Şimdi Ara

Evlilik teklifi cümlesi 'Yardım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mekan tamam. kostüm tamam, yüzüğün ölçüsüde tamam da, Asıl şey O sihirli cümleyi en güzel nasıl kurarım. Sıradan bir " benimle evlenirmisin " olmasını istemiyorum. Hatırlansın istiyorum o cümleyi . 3 -4 cümlede olabilir. O kadarda uzun olmasın. Kısa ve etkili hatırlanabilir. Sıralama yapıp oylamaya koyacağım hafta sonuna kadar mühletim var . Bi el atın hacılar ya :|

Evlilik Teklifine Cevap Verme: Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Evlilik teklifi, hayatınızın en önemli anlarından biridir. Bu özel an için doğru kararı vermek önemli olduğundan, evlilik teklifine cevap vermeden önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

İlk olarak, duygularınızdan emin olun. Evlenmeye hazır olup olmadığınızı düşünün. Bu ciddi bir karar ve aceleye getirilmemelidir.

İkincisi, partnerinizin duygularını anlamaya çalışın. Teklifi onaylayacaklarından emin misiniz? Partnerinizin sizinle aynı düşüncede olduğundan emin olmak için açıkça iletişim kurun.

Üçüncüsü, evlilik teklifi cevaplarınızı göz önünde bulundurun. Kabul veya reddetme gibi net bir cevap verebilirsiniz. Tereddüt ediyorsanız veya daha fazla zamana ihtiyacınız varsa, partnerinize bunun nedenini açıklayın.

Dördüncüsü, cevabınızı düşünceli bir şekilde ifade edin. Partnerinizin duygularını incitmek istemiyorsanız bile, dürüst ve saygılı olun.

Son olarak, cevabınızı vermeden önce bir göz atın. Herhangi bir pişmanlıktan kaçınmak için kararınız hakkında emin olmalısınız.

Evlilik teklifine cevap vermek büyük bir karardır. Dikkatli olun, partnerinizin duygularını düşünün ve dürüst bir cevap verin. Doğru karar, hayatınızın geri kalanını birlikte geçireceğiniz kişiyle mutlu ve tatmin edici bir ilişkiye yol açacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam "Benimle evlenir misin?" sözü gayet hatırlanır cinsten

Benimle koca bir ömür geçirmeye var mısın yok musun ?

Yokum diyor..

edit: bu var bide ama izleme bence
    http://www.epicfail.com/2009/09/05/proposal-fail/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 8 Eylül 2009; 1:21:41 >

• artık sabahları öpücüğünle uyanmak istiyorum.beni bu zevkten marum etme gel karım ol
  • Benimle açık bir senete imza atmaya ne dersin ?
    -nee?
    +arkadaslar sana yenge demek istiyolarda yoksa benle alakası yok.
    -hönk..
    7 yıl önce açıldı
    Boşanma ve iftiralar yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evimin kadını çocuklarımın anası olmaya ne dersin..
    Only truth was science, not religion.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0d3a

artık sabahları öpücüğünle uyanmak istiyorum.beni bu zevkten marum etme gel karım ol

Patron yeme bizi sende yaw

quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

bu nasıl
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=110636031164&ref=mf

edit: bu var bide ama izleme bence
    http://www.epicfail.com/2009/09/05/proposal-fail/

Valla izledim hacım. DAAAA iğrenç hacım ya. Yakışmaz bize bole şeyler. :))) dipnotu düşmüşün izleme diye ama geç kaldım... Arkadaşlar elma sıradan bir elmadır ama kusursuzdur. Daha yaratıcı bişeyler bulsak...

Şu nasıl

" Birbirini gerçekten seven iki kişi, gerçekten birbirlerine bağlanacaklarsa, evliliğin iradeyi yansıtan bir karar olması gerek. Ve bu kararın her gün yaşanması gerek. Olaylar zor olsa, vazgeçmek de istesen; insanın karara bağlı kalması gerek. Bu seçime ve birbirlerini sevmeye... Bu bağ bir iplik olsa bile… ?”

o esnada yüzük takılıyor ???

• Cidden şunu deneyebilirsin;

Seninle ilk tanıştığımda bir kalbim vardı. Ancak sen o gün kalbimi çaldın. Ve ben kalbim olmadığı için eksik hissediyorum. Sen de bana kendi kalbini verir misin?

İşin şakası bi yana içinden gelenleri söylemen daha yararlı olur . Düzgün olmasa bile daha sıcak daha samimi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 8 Eylül 2009; 1:30:56 >
    Kıpkızıl Bir Güneşin Önünde Mavi Bİr Yelkendir Hayat, Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere, Sevgi Mavidir, Mavi Umut, Yüreğini Hep Mavi Tut......

• Eve geldiğimde kapıyı açar mısın?

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Eve geldiğimde kapıyı açar mısın?

bu iyiydi gece gece oruç vurdu kafamıza :D
  • Hayat ortağım ol.
    Kaynana dırdırı ile hayatımdan bezmek istiyorum
    Şu genç yaşımda kaldıramayacağım borçların altında ezilmek istiyorum
    Genelevde 20 yılda harcayamayacağım parayı kanepe koltuk ve düğün masrafı olarak harcamak istiyorum
    yani kısacası geri zekalı ahmak ve intihara meyilli biri olarak
    seninle evlenmek istiyorum .

diyebilirsin .

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• mutluyken gülüşüm, hüzünlüyken gözyaşım, dertliyken dert ortağım, sabahları güneşim, geceleri mehtabım, yazın denizim gökyüzüm ,kışın yağmurum çamurum , hastayken ilacım , acıkınca yemeğim, susayınca suyum , özleyince özlemim,hasretim... Elim kolum gözüm kulağım kısaca herşeyim olup ömür boyu yanımda kalıp benimle evlenir misin?

Eklemeler ve çıkarmalar yaparsın kendine göre
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.