Şimdi Ara

Expertiz raporu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi arkadaslar arabayi expere soktuk ordaki raporun haricinde sonradan bisey cikarsa hukiki bir hakkimiz varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar paranoyak oldu iyice bu değişen boyanan parça lar yüzünden

• raporda yazar. bu rapor sadece yapıldığı gün için geçerlidir diye. Sabah ekspertize soktunuz. öğlen noterden aldınız akşam sorunu farkettiniz. Siz işlem başlatana kadar o gün geçer zaten. Kısacası expertiz işi yalan dolan. Şasisi kazada yamulup kesilip biçilip işlem yapılmış araca sorunsuz diyen expertizler var. En iyis işten anlayan ustaya gitmek. Mesela benimde böyle bi ustam vardı renault için sesi telefondan dinletirdim sorunun hangi parçadan olduğunu anlardı. Öyle ustalar bulmak gerek. Her aracın bir facebook grubu bi forumu var. Araştırın oralara götürün expertize verdiğiniz 150 liraya yazık günah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmarena6

raporda yazar. bu rapor sadece yapıldığı gün için geçerlidir diye. Sabah ekspertize soktunuz. öğlen noterden aldınız akşam sorunu farkettiniz. Siz işlem başlatana kadar o gün geçer zaten. Kısacası expertiz işi yalan dolan. Şasisi kazada yamulup kesilip biçilip işlem yapılmış araca sorunsuz diyen expertizler var. En iyis işten anlayan ustaya gitmek. Mesela benimde böyle bi ustam vardı renault için sesi telefondan dinletirdim sorunun hangi parçadan olduğunu anlardı. Öyle ustalar bulmak gerek. Her aracın bir facebook grubu bi forumu var. Araştırın oralara götürün expertize verdiğiniz 150 liraya yazık günah.

Araba baska sehirde hocam napcaz

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde bilmiyorum ancak örneğin google ye
    " Ankarada iyi bmw ustası " yazarsanız zaten pek çok bilgi çıkacaktır. Tabi bu istanbul ankara izmir gibi büyük illerde geçerli. Eğer küçük bir ildeyse ve size uzaksa bi yöntem daha var.

Site ismini bulunca editleyeceğim. Sizin yerinize araca gidip çok detaylı bir expertiz yaptırıyolar. Hem işi bilen bir ustaya götürüyorlar hemde expertize sokuyorlar. Her detayını fotoğraf çekip size bilgi veriyolar düşük bi meblağ karşılığında. Yapacağınız yol masrafını düşündüğünüzde bu cok daha karlı olacaktır.

Aradığım site bu değildi. Ama sistem bu şekilde ilerliyor. Ve tabi ben baktığımda fiyatlar hesaplıydı bu site uçuk biraz yada artık fiyatlar böyle. bilemiyorum.https://www.ototespit.com/

En azından muhattabınız olur .http://www.onlineotoekspertiz.com/
    Bu sitede fazla bakamadık şirket bilgisayarı biraz kötü ama 1 ay 1000 km garanti veriyor yaptıkları expertize. Bir sorun cıkarsa çözüm yolu nasıl bilmiyorum ancak görüşmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 29 Ocak 2018; 17:29:19 >

• Hocam bahsettiğiniz site gezenadam olabilir, forumda konularıda vardı sanıyorum ama üye inaktif olabilir...

http://www.gezenadam.com.tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    aynen budur hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Expertiz raporu ile hiç bir hak ikna edemezsiniz. Eğer sana ekstra imzalı şu km ye kadar garantili veya 3 ay,1 yıl gibi garantili yazılı kağıt vermediği sürece. Normal Expertiz de sadece aracı kontrol edip bilgilerini sana sunuyor. Alıp almamak senin elinde.Tercih senin. Sırf bu dava işleri yüzünden Yetkili servisler expertiz yapma işlemini bıraktı.
    Eğer garantili olsun istersen DOD gibi Borusan,otoshops vs gibi yerlerden araç alman gerekir.
    Sonuçta Mekanik Elektronik sistemler arıza çıkarabilir. Sıfır araçlarda bile sorun çıkabiliyor ki 2. el de nasıl çıkmasın. Birazda şans işi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.