Şimdi Ara

Evlilik sıkıcı bir şey mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası çocukken falan hep düşünürdüm ulan 1 ömür bir kadınla geçer mi diye yaşım ilerledikçe aslında bunun ne kadar harika bir şey olduğunu gördüm belkide bir kaç yıl içinde bende evlenmiş olucam o yüzden olabilir fakat ömrünü 1 insana adamak o insanın hep seninle kalması falan sıkıcı olamaz diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler ?

Orijinalden alıntı: fenerliso

Tam aksine bence.

neden peki keşke sebebiyle beraber yazsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
  • Çocuk olmasa sıkar aslında.Cunku cocuk buyuyecek filan vakit su gibi geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Erken evlensek bilemiyorum ya neyse daha üni bitecek askerlik falan daha var bunlara.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • ı ların üstünde nokta var öyle birşey.

Her kişinin karşı cinse karşı ilgi, sevgi, masumluk vs vs olur. Önemli olan bu duyguyu köreltmemek.

Eğer sen hafta da bir kız arkadaş değiştiriyor, her şeyi zevkine çıkarına vs yaşıyorsan bu mutluluktan yoksun kalırsın tabii ki sıkılırsın.

Şimdi alıntı yapmayın ne alakası var ben böyle mutluyum diyebilirsiniz ben şahsi görüşümü söylüyorum.

En güzeli ilk tek ve sonsuz olmalı.

J.C. Watts
    Aklim başimda değil ki sebebini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Hayatın biraz tadına varalım desek 30-35 te evlensek çocuk için geç bence yani çocuğumun beni yaşlı hatırlamasını istemem.

Erken evlensek bilemiyorum ya neyse daha üni bitecek askerlik falan daha var bunlara.

üni bitti, askere gittim, iş sahibi oldum
    26 yaşında evlendim.
    evlendiğim kişi ile ünide tanışmıştım, 6 yıl ilişkimiz oldu ondan sonra evlendik.

28 yaşındayım şimdi,
    dedin ya hayatın biraz tadına varalım diye. biz de onu yapmaya çalışıyoruz.
    inan sevdiğin insanla bunu yapmak çok daha hem zevkli oluyor hem daha güzel oluyor.
    ye iç eğlen gez toz kafa dengi birini bulmakta bitiyor iş.

şimdilik çocuk düşünmüyoruz daha gezmediğimiz çok yer var.
    avrupa da bile sadece almanya ya gittik, mayısta belçika ve fransa ya gidiyoruz, haziran da sanırım çin (daha belli değil)
    gezip eğlenmek lazım çocuk olmadan.

evlilikle ilgili sormak istediğiniz bişiler varsa sorabilirsiniz :))

• emin ol eğerki düzenli bir ilişkin olursa, karşındaki kişinin seninle bir ömür geçirebilceğine inanıyorsan, askere gittikten sonra hemen evlenmek istersin. bu muhteşem bir duygudur bence.
    Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Hayatın biraz tadına varalım desek 30-35 te evlensek çocuk için geç bence yani çocuğumun beni yaşlı hatırlamasını istemem.

üni bitti, askere gittim, iş sahibi oldum
    26 yaşında evlendim.
    evlendiğim kişi ile ünide tanışmıştım, 6 yıl ilişkimiz oldu ondan sonra evlendik.

28 yaşındayım şimdi,
    dedin ya hayatın biraz tadına varalım diye. biz de onu yapmaya çalışıyoruz.
    inan sevdiğin insanla bunu yapmak çok daha hem zevkli oluyor hem daha güzel oluyor.
    ye iç eğlen gez toz kafa dengi birini bulmakta bitiyor iş.

şimdilik çocuk düşünmüyoruz daha gezmediğimiz çok yer var.
    avrupa da bile sadece almanya ya gittik, mayısta belçika ve fransa ya gidiyoruz, haziran da sanırım çin (daha belli değil)
    gezip eğlenmek lazım çocuk olmadan.

evlilikle ilgili sormak istediğiniz bişiler varsa sorabilirsiniz :))

ALLAH mesut etsin abi . İşte böyle kafa dengi birini bulunca güzel tabi .

Dediğin gibi çocuk olmadan gezmen lazım hem ileride ona da anlatabileceğin güzel anıların olur. Çocuk olunca seyehat çok çok zor . Yaşamdan bezdirir

İspanya'yı öneririm Tarih - Modernlik her şey orada var.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• saolasın :)
    ispanya da hedefler arasında ama sanırım ya yaz sonu ya da bi sonraki sene olacak gibi gözüküyor. malum yıllık izin 14 gün :(
    özellikle barcelona ya gitmeyi ikimiz de çok istiyoruz. ama ondan önce italya var, çoksevdiğimiz bi çift var, erkek benim eski arkadaşım, kız eşimin eski arkadaşı, onlar da evli, genellikle beraber takılıyoruz,
    bu yaz için arabayla italya ya gitmek gibi bir planımız var ama bakalım nasıl olacak :))
    Para olmasa o kız sana bakarmıydı acaba bir düşün her yeri gezdiriyorsun demekki zenginsin

Edit: Tavsiye istersen hayatının kadınını bulduğun anda evlen iyice emin olduktan sonra sonuna kadar arkasındayım ama sıkıcılık çocuktan sonra başlıyor çocuk sahibi olmak her ne kadar iyi süper bir duygu olsada hapishaneye girmek gibi birşey tüm hayatını ona göre endeksliyorsun ona çalışıyorsun çocuk için 1-2-3-4 kere değil sonsuz kere düşün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0130 -- 13 Şubat 2014; 10:13:14 >

AŞK, Hayattan alınan en anlamlı intikamdır....
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    haha :D
    çok komiksin kardeş :)

eşim 9 eylül üniversitesinde araştırma görevlisi,
    ben bi inşaat firmasında iş güvenliği uzmanıyım.

babam 30 yıl bir fabrikada ustabaşı olarak çalıştı. tam ortadirektik,

üniversitede babamdan çok az para alarak kendim çalışarak okudum.
    hayatımın hiç bir kısmında zengin olmadım.

şimdi ikimiz de hemen hemen aynı paraları alıyoruz ve kesinlikle zengin değiliz.
    çocuğumuz yok, yavaş yavaş biriktirebiliyoruz ve biriktirdiklerimizi gezmek için kullanıyoruz.

ayrıca heryeri gezdiriyorsun çok saçma olmuş :D
    eşimin hazırlamış olduğu bir proje çok beğenildiği için almanya'ya davet edildik. 2 gün konferans vardı, 3 gün de biz gezdik, 5 gün kaldık.
    belçika da mayısta yine fuar var ve gitmesi gerekiyor, okul gönderiyor. yine 2 gün fuar ve 3 gün gezeceğiz, ordan fransaya geçeceğiz hazır gitmişken.

yani aslında ben onu değil, o beni gezdiriyor :)

ayrıca tanıştığımızda param yoktu, üniversitede tanıştık, ve standart öğrenci hayatı yaşıyorduk ikimiz de, ayın 15 i gelse de burslar yatsa diye bekliyorduk.

insanları tanımadan atıp tutmak ne kolay di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Para olmasa o kız sana bakarmıydı acaba bir düşün her yeri gezdiriyorsun demekki zenginsin

babadan kalma servetin yardımıyla gezdiğini sanmıyorum, belli ki arkadaş ideal sahibi biri ve okuyup güzel bir meslek edinmiş. Ayrıca okul biter bitmez askerliğini yapıp evlenmiş oluşu da buna işaret ediyor. Ben takdir ettim başardığı ve yaşadığı çok güzel şeyler.

Mutluluğunuz daim olsun hocam. @Beetleguese

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacinaber -- 13 Şubat 2014; 10:33:23 >

yukarda da anlattım, babadan kalma bişeyim olmadığını.
    babam, allah uzun ömür versin, çok çalıştı bizi okutmak için, bayramlarda bile çalıştığını bilirim ben, bizim hayatımız daha iyi olsun diye.
    çok şükür şimdilik durumumuz kötü değil, eşim de ben de düzgün işlerde çalışıyoruz.

neyse duygu sömürüsüne girmeden toparlayalım

eyvallah

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.