Şimdi Ara

Evlilik kararı ne zaman verilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bazıları görücü usülü evlenip mutlu oluyor 2 3 yıl ilişki ysasayıpta sonradan evlenenler hüsrana ugruyor garip deil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

evli olanlar cevap verebilirlermi
    evlilikten önce kaç sene nişanlı yada sözlü kaldılar. tanışmalarının kaçıncı yıllarında evlendiler

normalde şartlar uygunsa yani paran varsa hemen herşeyi yapabiliyosanız 1 sene nişanlı kalıp evlenilebilir,ama birikmiş bi para yoksa nişanlıyken eşyalarınız alıp taksitleri bitince evlenirseniz daha rahat edersiniz...
  • 30-31-32 yaşlarında düşünüyorum.
    Şimdi 19um.ÖSS kazansam bu sene.+4,ne etti 23.2-3 yılda master falan desek 25-26.
    kaç yıl kaldı?
    5-6 yıl.O beş altı yılda kazandığım paranın %70ini hayatımı yaşamak için harcarım.Kalanla da araba almayı düşünüyorum.
    Ev falan almam.Bi yere çakılı kalmak düşüncesi itici geliyo.Paşa paşa kiramı veririm stüdyo evimde otururum.
    Ama benle kafa dengi bi kız bulmam lazımBöyle çocuk derdi olmayacak.yaş 33lere falan geldi mi bi çocuk yapar,klasik aile moduna gireriz...
  • para lazım evlilik için. maddi durum sıkıntısı yoksa 1-2 senelik mutlu bir ilişki sonra evlilik vakti..

evlenince zaten para da gelecekte. yine bi kasa olması lazım. maddi yönden hazır olmak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

bana evlenmek 40 milyara maloldu,doğal olarak paran olması lazım ayrıyeten evin de varsa tadından yenmez

40 çok harcamışsın abi ya iyice karamsarlığa bağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 15 Ekim 2009; 17:45:51 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.