Şimdi Ara

Evrenin büyüklüğünü anlatan bir site vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir site arıyorum, scroll ile ileri geri yaparak en küçük parçacıklar olan atomlardan ve atom altı parçacıklardan başlayıp scroll up yaptıkça yavaş yavaş insan, dünya, güneş, galaksi gibi şeyleri görüyorduk. Bu siteyi bulabilecek var mı?

• mamunda diye bisey var bu aralar cok goruyorum. o olmasin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bunu kesin izle
    http://www.chip.com.tr/video/bilinen-evren_1313.html
    Dakika 3.08 de evrenin tamamının gerçek fotoğrafı var bu yeni yapıldı video. dakika 3.08 evrenin kum saati şeklinde olan kısmının göründüğünü göreceksin dış taraftaki karanlık kısımlar var ya onlar henüz görüntülenmemiş yerler. Kum saati biçimindeki kısmı görüntüleyebiliyoruz ancak. Evren o kadar büyük yani ve dakika 3.08 de görüdğün her ışık bir galaksi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panzeraction

Bak bunu kesin izle
    Dakika 3.08 de evrenin tamamının gerçek fotoğrafı var bu yeni yapıldı video. dakika 3.08 evrenin kum saati şeklinde olan kısmının göründüğünü göreceksin dış taraftaki karanlık kısımlar var ya onlar henüz görüntülenmemiş yerler. Kum saati biçimindeki kısmı görüntüleyebiliyoruz ancak. Evren o kadar büyük yani ve dakika 3.08 de görüdğün her ışık bir galaksi

Burda Türkçesi var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

quote:

Orijinalden alıntı: Panzeraction

Bak bunu kesin izle

Burda Türkçesi var hocam

Evet çok güzel bir çalışma bu. Arkadaş türkçesine baksın. Ben bunu Eskişehir uzay evinde görmüştüm. Gözlüksüz 3 boyutlu çok güzel bir program yaptılar buna da yer verdiler

• Başka bir gezegenin mikrobu olmayalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple

Başka bir gezegenin mikrobu olmayalım?

Olabiliriz de

• Takip

• Bu videoyu izlediğimde Kendimi çok değersiz çooook küçük bir mikrop gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple

Başka bir gezegenin mikrobu olmayalım?

nedense acayip bir kahkaha attım
  • bunu izledikten sonra insan hala nasıl ben ben diye kibirlenip böbürlenebiliyor. işte sen, sen olsan nolur olmasan nolur. koca evrende gördüğün gibisin işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.