Bildirim
Evmanya Yaz İndirimleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam normal fiyatlar
etap 3200, 98 tl
https://www.deveyuku.com/urun/etap-3200--professionel-turbo-fon-makines_227801.aspx?CatId=3539&ref=akakce&source=mobil&v=1.1.5
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Göndermiyorlar ki . Boş yere zaman kaybetmeyin. Tüketici mahkemesiyle uğraşıyorum ben hala. -
Ücretsiz kargo yapabiliyor muyuz ? Lambaderin fiyatı uygun, ihtiyaç da var fakat 10 lira kargo ödemek zoruma gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 3 ayda 3 bin tl harcadım 12tl'lik kısmını iade ettim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Aslında sıkıntı yaşadım defolu urün ve skt'si yakın ürün gönderdiler. İadesi kolay oldugu için sıkıntı yaşamamış sayıyorum.
Haftasonu tüm mobilya vs ürünlerde 250tl üstüne %20 sepet indirimi yapıyolar. + %10 indirim bulunursa Ankara Mobilya tv üniteleri uygun fiyata geliyor. İhtiyaç varsa akılda bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 11 Temmuz 2018; 21:55:22 >
Güzel çalışma teşekkürler.
Rustik avize iyiymiş.
-
Evmanya Allah korusun en son yapacağım alışveriş yeri. geçen sene 11.11 de 6 metre halı aldım 2 adet 1024 tl den 512 tl düştü. kredi kartı ile çekim yaptım fakat ürün açıklamasında 12.12 de kargoya verileceği söyleniyordu. Tam tamına 1 ay bekleriz sorun değil dedik,gel gelelim günü geldi 1 gün geçti aradık mesaj yazdık dönen olmadı. 2.ci gün oldu aradık 12 dakıka bekledik. 3 cü aramamızda kadın iptal talep formu oluşturacağını söyledi ,hemen kabul ettim. sonra çevremde bir ablamız aplik satın almış değişik gelmiş onunda akrabası masa satın almış horoz lojistik getiriyormuş oda kırık gelmiş. Şikayet.coma bakmadan resimlere bakmadan 10 tl olsa kendimi sıkıntıya sokmam. Benden kocaman 1 eksi
-
MDF duvar saatini kesinlikle almayın. Görebileceğiniz en berbat duvar saatidir sanırım. -
Tuz lambası iyi gibi fiyatı. İşe yarar mı bilen var mı? Astıma iyi geldiği söyleniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Astımı bilmiyorumda negatif enerjiyi çektiği söyleniyor. Ayrıca ampulle birlikte geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: 111222333hhh
Tuz lambası iyi gibi fiyatı. İşe yarar mı bilen var mı? Astıma iyi geldiği söyleniyor.
Kargo bedava için 100 tl lik alışveriş yapmanız gerek. -
Ben de o yola doğru gidiyorum.
Evmanya dan uzak durmak gerekir.
Tamamen üşendiğimden / vakit yokluğundan halen Tüketici Mahkemesine gidemedim.
Kolay bir yolu, kısa anlatımı varsa nasıl yapılacağının, yardım isteyebilir miyim bu vesileyle? -
Edevlet üzerinden yapabiliyorsunuz hocam.quote:
Orijinalden alıntı: savatager
Ben de o yola doğru gidiyorum.
Evmanya dan uzak durmak gerekir.
Tamamen üşendiğimden / vakit yokluğundan halen Tüketici Mahkemesine gidemedim.
Kolay bir yolu, kısa anlatımı varsa nasıl yapılacağının, yardım isteyebilir miyim bu vesileyle?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X