Bildirim
Evrenin büyüklüğünü anlatan bir site vardı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
mamunda diye bisey var bu aralar cok goruyorum. o olmasin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bak bunu kesin izle
http://www.chip.com.tr/video/bilinen-evren_1313.html
Dakika 3.08 de evrenin tamamının gerçek fotoğrafı var bu yeni yapıldı video. dakika 3.08 evrenin kum saati şeklinde olan kısmının göründüğünü göreceksin dış taraftaki karanlık kısımlar var ya onlar henüz görüntülenmemiş yerler. Kum saati biçimindeki kısmı görüntüleyebiliyoruz ancak. Evren o kadar büyük yani ve dakika 3.08 de görüdğün her ışık bir galaksi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Panzeraction
Bak bunu kesin izle
Dakika 3.08 de evrenin tamamının gerçek fotoğrafı var bu yeni yapıldı video. dakika 3.08 evrenin kum saati şeklinde olan kısmının göründüğünü göreceksin dış taraftaki karanlık kısımlar var ya onlar henüz görüntülenmemiş yerler. Kum saati biçimindeki kısmı görüntüleyebiliyoruz ancak. Evren o kadar büyük yani ve dakika 3.08 de görüdğün her ışık bir galaksi
Burda Türkçesi var hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
quote:
Orijinalden alıntı: Panzeraction
Bak bunu kesin izle
Burda Türkçesi var hocam
Evet çok güzel bir çalışma bu. Arkadaş türkçesine baksın. Ben bunu Eskişehir uzay evinde görmüştüm. Gözlüksüz 3 boyutlu çok güzel bir program yaptılar buna da yer verdiler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başka bir gezegenin mikrobu olmayalım?
quote:
Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple
Olabiliriz de
Takip
Bu videoyu izlediğimde Kendimi çok değersiz çooook küçük bir mikrop gibi hissettim
quote:
Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple
nedense acayip bir kahkaha attım -
bunu izledikten sonra insan hala nasıl ben ben diye kibirlenip böbürlenebiliyor. işte sen, sen olsan nolur olmasan nolur. koca evrende gördüğün gibisin işte
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lustral yeni başlayanlar
- migros iade prosedürü
- parmak kapıya sıkışması ve tırnak morarmasına ne iyi gelir
- karun'un hazineleri 650 bin ton altin
- göz bebeğini büyüten damla etkisi ne kadar sürer
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- moonwalkers ayakkabı
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X