Şimdi Ara

Lise aşkı olayı saçma değil mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru gayet açık şimdi gidiyosun diyelim okuldan bi kızla birlikte oluyosun (o tür olaylardan değil masum bir sevgi ) aylarca birlikte oluyorsun ama bu evliliğe kadar gitmeyecek sonuçta (yani büyük ihtimal) hatta üniversite zamanında iyicene kopar zaten bağlar ayrılıp triplere giriyorsun acı çekiyorsun falan boşu boşuna başına iş açılmış olunmuyor mu sizce? hadi liseliler konuyu tartışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 10 Mart 2014; 2:12:50 >

Başlık: Lise Aşkı: Gerçekçi Bir Bakış Açısı

Giriş: Lise aşkı, gençlerin hayatında önemli bir rol oynayan ve unutulmaz deneyimler sunan bir olgudur. Ancak bu deneyimlerin gerçekçi bir şekilde değerlendirilmesi, sağlıklı ilişkiler kurmak ve beklentileri yönetmek açısından önemlidir.

Gerçekçi Beklentiler: Lise aşkı genellikle yoğun duygularla karakterize olur, ancak bunların kalıcılığının sınırlı olabileceğini unutmamak gerekir. Gençlerin beyinleri hala gelişmektedir ve bu da duygusal değişkenliğe yol açabilir.

Büyümenin Bir Kısmı: Lise aşkı, kişisel gelişim için değerli bir deneyim olabilir. İlişkiler yoluyla iletişim, çatışma çözümü ve duygusal zeka gibi yaşam boyu sürecek beceriler geliştirilebilir.

Gelecekteki İlişkilere Hazırlık: Lise aşkı, gelecekteki ilişkiler için bir temel sağlayabilir. Sağlıklı ilişkilerin dinamiklerini ve sınırlarını anlayarak, bireyler gelecekte daha olgun ve tatmin edici romantik ilişkiler kurabilirler.

Gerçeklik Kontrolü: Lise aşkı genellikle pembe gözlüklerle yaşanır ve gerçekliğin göz ardı edilmesine yol açabilir. Gençlerin, ilişkilerinde duygusal bağımlılıktan kaçınmaları ve kendi değerlerini ve ihtiyaçlarını önceliklendirmeleri önemlidir.

Sonuç: Lise aşkı, gençlik döneminde heyecan verici ve dönüştürücü bir deneyim olabilir. Ancak gerçekçi beklentiler belirlemek, büyümenin bir parçası olarak değerlendirmek ve gelecekteki ilişkiler için bir hazırlık fırsatı olarak görmek, bu deneyimden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı sınırlar belirleyerek ve kendi değerlerini koruyarak, lise aşkı yolculuğundan olumlu dersler çıkarabilir ve gelecekte sağlıklı ve tatmin edici ilişkiler kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O açıdan bakarsan aşk da saçmalık. Üniversite'de bir ilişkin oldu ayrılmayacağın ne malum. Hem eninde sonunda her ilişki biter önemli olan o zamana kadar ilişkinin tadını çıkarmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 10 Mart 2014; 2:16:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: G. House

O açıdan bakarsan aşk da saçmalık. Üniversite'de bir ilişkin oldu ayrılmayacağın ne malum. Hem eninde sonunda her ilişki biter önemli olan o zamana kadar ilişkinin tadını çıkarmak

O açıdan bkarsak evlenmek de saçma. Ayrılmayacağın ne malum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

geçen haftasonu görmeye gidene dek; 2 sene 7 ay görmedim hiç. skype, telefondan msj dan falan konuştuk hep.

sonuç: evleneceğim kız o.
    o kadar uzun süre görmedim; şüpheye düştüğüm de oldu aşkımızdan.
    elini tuttuğumda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    Yurt dışından alışveriş hakkında merak ettiğiniz herşey ! Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

Orijinalden alıntı: G. House

O açıdan bakarsan aşk da saçmalık. Üniversite'de bir ilişkin oldu ayrılmayacağın ne malum. Hem eninde sonunda her ilişki biter önemli olan o zamana kadar ilişkinin tadını çıkarmak

O açıdan bkarsak evlenmek de saçma. Ayrılmayacağın ne malum ?

Ayrılınır,ölüm ayırır
  • Kız arkadaşımla lise 2'den beri beraberiz, şuan üniversitede birinci senemiz bitmek üzere. Ayrı üniversiteyi kazandık. 4. senemizdeyiz gayet mutluyuz inşallah devam edecek Biz senin düşündüğün gibi biter zaten gözüyle baksaydık bu kadar sürdüremezdik, hep pozitif bakıp tadını çıkardık

• niye bazı konulara soru gayet açık diye başlanılıyo ?

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • aynı eski sevgilim gibi konuştun, sırf bu düşüncesi yüzünden eski zaten
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.