Şimdi Ara

eyüp b'den çalışmak temel için iyi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit2: olmazmış 😁

Adam cidden üst düzey anlatıyor, sağlam bir temel şart. Rehber mat üstüne sb üstüne eyup b sorularıyla gideceğim.

Edit3: laptu baya iyi anlatiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 8 Şubat 2022; 11:4:59 >

• temel belki zorlayabilir hocam en azından benim gibi hiçbir şeyden anlamayan başarısız bi öğrenciyseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir öğrenciyim.

Rehber mat vs izleyince de vakit kaybı gibi geliyor. Mgy de zorluyor biraz.

• olmaz bence ya sıfır gözüyle bakmaya calıstım hocanın bazı videolarına seri anlatıyo yanı ne nereden geldi anlayamıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyüp b düşük seviyeye uygun değil cidden. Temeli sağlam mat konusunda oldukça iyi seviyede bir öğrenciyim videolarında lan bu nereden geldi şimdi dediğim yerler oluyor kendince anlatmanın önemsiz olduğu yerleri geçiyor, bu gereken bir şey ama bazen seviyeyi tutturamıyor hoca. Ama soru çözüm videolarının üstüne tanımam konuyu hallettikten sonra soru çözümleri kesinlikle izle

• Cortana12 kullanıcısına yanıt
    ben full fasiküllerden gitmeye başladım hocam zaman kaybı gibi ama fasiküldeki birikimi de başka kanal sıfırdan veremiyor bence. ya çok üst düzey oluyor (sıfır birine göre yani) ya da rehber mat gibi aşırı basit seviye.

• eyüp b tam konu anlatımı icin temelsen pek iyi degil gibi mesela fonksiyonlar falan izledim ama trigoya gelince bir sey anlayamadım. temel gerekiyor bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • “BENCE” eyüp b konu anlatımı olarak değil soru çözümü olarak izlenmeli konu anlatımları bana açıklayıcı gelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Laptü yazıyorum. Sıfırsan öğrenirsin ama rehber mat gibi kendini kandırmazsın harbi mat yaparsın

• Bıyıklı mat falan da denedim ama çok sıkıcı geldi up

• Mert hoca dinle arada 2 3 dk boş yapar ama oraları ilerlet

• laptü ya da mert hoca tavsiye ederim eyüp b zaten en üst düzey konu anlatımı yapan kanal olabilir bazı soru çözüm kanalları belki eyüp hocadan daha zor sorular çözüyordur onu bilemem ama önce laptü mat ,mert hoca,atölye mat kanallarına bak derim hocam

• evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.