Şimdi Ara

Evlilik hayalim suya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler.Annemler bana bir kız bulmuş.Çok hanım hanımcık bir kızmış.Baya bir övdü.Gel bir tanış dediler.Benim canıma minnet bayrama hazırlanan çocuk gibi başladım hazırlıklara.Neyse gittik evlerine oturduk.Ben heyecandan her şeyi unuttuğum için tuvalete felan da gitmemiştim.Dolu bağırsak misafirliğe gittik anlayacağınız.Sürekli gaz çıkarasım geliyor.Baktım olacak gibi değil vantilatörün kafası her bana döndüğünde ufak ufak saldım.Arkada da pencere açıktı kimse çakmadan yırttım.Bizimkiler konuşuyor memleketten felan bahsediyorlar.Kız çerez getirdi.Baktım içinde antep fıstığı var hemen yumuldum.Ölücülük kanımıza işlemiş.Hayvan gibi yumulunca gıcık tuttu beni.Öksürürken az daha zart diye salacaktım zor tuttum kendimi.Baktım bu böyle olmuyor tuvalete gittim.Tüm haftanın artıklarını boşalttım.Çıkarken şansımı seveyim kızla karşılaştım.Lanet olsun o da tuvalete girecekmiş.Tuvalet bildiğin ceset gibi kokuyor.Lan yerin dibine geçtim.Elim ayağım titredi anasını satıym.Balkona çıkıp bir sigara yaktım.Kız da içiyormuş benim gibi yanıma gelmesin mi ! O zarif dudaklarına sigarayı götürdü.Çakmağı çaktı.Çıkan alevi içimde hissettim bildiğin.Anlamadın mı hala dedi.Neyi anlayacakmışım dedim.Alevleri hissediyor musun diye sordu.Ne alevi ne diyon sen alüminyum dedim.Dudaklarıma yapıştı.Öpüşme faslı bittikten sonra o zarif dudaklarını kulağıma yaklaştırdı.Bir daha tuvaletini yapmadan misafirliğe gelme dedi.Kız ebzaniye dönüştü.Beni mapusa attı.Niye böyle oldu beyler ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu csb,konu kilit,üye ban 

• Gercek dh li sondan baslar
    Emege saygi yinede guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştaki betimelemeler ve anlatıma hayran kaldım.Kitap yazmayı düşündün mü la dh de csb yazacağına wattpad'de saçmala belki tutar

• okumayın ebzani

• okumayın zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum canlansın artık ne konu açan var ne yorum yazan  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bu ne yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C21C9658 -- 26 Temmuz 2020; 1:1:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C21C9658

Kardeş bu ne yaw

Ben de dedim bu ne alüminyum diye ama olan oldu  

@kedidövenfare: Zamanında incide enlargeyourpenis diye biri vardı.O meşhur hikayesini çoğu kişi okumuştur.Onun gibi yazabilmeyi isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt
    keşbiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C21C9658 -- 26 Temmuz 2020; 1:44:41 >
  • Yanlız böyle durumlar olabiliyo insan kendini sıktığında strese girdiğinde vücutda gaz birikmesi karın şişmesi olabilir.Allah karşılaştırmasın kimseyi zart zurt sonra karının kızın yanında öff ne rezil olunur bee :d

• Direkt bacak omuza yapman lazımdı hatta perdeyi açıp hadi iyisiniz dede nine olacaksınız keresteler demen gerekirdi
    Bir şeyide tam yapın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.