Şimdi Ara

Asosyal insanların yapabileceği meslekler nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
28.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlarla ilişkileri zayıf olan insanların yapabileceği meslekler neler? Kimseyle fazla muhatap olmadan yapılabilecek, işini alırsın yaparsın teslim edersin tarzında meslek var mı bildiğiniz? MF 25k sıralamam vardı 2018 de tıp hariç çoğu sayısal bölümünde fena sayılmayacak üniversitelere geçiş yapabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgisayar muhendisligi ->sadece okul hayatinda bir parca sosyallik gerektirebilir,projelere katilim vs.gibi.Meslek hayatinda bilgisayar başında olacaksin al sana sifir sosyallik

Eczacilik ->Musteriye guleryuz ve muhabbet yeter asiri bir sosyallige gerek yok yani.Okul hayati sıfır sosyallikle bile kurtarir.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Asosyaller İçin Uygun Meslekler

Asosyal insanlar, insanlarla etkileşime girmekten hoşlanmayan kişilerdir. Bu nedenle, asosyallerin kendilerini rahat hissettikleri ve en az insanla muhatap oldukları meslekler uygun olabilir. İşte asosyaller için uygun bazı meslekler:

• Yazılım Geliştirici: Yazılım geliştiriciler, genellikle bağımsız olarak çalışırlar ve insanlarla sınırlı etkileşime girerler.
    • Veri Analisti: Veri analistleri, genellikle büyük veri kümelerini analiz etmek ve raporlar hazırlamak için uzun süreler yalnız çalışırlar.
    • Grafik Tasarımcı: Grafik tasarımcılar, genellikle müşterilerle çalışsalar da, tasarım süreci genellikle bağımsızdır ve insanlarla sınırlı etkileşime girerler.
    • Muhasebeci: Muhasebeciler, genellikle yalnız çalışırlar ve insanlarla sadece müşteri toplantıları veya denetimler sırasında etkileşime girerler.
    • Laboratuvar Teknisyeni: Laboratuvar teknisyenleri, genellikle bağımsız olarak çalışırlar ve insanlarla sınırlı etkileşime girerler.

İnsanlarla en az muhatap olunan meslekler genellikle aşağıdaki niteliklere sahiptir:

• Bağımsız çalışma
    • Uzun süreler yalnız çalışma
    • Minimum insan etkileşimi
    • Yalnız çalışma için uygun çalışma ortamları

Asosyaller, bu niteliklere sahip meslekleri tercih ederek kendilerini rahat hissedebilecekleri ve başarılı olabilecekleri alanlarda çalışabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayvancılık. En güzeli.
    Ben sosyal bir insanım ama bağğzı insanlar o kadar gereksiz ki kendimi onlardan soyutlayıp hayvanlarımın yanına gidiyor onlarla vakit geçiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Hayvancılık. En güzeli.
    Ben sosyal bir insanım ama bağğzı insanlar o kadar gereksiz ki kendimi onlardan soyutlayıp hayvanlarımın yanına gidiyor onlarla vakit geçiriyorum.
    Açar mısınız biraz hocam? Veteriner mi olayım, pet shop mu açayım, çiftlik mi kurayım...

• Yazılım mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kortekes

Yazılım mühendisliği
    Aklıma gelmiyor değil hocam. Mühendislikte aranılan özelliklere iyi bir ticari zeka hariç çoğunlukla sahibim diyebilirim. Sevdiğim işin başında saatlerce oturabilirim, dillere yatkınlığım da çok iyidir. Ufak iteklemelerle kolayca dil de öğrenebilirim. Fakat yine de bilmiyorum. Diş hekimliği okuyorum, sosyal sıkıntılar, psikolojik sıkıntılar + bölümün zorluğu vs bıktım artık.

• Freelancer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpçıların hayatı yok !!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çiftlik kur.

• Kesinlikle elektrik ve elektronik muhendisligi

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Kesinlikle elektrik ve elektronik muhendisligi
    Neden elektrik hocam? Bilgisayar için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Kendimi bilgisayara daha yakın hissediyorum çünkü

• Makine muhendisligi

• Bilgisayar muhendisligi ->sadece okul hayatinda bir parca sosyallik gerektirebilir,projelere katilim vs.gibi.Meslek hayatinda bilgisayar başında olacaksin al sana sifir sosyallik

Eczacilik ->Musteriye guleryuz ve muhabbet yeter asiri bir sosyallige gerek yok yani.Okul hayati sıfır sosyallikle bile kurtarir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Bilgisayar muhendisligi ->sadece okul hayatinda bir parca sosyallik gerektirebilir,projelere katilim vs.gibi.Meslek hayatinda bilgisayar başında olacaksin al sana sifir sosyallik

Bilgisayar çok mantıklı geliyor Uruk. Şuan resmen arada kaldım. Vize dönemindeyiz. Doğru dürüst çalışamıyorum bile. Bıraksam hem geleceğim açısından büyük ve riskli bir karar hem malum aile faktörü, bırakmasam artık her gün stres, kaygı usandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Bilgisayar muhendisliginde kiz vardir elektrik ve elektronige gore daha az matematik agirliklidir ama her ikisindede istesende sosyal olamazsin hayvan gibi ders calisip odev yapman gerekir.
    Kız faktörü umrumda değil hocam. Dis hekimliğinde de hayvan gibi çalışmak gerekiyor fakat tek başına yapamadığın, arkadaş yardımı gerektiren çok iş oluyor. Bir de 2. Sınıf böyleyse 3ü 4ü düşünmek bile istemiyorum.

• Ağız kokusu mesleğinde mühendislikten iyi para var. Yerinde olsam bırakmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-7EDAF4DCB

Ağız kokusu mesleğinde mühendislikten iyi para var. Yerinde olsam bırakmazdım.
    Para umrumda değil. Az parayı nasıl idare edeceğimi biliyorum. Bir de ağız kokusu mesleği tabirini kabul etmiyorum. Her baba yiğitin yapabileceği meslek değil diş hekimliği. 2 senedir okuyorum bitirenlere helal olsun saygım sonsuzdur.

• İnterior (iç dizayn) , video editör, oyun yapımcısı , 3d modellemeci falan bir çok seçenek var. İlla ki üniversitede okuduğunuz bölümü yapmak zorunda değilsiniz. Bir konuda uzman olun iyi işler çıkarın ve kendinizi LinkedIn gibi sitelere koyun. Sonra teklifler gelir ve para kazanmaya başlarsınız. Benim olmak istediğim şey digital nomad yani dijital göçebe olmak mesela. Dünyayı hem gezerken hem de dizüstü bilgisayarından işini yapıp satıyorsun. Dijital göçebe olmak bir meslek veya iş değil yanlış anlamayın bu arada.

Engin Özdemiryoutube
    Dünyayı Gezerken Nasıl PARA Kazanılır? - Kendi Patronun Olmak!
    https://www.youtube.com/watch?v=4rM9peaGvuk&feature=youtu.be

Şu videonun sahibinin kanalına göz atabilirsiniz dijital göçebe hayatını merak ediyorsanız.

• burakdc B kullanıcısına yanıt
    Elektrik-elektronik mühendisliği için iş olanakları çok az ayrıca maaşlar asgari ücretten biraz fazladır.Sebebi 81 ilde kalitesiz üniversite olması sebebiyle, çok fazla mühendis arzı var.Ülkedeki krizle birçok firma küçülmeye gidiyor.

Benim önerim her geçen gün değeri artan veterinerliktir. Hayvanlara artık sosyal,sağlık alanında yasalar yapılıyor yada yapılacak.
    Yazılım mühendisi geleceğin mesleklerinden.Saatlerce pc başında oturabilirim,yabancı dil öğrenirim dersen kesinlikle yazılım mühendisliği.
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.