin katili olduğunu bilmesidir. Ezel bu yalanı bir şekilde ortaya çıkarırsa Eyşan 180 derece dönüş yapabilir ama hiç sanmıyorum. Cengiz gitti artık, dönüşü yok.

Cengiz'in işide herhalde Ezel'i bu işten vazgeçirmek Eyşan'dan soğutup Eyşan'ın gerçekler hiç bir zaman öğrenmemesini sağlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Hain'i Ali olarak söylemiştim, epey bir yanılmışım.

Şu an için mümkün gözükmemekte, zaten sezon finalinde Eyşan ve Cengiz Kenan Birkan cephesinde gözükmekteydi, daha o sahne tekrardan yaşanacaktır.

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Bence köstebek Ali. İçime öyle doğuyor neden bilmiyorum.

Tarih 19 ekim bu yorumu yapmışım.

Tutmadı hocam
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.