Şimdi Ara

Ewing Sarkom(Yumuşak doku kanseri) Yenen birisi varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun.

    Buraya konu açmakla çok kötü bir karar aldınız. Konu dışı eskisi gibi değil, böyle ciddi ve hassas konuları bile trollüyorlar. Adam trollük olsun diye iyileşmez yazacak, moraliniz bozulacak.

    Benim size tavsiyem düzelip düzelmeyeceğini araştırmak yerine en iyi tedavi nedir? Elimdeki imkanlarla en fazla yararı nasıl sağlarım? Gibi konuları araştırın. En azından faydası dokunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mutluluk hormonunun kanser hücrelerini yok ettiğini biliyorsundur. Bilimsel olarak kanıtlandı mikroskop ile videosu bile çekildi. Dinç ol, yan komşumuza akciger kanseri den 6 ay önce. Heybetli adam 1 ayda çökmüştü. Çünkü o 1 ay içinde hem babasını hem kızını kaybetti. Moral olarak da çöktü. Daha sonra yavaş yavaş kendine geldi. Karısı mutlu olsun diye eşini balkona çıkarır kendi aşağıda parkta çocuklarla oynardı bisiklet sürerdi. Adam da sürüyordu. 2 ay boyunca eşi onu mutlu etti şuan radyoterafiyi bıraktı kemoterapi in de sonuna gelmiş. Eski vucuduna neredeyse yine sahip olmus. Demek istediğim çocugun yanında yıkılmış gibi görünmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah-u Teale şifa versin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Merhaba araştırmalarda 5-10yillik sag kalım orani bir kalıptır bu şekilde degerlendirilip fikir edinilir sonrasinda her hastanin takip ve izlemini yapmak neredeyse imkansız bir arkadaşın dediği gibi lösemi vb hastaliklarda bu şekilde atlatıliyor sonrasınsa nuks edende oluyor sorunsuz yaşayıp gidende.Ewing çok yaygin olan bir sey olmadigindan sizin aradığıniz gibi bir veri yada haber bulmanız zor olabilir. Tabi ki bu hastaliklarin genetik ve cevresel temelleri oldugundan sonraki yaşam süresini etkiler fakat kesin olarak şu olur bu kadar yaşar demek mümkün degil en basit ve yaygın olarak şeker hastalığı bile başka hastalıklar üzerinde yaşam süresi üzerinde etki ediyor. Siz bu hastalığı atlatıp tamamen temizlenmeye odaklanın hersey sırayla zamanla, kendinizi yıpratmaya olumsuz ümitsiz olmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH yardımcın olsun. Bir an önce sağlığına kavuşmasi dileğiyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun sevgili dostum Allah sifasini versin
    umidini yitirme Allah büyüktür öyle günler gelirki bu yazdiklarini gulumseyerek anarsın
    acini tahmin etmemiz dâhi mümkün değil ama moral motivasyonunu yüksek tutup bu illeti yenenleri görüyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Omisis046
    Omur kemiginin cikartilip tumoru bolgenin kesilip yerine protez takilmasi gerekiyormus. Yaşı cok kucuk oldugu icin ameliyatin cok agir oldugunu soyledi doktor ayrica protezin gelisme cagindaki bir cocuga takilmasi da sorun dedi. Ama malesef halen bu ameiyati olma riski var. Radyoterapi, kemoterapi sonrasi...

    @RoadRunner34
    Bursa Uludag universitesi Cocuk onkoloji

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin.
  • Çok geçmiş olsun.

    Neyden kaynaklandığını söylediler mi neyi nsebep olduğunu ?
  • Allah şifalar versin. İnşAllah geçecektir. Önemli olan umutsuzluğa ve mutsuzluğa müsade etmeyin. Hangi dine,neye inanıyorsanız inanın umutsuz olmayın ve dua edin. Sizin mutlu olmanız oğlunuza da yansıyacaktır.
  • Allah sana sabir ve kolaylik versin, tüylerim diken diken oldu, halime şükrettim, çevremde ve ailemde bir çok kişi kanser oldu ama bunu ilk defa duyuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun...
  • Yanlış bilmiyorsam en kolay yenilen kanser türlerinden biri. %75-80 sağ kalım oranı var 5 yıl için. Erken fark edip ameliyata baslamıssanız %90 sağ kalım oranı vardır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metastaz var mı hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metastaz yapmadıysa çok iyi %80 lik durumdasınızdır .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkos21

    Metastaz var mı hocam
    Metastaz yok. Lokal omurilikte sadece. Arastirdigim kadariyla cok agrasif bir tumor hersey iyi gidip hic kalmasa dahi ilerde cok kiside tekrarlamis. Artik hayatimiz diken ustunde gecicek en ufak birsey olsa aklimiza bu gelicek. Hersey iyi giderse tabi.

    -
    Cok saolun arkadaslar mesajlar icin insallah atlaticaz bu gunleride

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz klişe olacak ama çıkmadık candan umut kesilmez. Ne örnekleri var bunun 10 yıl bitkisel hayatta yaşayıp bir anda hiçbişey olmamış gibi kalkan insanlar var.

    Kaldı ki oğlunuzun hastalığı dermansız bir hastalık değil anladığım kadarıyla o yüzden umutsuzlanmak için hiçbişey yok.

    Kansere yakalanan bi kaç yakınım oldu. Bu hastalıkta, hastanın ve yakınların stresten uzak olması, genel keder halinden uzak durması çok önemli. Eğer evde matem havası estirmeyin. Yokmuş gibi davranın bu hastalık. Çocuğunuzun moralini yüksek tutun, stresten uzak tutun. Beyinde stres olmazsa vücut kemoterapiye cevap verme konusunda daha olumlu seyir gösterecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin hocam, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur oğlunuz. Çocuğunuzun kafasını dağıtın, farklı alanlarla ilgilenmesini, eğlenmesini sağlayın. Oyunlar oynayın, şarkı söyleyin, resim çizin. Güzel vakit geçirdiniz mi mutlu edersiniz. Hem rahatsızlığı da aklına sık sık gelmez ve siz de onu mutlu ettikçe daha güzel olur her şey. İnşallah her şey yoluna girer, sağlıklı yıllar yaşarsınız mutlu bir şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden ricam alternatif tıp ile cocuğunuzun tedavisini oynamayın. Zaten sizin çocuğunuza işe yarayan bir bitki olsa doktor söyler. İnternette okuduklarınızla çocuğunuza eskiden yemediği bir şey vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allahım şifa versin öncelikle.Hiç Moralini Bozma.Doktorun dediklerini harfiyen uygulamaya bak. Sen moralini yüksek tut ki oğlununki de yükselsin.Her konuda yardımcı olmaya çalışırız.cerrah Paşa tıp fakültesine yolunuz düşerse bir çok akrabam orada çalışmaktadır.tekrar Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.