Şimdi Ara

Evrimsel Süreçte Ejderhaların Yeri Nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ejderha veya adına her ne diyorsanız ağzından ateş çıkaran dinazorlar varmıydı?Veya uçan dinazor,uçarak ateş çıkaran da olabilir?.Kesin bilgisi olanlar yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Ejderha veya adına her ne diyorsanız ağzından ateş çıkaran dinazorlar varmıydı?Veya uçan dinazor,uçarak ateş çıkaran da olabilir?.Kesin bilgisi olanlar yazsın.

evrimsel bilgime güvenmemekle birlikte efsane oldugunu düşünüyorum eger olsalardı asla yok olmazlardı dünyadaki en güçlü varlık sonuç itibariyle ayrıca ağzından ateş çıkarıp derisini yakmaması falanda cabası
    konu dışı özel diye ciddi cevap verdim umarım ciddi konudur rezil olmayalım
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir soruydu.Ben de vücudunda özel bir bölgede metan gazı biriktirip bu gazı yedikleri kayalar ile reaksiyona sokup dışarı soluyabilen dinazorların olduğunu duydum..Derisinin basit bir tabaka olduğunu sanmıyorum,güçlü bir derisi vardır..Biyolog yokmu bu forumda ya.
  • Bana da efsane gibi geliyor. Ejderhalara çok benzeyen dinazorlar var bunların abartılarak nesilden nesile taşınmış olabileceğini düşünmek daha mantıklı geliyor.
  • dünya daha yeni yeni keşfedilmeye başladı
    kim bilir keşfedilmeyi bekleyen bir yerde yaşıyor olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

dünya daha yeni yeni keşfedilmeye başladı

aynen,
    bana kalırsa evrim geçirerek suda yaşamaya başladılar çünkü şuanki teknolojiyle bile belli bir derinliğe indikten sonra geri çıkılıyor. suyun en dip noktasına gidilemiyor böyle oluncada en dipte ne var ne yok bilinemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

dünya daha yeni yeni keşfedilmeye başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Evrim geçirerek suda yaşamaları evrime aykırı bir durum.Sudan karaya evrimleşir canlılar.Karadan suya değil..Şu an yaşıyor olsalar bile suyun altında olduklarını sanmıyorum.(İroni yapıyor gibiydin ama olsun)
  • Ejder deyince senin düşündüğün:

Benim düşündüğüm:

Aslında olan:

• uçan dinozor dediğin Pterosaurs. ama ejderha bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLining -- 17 Aralık 2013; 19:25:49 >
  • Krandei kullanıcısına yanıt
    Komodo ejderi ejderha değil..Ona bakarsan Yunus Balığı dediğimiz hayvan Balık değil..Cıvık mantar dediğimiz protist canlı, mantar değil..Komodo ejderinin bilimsel adı ''Varanus Komodensis'' tir.Yani ejderha ile alakası yok.
  • filmlerdeki ejderhaların olduğunu sanmıyorum. ama uçan dinazorlar var ve kanıtlı. ayrıca biri demiş ki ejdarha olsa ölmezdi çünkü çok güçlüydü. o zaman dinazorlar niye öldü? dinazorların yok oluşu güç savaşı olsaydı güçlü olan ayakta kalırdı(doğal seçilim) ama durum çok daha farklı araştır bul
  • quote:

Evrim geçirerek suda yaşamaları evrime aykırı bir durum.Sudan karaya evrimleşir canlılar.Karadan suya değil..Şu an yaşıyor olsalar bile suyun altında olduklarını sanmıyorum.(İroni yapıyor gibiydin ama olsun)

Evrim sudan karaya fakat bir süre sonra suya tekrar geri dönen canlılar var. Yunus gibi. Ejderha dediğin fantastik bir yaratık zaten...
  • Fantastik zaten diyip gidemezsin.Araştırmaların var mı? Çok sağlam bir biyoloji hocasıyla konuştum ağzından ateş çıkaran dinazorlar vardı dedi.Açıklamasınıda yaptı ama kesin bilgiler için iyi bir araştırmacı biyolog ile konuşmam lazım..Eğer var iseler dünyanın geleceğini değiştirebilecek projelerim var
  • quote:

Fantastik zaten diyip gidemezsin.Araştırmaların var mı? Çok sağlam bir biyoloji hocasıyla konuştum ağzından ateş çıkaran dinazorlar vardı dedi.Açıklamasınıda yaptı ama kesin bilgiler için iyi bir araştırmacı biyolog ile konuşmam lazım..Eğer var iseler dünyanın geleceğini değiştirebilecek projelerim var

Evet haklısın. Her şeyin olabilme ihtimali var değil mi? Off nasıl bir agnostiğim ben?

Ee projelerin neler?
  • bu konuda sağlam kaynağı olan arkadaşlar paylaşsınlar ben merak ederim bu tür olayları.. Güzel soru bro
  • Ciddiye alanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tamamen mitoloji. İnsanların var olan bir takım şeyleri hayal güçleriyle harmanlayarak efsane yaratması olarak bakılabilir. Mesela deniz kızı diye bir efsane vardır. Halbuki olay tamamen denizlerde yaşayan abilerin fantazisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^rof -- 17 Aralık 2013; 20:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyüp Kitabı’nda, kılıç ya da mızrakla durdurulması mümkün olmayan “Livyatan” adında korkunç bir canlıdan söz edilmektedir. Kutsal Kitap bu bölümde, bu canlının sahip olduğu eşsiz bir savunma mekanizmasından söz eder:

Aksırması ışık saçar, gözleri şafak gibi parıldar. Ağzından alevler fışkırır, kıvılcımlar saçılır. Kaynayan kazandan, yanan sazdan çıkan duman gibi burnundan duman tüter. Soluğu kömürleri tutuşturur, alev çıkar ağzından.
    Eyüp 41:18-21
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.