Şimdi Ara

Evo, C3, Fiesta hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B-segment otomobil alıcaz. Uzun süredir araştırıyoruz, bir kaç model arasında kaldık. maks. 30.000tl düşünüyoruz.
    Motordan çok donanım ve güvenlik düşünüyoruz.

Citroen C3 1.4i Confort + PlusPaketi

Fiat Punto Evo 1.4 77hp Dynamic

Ford Fiesta 1.4 Titanium

bunlar arasında kaldık. İçlerinde fiyatı en uygun alabileceğimiz C3 sonra Punto evo. Fiesta biraz fiyatlı limiti geçiyoruz.
    En iyi donanım Punto Evo'da var fakat 1-2 seneye kasa değişirmi diye korkumuz var.
    C3 donanım olarak geri kalıyor fakat Exclusive seçeneği 1.4 benzinli motorda yok, 1.6 ve dizellerde var o zaman fiyat çok artıyor.

Siz nasıl düşünürdünüz, yorumlar için teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tym -- 15 Temmuz 2010; 13:05:40 >

• yukarı
  • Görünüş olarak aralarında kesinlikle C3...Ön cam olayı yeterde artar bile,aracın direksiyonuna oturunca anlıyorsunuz ne kadar güzel birşey olduğunu bence sürüşe çok keyif katacak bir unsur
  • Punto zaten bu sene güncelledi kasayı en azından 4 sene daha gider, donanım olarakta güzel ama Fiesta bence daha bi çekici duruyor ;)
  • C3 göze hitap ediyor, ama iç tasarım Punto daha çok hoşuma gitti. C3'te ki panaromik ön cam Confort donanımda yok.

4 sene gider mi diyorsunuz, ama kasa değişmedi işte Grande Punto'nun bir iki yerini değiştirdiler.
    Fiesta'nın iç tasarımı çok kötü olmuş bana çok kalitesiz geldi, elime attığım herşey kırılacakmış gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tym -- 15 Temmuz 2010; 13:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Görünüş olarak aralarında kesinlikle C3...Ön cam olayı yeterde artar bile,aracın direksiyonuna oturunca anlıyorsunuz ne kadar güzel birşey olduğunu bence sürüşe çok keyif katacak bir unsur

Yanılmıyorsam arkadaş zaten bu cam opsiyonunun sadece dizel motorda olduğundan bahsetmiş ve o zaman da fiyat artıyor..Ön cam olayı gerçekten çok güzel, o opsiyon olmadan c3 almazdım ben.

Fiesta pahalı dediniz.Bu yüzden donanımı iyi, fiyatı uygun, daha yeni makyaj geçirmiş ve iç tasarımı çok tatlı olan Evoyu tavsiye ederim.
  • Ön cam olayı yoksa c3 almazdım o zaman senin yerinde olsam..Fiat yakın bir tarihte o kasayı değiştirecekti yanlış hatırlamıyorsam,fakat ülkemizdeki fiat'ın yaptığı salaklıklara,pazarlama hatalarına bakarsan 2 sene sonra punto bile kalmaz yerine bambaşka bir araba getirirler sonuçta ben artık bunlardan herşeyi bekliyorum..Marea ve stilo gibi arabaları bitirdiklerinden sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Ön cam olayı yoksa c3 almazdım o zaman senin yerinde olsam..Fiat yakın bir tarihte o kasayı değiştirecekti yanlış hatırlamıyorsam,fakat ülkemizdeki fiat'ın yaptığı salaklıklara,pazarlama hatalarına bakarsan 2 sene sonra punto bile kalmaz yerine bambaşka bir araba getirirler sonuçta ben artık bunlardan herşeyi bekliyorum..Marea ve stilo gibi arabaları bitirdiklerinden sonra

C3'te büyük camı zaten hiç düşünmedim, tipi çok hoşuma gidiyor.
    Eğer kasa değişecekse 1-2seneye ben hiç bulaşmıyım Punto'ya, 3-4 sene daha varsa o zmn sorun değil.
  • fiesta kullanan biri olarak, tercihim içlerinde en güzel tasarım ödüllünü de alan fiesta, olurdu. ancak b segmenti hacim olarak küçük tabii...
    bayilerle sıkı pazarlıkla 2011 model titanyum 1,4 dizeli 33500 civarlarına alabilirsiniz ( bu civarda fiyat bilgisi almıştım bir arkadaştan, kimdi ama acaba.. )
    limitiniz 30 ama 3 daha vermeye çalışın derim ben, ayrıca 2010 model olursa 2011ler çıkacağı için fiyat biraz daha düşer gibi...
  • Fiesta elektrik kızmızı. Bir Mini kadar dikkat çekiyor.
  • evet fiesta çok güzel görünüyor. İçine girdiğimde şok oldum. Bu kadar güzel bir araç içi aynı derecede özensiz hazırlanmış. Açıkçası kaliteli gelmedi. Punto'nun iç dizayn çok güzel ama kalite olarak çok parlak değil.
  • Bu arada astra tavsiye edemeden geçemeyeceğim.30a 3-4 daha ekleyebilirseniz bir üst segment ve çok daha güzel bir aracınız olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.